Every Month Cleansing Foam

Käydessäni huhtikuussa Etelä-Koreassa ihastuin siellä luultavasti eniten suloisen Etude Housen mielenkiintoisiin kosmetiikkatuotteisiin. Yritin kuitenkin hillitä niiden hamstrausta, sillä rehellisyyden nimissä on myönnettävä, että kosmetiikan kanssa töitä tekevänä kosmetiikkabloggaajana vastaan tulee hyvin harvoin hetki, jona jonkun tyyppinen kosmetiikkatuote olisi oikeasti ostettava muiden vastaavien loputtua.
Sallin itselleni kuitenkin muutamia edullisia linjastalipsumisia ja kotiutin mm. nämä kaksi puhdistustuotetta.
Every Month Cleansing Foamit ovat korealaisen Etude Housen edullisimmasta päästä olevia tuotteita ja 100 ml tuubi riittoisaa vaahtoavaa puhdistustuotetta kustansi n. 3,50 euroa. Päätähuimaamaton hinta sekä usko aasialaiseen ihonpuhdistukseen houkuttelivat minua suuresti, joten kotiutin linjan kahdestatoista puhdistustuotteesta kaksi.
Linjassa on tosiaan kaksitoista (!!!) puhdistustuotetta, joista jokainen edustaa eri kuukautta ja sitä kautta ihon erilaisia tarpeita. (Lisäksi saatavilla ovat sitten tietysti vielä Etude Housen muiden ihonhoitolinjojen puhdistustuotteet, eli valinnanvaraa todellakin on!)
Itse valikoin kokeiluihini numeron 1, joka lupasi syväkosteutusta avokaadon ja karitevoin voimin sekä numeron 12, joka vetosi sisäiseen alkoholistinalkuuni lupaamalla iholle pehmeyttä ja kosteutusta punaviinin avulla.
Ihoni on kuivuuteen taipuvainen ja yleensä tällaisen voidemaiset, veden kanssa vaahtoamaan lähtevät puhdistustuotteet ovat sille liian kova paikka. Aloitin kuitenkin mielenkiinnolla kokeiluni ostamalla ensin nimenomaan kuivalle iholle suunnatun avokaadoakin sisältävän puhdistusvaahdon ja tykästyin siihen suuresti.
Tykkään käyttää tämän tyyppisiä puhdistustuotteta ihonpuhdistukseni kakkosvaiheessa puhdistusöljyn tai puhdistusmaidon jälkeen viimeistelemässä lopputulosta. Tällaiset hieman pesevämmät vaahdot saavat iholle aikaan mukavan puhtaan tunteen ja vievät iholta mahdolliset meikinpuhdistusaineen rippeet. 
Riittoisa ja hyvin vaahtoava puhdistusvaahto oli minulle erittäin positiivinen yllätys, sillä pelkäsin etukäteen hieman tekeväni taas tuttavuutta Shiseidon tyyppisten, ihollani liian pesevien vaahtojen kanssa. Tämä tapaus kuitenkin todisti minulle, etteivät tämän tyyppiset tuotteet olekaan iholleni kirous vaan voivat jopa olla miellyttäviä käyttää, jos koostumukseen vaan on ympätty mukaan tarpeeksi kosteuttavia ja ihoa pehmittäviäkin aineita.
Vaahto nimittäin puhdisti ihoni huolella, muttei jättänyt sitä ollenkaan kiristävän tuntuiseksi. Tämä tuote sai minut innostumaan näistä Etude Housen kuukausiputsareista niin, että uskalsin hankkia linjasta toisenkin tuotteen.
Punaviiniä sisältävä puhdistusvaahto numero 12 oli myös kuivalle iholle suunnattu, mutta hieman numero ykköstä kuitenkin pesevämpi. Omalle iholleni tämäkään ei kuitenkaan ollut liian tuju, joten olen nauttinut tämänkin kansa tekemästäni tuttavuudesta suuresti käyttäen näitä molempia vuorotellen sekä aamu- että iltapesuilla riippuen siitä, kuinka pesevää lopputulosta kaipaan. Ensivilkaisulla näiden kahden tuotteen INCI ei aluksi eroa toisistaan suunnattomasti, mutta tarkemmalla tutkimisella huomaa, että numero ykkösessä on mukana enemmän ihoa hoitavia ja pehmittäviä rasvamaisia aineita.
Minua jäi rehellisesti sanottuna harmittamaan, etten kaapannut näitä edullisia löytöjä mukaani enempää useammassa laadussa. Onneksi maailma on kuitenkin nykyään hyvinkin pieni ja meillä on olemassa eBay, tuo kaikki maailman ihanuudet omalle ovellemme kotiuttava kauppamarketti.
Huomasin nimittäin, että näitä samoja putsareita (ja niitä kymmentä minulta puuttuvaa) voi ostaa sen kautta niin ikään muutaman euron hintaan, eli todella edullisesti siihenkin nähden, että ne rahdataan tänne toiselta puolelta maapalloa. Veikkaankin, että saatan itse kotiuttaa tulevaisuudessa myös muutaman muunkin näistä korealaisista mahtavuuksista…

 Onko joku muu sattunut kokeilemaan Etude Housen Every Month Cleansing Foameja? Mitkä ovat olleet teidän suosikkejanne?

8 kommenttia artikkeliin ”Every Month Cleansing Foam”

  1. Mun äiti on parasta aikaa Japanissa ja pyysin tuliaiseksi mm. Etude Housen tuotteita. Saa nähdä, mitä sieltä oikein tulee 😉

  2. Ai vitsi kun joskus pääsisi reissulle Koreaan. On jo pitkän aikaa ollut haaveena käydä tuolla Etude Housessa kun moni vloggari tuon kaupan aina välillä tuo esille ja kiinnostavalta vaikuttaa.

Kommentointi on suljettu.