Viikonlopun tähtivieras

Arvatkaapas kenet tämä kosmetiikkabloggaaja on saanut täksi viikonlopuksi luokseen Tukholmaan kylään? No toisen kosmetiikkabloggaajan!
Karkkipäivän Sanni lukeutuu hyviin ystäviini, mutta meillä ei ole ollut aikoihin tilaisuutta nähdä toisiamme. Nyt saimme kuitenkin viimein aikataulumme sovitettua yhteen niin, että sain jopa kaapattua tuon mahtavan neidin luokseni pariksi päiväksi kylään.

Tämä viikonloppu onkin siis varattu useiden kuukausien kuulumisien vaihtoon ja kaikkeen muuhun siihen fiilistelyyn mitä nyt vain voi olettaa tapahtuvan, kun kaksi kosmetiikkabloggaajaa kohtaa pitkästä aikaa.
Ymmärrätte varmasti kun kerron, etten valitettavasti ehtinyt näpytellä teille tälle illalle postausta. Jos kuitenkin lukemisen himo on kova ja teitä kiinnostaa, voi työharjoittelupaikkani Cosmopolitanin MyCosmo-sivuilta käydä lukemassa hieman erilaisen jutun viimeviikkoisesta ACOn laboratoriovierailustani. Blogistani löytyvä aiempi juttu on puolestaan luettavissa täällä.
Kosmetiikkahömpät kuittaavat ja lähtevät tänään viettämään mielenkiinnolla iltaa ruotsalaisen Tommy Körbergin konserttiin, jota molemmat odotamme varsin suurella mielenkiinnolla artistin poiketessa melkoisesti meidän molempien tavallisesta musiikkimaustamme.

4 kommenttia artikkeliin ”Viikonlopun tähtivieras”

  1. Oi, Tommy Körberg! <3 Intohimoisena musikaalifanina olen teidän konserttielämyksestä ihan rippusen kateellinen.

    Vastaa

Jätä kommentti