Muistutus näppärstä tuplatuotteesta

Halusin tänään muistuttaa teille eräästä tänä kesänä minulle hyvin läheiseksi muodostuneesta siveltimestä, jonka olen itseasiassa jo aiemminkin esitellyt blogissani. Aika kuitenkin kuluu ja vuodet vierivät ja huomasin, että siitä on jo kohta kolme vuotta aikaa, kun minun ja tämän meikkisiveltimen tiet kohtasivat ja esittelin sen teille ensimmäistä kertaa. Koska rakkautemme on kuitenkin vaan syventynyt vuosien myötä ja kohonnut tänä kesänä äärimmäisen kliimaksin vaiheeseen koin, että tämän olemassaolosta on muistutettava taas.

 

Sivellin on EcoToolsin blogini kautta alunperin saamani Bamboo Smudge Eyeliner Brush, jota en sen nimestä huolimatta kylläkään ole käyttänyt vain silmien rajaukseen.

Pienikärkisellä siveltimellä on ollut helppoa työskennellä ja tehdä nopeasti luonnolliset rajaukset silmiin. Olen kehunut ennenkin EcoToolsin synteettistä karvaa olevien superpehmeiden ja -sileiden sivellinten laatua ja juuri sitä samaa loistavuutta tämäkin sivellin edustaa.

Tässä ihanuudessa on kuitenkin yksi erityinen yksityiskohta, joka on nostanut sen tämän kesän suosikkisiveltimeksi reissupussukkaani.

Siveltimen toinen pää kätkee nimittäin sisälleen terottimen! Ei ole kerta eikä kaksikaan kun olen reissunpäällä ollessani tajunnut, että olen jättänyt meikkikynäni terottimen kotiin ja kaipaisin sitä kipeästi. Tämän siveltimen kanssa puuhatessa se on kuitenkin aina mukana ja vieläpä käytännöllisesti tupellisen korkin alla suojassa ja piilossa, jottei terotinroskia sitten putoile pitkin meikkipussia sitä sotkemaan.

Alkuperäisen postaukseni siveltimestä voi lukea täältä.

En ole varma, onko siveltimen nimeä vain muutettu vuosien varrella, mutta hyvin saman näköinen sivellin näyttäisi olevan Smokey Eyes -nimellä ja sen voi ostaa itselleen omaksi esimerkiksi Biodellyn verkkokaupasta.

Muistatteko te aina napata terottimen mukaan reissuun lähtiessä? Kuka muu kokee tämän mitä näppärimmäksi tuplatuotteeksi?

4 kommenttia artikkeliin ”Muistutus näppärstä tuplatuotteesta”

  1. Mä koen tuon liian isoksi simmujen meikkaamiseen, mutta olen käyttänyt sitä peiteaineen levittämiseen. Esim. näppyjen peittämiseen se on just sopivan kokoinen.

  2. Enpä olekaan tullut ajatelleeksi tuota ikinä rajaussiveltimenä! Itselläni se on yleissiveltimenä jolla teen bantskut ja ulkonurkan veen sekä levitän luomivärin alaluomelle. On niin näppärä pienille silmilleni, saan tuolla paljon siistimpää jälkeä kuin litteillä tai pulleilla siveltimillä. Suosittelen varsinkin tarkkaa jälkeä haluaville pienisilmäisille!

  3. Mulla on tämä sama sivellin ja ei että miten inhoan tuota teroitinta. 😀 Se on niin ruma, ettei tule kauheasti käytettyä itse sutia. Haha.

Kommentointi on suljettu.