Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara

Näyttävät ripset ovat minun juttuni. Ilman runsasta ripsivärikerrosta en ole minä ja koko silmäni vaan katoavat. Minä tarvitsen runsaasti ripsiväriä.

Velvet Volume False Lash Effect Mascara

Sain syksyllä töistä kokeiluuni Max Factorin Velvet Volume False Lash Effect Mascaran ja otin sen testiin innolla, sillä olinhan jo useampi vuosi sitten julistanut rakkautta merkin False Lash Effect ja ja False Lash Effect Fusion -ripsiväreille.

Velvet Volume False Lash Effect Mascara

Samettista volyymia ripsille lupailevassa ripsivärissä on minun makuuni oleva kookas harja, jossa on lyhyet harjakset. Se näyttää juuri sellaiselta, jonka avulla ripsiin voi kerrostaa mahtavia määriä ripsivärimassaa ja saada silti eroteltua lopputulosta.

Velvet Volume False Lash Effect Mascara

Omat ripseni ovat hennot ja mitäänsanomattomat. Niitä tuskin edes näkyy ilman meikkiä, joten niistä ei ihan noin vaan rakenneta pelkän ripsivärin avulla upeita. Jos ripsivärin massa on liian märkää, ei ripsistä varsinkaan ole mahdollista saada tuuheita ja kauniisti eroteltuja.

Velvet Volume False Lash Effect Mascara

Lisäsin Velvet Volumea ripsiini yhden kerroksen ja olin kuin puulla päähän lyöty. Tässäkö se mahtava volyymi nyt sitten oli? Kattia kanssa, eiväthän ripseni olleet tuuheutta nähneetkään!

Muistin kuitenkin, että vanhojen suosikkiripsivärieni taika piili niiden kerrostamisessa. Näitä ripsivärejä pitäisi siis vaan malttaa kerrostaa.

Velvet Volume False Lash Effect MascaraVelvet Volume False Lash Effect MascaraVelvet Volume False Lash Effect MascaraVelvet Volume False Lash Effect Mascara

Ja sieltähän ne näyttävät ripset sitten alkoivat ilmestyä. Okei, myönnän vetäneeni homman jo vähän överksi halutessani kokeilla, kuinka paljon pystyn tuotteen ihanan voidemaista koostumusta kerrostamaan, mutta ripsivärien kanssa olen ehdottomasti ”mielummin överit kuin vajarit” -linjalla, eli enemmän on parempi. Makuasioista ei voi kiistellä. En minäkään innostu koirista, lampaan lihasta tai sienistä, mutta se ei silti tarkoita, että niissä olisi jotain vikaa.

Velvet Volume False Lash Effect Mascara

Tämän ripsivärin kerrostamisessa on tärkeää, että harjaa nimenomaan pyöräyttää ripsissä perinteisen siksakkaavan liikkeen sijaan. Kun kerroksia malttaa harjata ripsiin useita, voi ripsiin luoda hyvinkin näyttävää ja tuuheaa lopputulosta, joka varmasti näyttää siistimmältä, mikäli ripset eivät ole lähtökohtaisesti näin onnettoman hennot kuin omani.

Velvet Volume False Lash Effect Mascara

Koska olen stereotyyppinen suomalainen, päästän ihmisiä harvoin niin lähelle, että he voisivat miettiä ripsiväriäni sen kummemmin. Pitkän turvavälin vuoksi onkin siis vain hyvä, että ripsissäni on runsaasti intensiivisen mustaa ripsiväriä, jotta ne näkyvät kauas.

Velvet Volume False Lash Effect Mascara

Olen tykännyt ripsiväristä kovasti, mutta koska minulla ei aamuisin ole aikaa työstää sitä ripsiini kovin kauaa, olen käyttänyt sen eroteltua kevyempää lopputulosta pohjana muille, välittömästi tuuheutta tuoville ripsiväreille. Siinä tarkoituksessa tuote onkin pelittänyt hyvin ja esimerkiksi IsaDoran Volume Lash Styler Mascaran kanssa se on ollut aivan ässä.

Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara löytyy myynnistä täältä.*

Velvet Volume False Lash Effect Mascara

Oletteko te kokeilleet Max Factorin Velvet Volume False Lash Effect Mascaraa?

Yksi kommentti artikkeliin ”Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara”

  1. Olisihan tuo aika siistiä jos oma ”luonnollinen” hiusväri olis melkein täysin kylmä platinablondi….. 😀 Aurinko vaalentaa hyvin(ja hyvin vaihdellen EIKÄ yleensä tasaisesti) mutta juu… ilmeisesti aikas moni suomalainen on siis ”luonnollisesti” noin blondi…..::::D Totuutta hei totuutta. Värjätä voi aina, juurikasvu ”luonnollistaa” aina… eli periatteessa kaikki ”blondit” tms harmahtavat jotka värjäävät luonnollisen blondeiksi ilman huomattavaa tyvikasvua ovat blondeja. Voi vittu:D

Kommentointi on suljettu.