By Terry Hyaluronic Hydra-Powder – paras irtopuuteri?

*Sis. mainoslinkin

”Paras irtopuuteri” on melko hankala käsite, sillä määritelmä riippuu täysin siitä, millaisia ominaisuuksia irtopuuteriltaan hakee. Tykkään itse eniten kivipuutereista, sillä haluan painella puuterin iholleni vipalla tasaisesti ja saada mahdollisimman mattaiselta tuntuvan lopputuloksen, jotta voin olla varma, että meikkipohjani kestää kellon ympäri ilman, että minun tarvitsee korjailla sitä. Voin kyllä käyttää myös irtopuuteria, mutta sen kanssa minulle on ehdotonta, että se jättää iholleni mattaiselta tuntuvan  pinnan, sillä en siedä yhtään klähmäisyyttä.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder paras irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Yksi aivan huikea irtopuuteri, joka myy meillä töissä aivan hulluna, mutta jota suomalaiset eivät ole vielä täysin löytäneet on ranskalaisen By Terry -merkin kulttimaineinen irtopuuteri. By Terry Hyaluronic Hydra-Powder -irtopuuteri on aivan erityinen usealla tavalla. Se ei sovi aivan jokaisen makuun tai jokaisen tarpeisiin, mutta sen verran monen kuitenkin, että kaikista verkkokauppamme puutereista juuri tätä irtopuuteria myydään ylivoimaisesti kaikkein eniten.

Kun By Terry tuli meille verkkokauppaan myyntiin joitakin vuosia sitten, oli tämä irtopuuteri ensimmäinen merkin tuote, johon koskin ja joka hurmasi minut välittömästi. Merkki oli minulle ennestään täysin tuntematon enkä ymmärtänyt yhtään, miksi kollegani olivat siitä niin innoissani ja yritin tingata heiltä, että mikä sen By Terryn ”juttu” oikein on.

Ainoa vastaus oli, että ymmärrän sen kuulemma heti, kun kosken johonkin sen tuotteeseen ja niin minä ymmärsinkin. Kaikki By Terry -tuotteet ovat nimittäin koostumuksiltaan aina aivan uskomattoman erityisen tuntuisia.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder paras irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder -irtopuuterin juttu on sen hyvin uniikissa koostumuksessa, joka sisältää vain kahta ainesosaa: piitä ja hyaluronihappoa eikä yhtään mitään muuta. Irtopuuterissa on aivan älyttömän kevyeltä tuntuva koostumus enkä ole koskaan kokeillut niin hienojakoista puuteria.

Ihosta tulee puuterin jäljiltä täydellisen mattaisen ja aivan uskomattoman silkkisen tuntuinen samalla kun ihohuokoset häivyttyvät. Puuterissa tuntuu suorastaan olevan erityistä taikaa.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder paras irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Erityistä puuterissa on tosiaan myös se, että se sisältää hyaluronihappoa, joka on tunnettu kyvystään sitoa kosteutta jopa tuhat kertaa painonsa verran. Puuteri siis jättää mattaisen pinnan, mutta ei kuivata ihoa.

Kun aluksi otin tämän käyttöön ja kaipasin sitä mattaista pintaa niin kovasti, sivelin puuteria kasvoille melko reippaalla kädellä ja koin, että se kuivattaa ihoani. Sittemmin opin merkin kouluttajalta, että jos puuteri tuntuu kuivattavan, käytän sitä selvästi liikaa. Kun opin annostelemaan sitä riittävän vähän, katosi kuivuusongelma. Silmänalusilla en tästä vieläkään tosin pidä, sillä niillä haluan käyttää paksumpaa ja vähän peittoa tuovaa puuteria, mutta muualla kasvoilla tämän luoma höyhenen kevyt huntu on aivan upea. Ihan eniten tykkään kuitenkin käyttää koko kasvoilla ensin peittävämpää puuteria ja sipaista tätä sitten iholle vielä aivan henkäyksen kevyesti viimeistelemään lopputuloksen.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder paras irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Koska puuteria riittää niin pieni määrä, kannattaa puuterin käyttöön ottaessa olla varovainen ja välttää repimästä irti koko puuterirasian annosteluaukot peittävää muovia. Parasta olisikin painella siihen vain muutama reikä neulalla, sillä niistä saa ihan tarpeeksi tavaraa ja muuten puuteria vain tulee väkisinkin ottaneeksi siveltimeen liikaa ja se pöllyää keveytensä vuoksi kaikkialle.

Koska puuteri on niin uskomattoman kevyttä, saattaa moni tuotetta tuntematon harhautua luulemaan, että puuterirasiassa olisi jotenkin erityisen vähän tuotetta, koska sen sisällön on kerrottu painavan vain 10 grammaa. Tosiasiassa puuteri on aivan älyttömän riittoisa (käytän itse edelleen kolme vuotta vanhaa puuteriani…), eli sitä kuuluu käyttää kerralla vain hyvin pieni määrä ja se on niin kevyttä, että se painaa tavallista puuteria vähemmän. Kärjistettynä siis ämpärillinen höyheniä painaa vähemmän kuin ämpärillinen rautaa, eli tätä ei voi suoraan verrata tavalliseen irtopuuteriin miettimällä vain rasian painoa.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder paras irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Yllä olevassa kuvassa puuterin sisäkanteen on kopautettu puuteria määrä, josta riittää jo useampaan käyttökertaan. Yleisin virhe onkin, että puuteria yritetään käyttää tavallisen irtopuuterin tavoin ja sitä leivotaan kasvoille liikaa, jolloin se voi paakkuuntua iholle, kasautua kuiviin kohtiin tai muuten vain luoda huonon lopputuloksen.

Paitsi että tuote on iholle mattapinnan tekevä ja juonteita häivyttävä irtopuuteri, on se sisältämänsä hyaluronihapon vuoksi myös hoitotuote. En toki itse innostu ajatuksesta, että levittäisin tätä kasvoilleni yöksi, mutta niin voi kuulemma tehdä, sillä puuteri auttaa lukitsemaan iholle kosteutta. Ehkä tässä on siis tuote niille, jotka inhoavat kangasnaamion tai yövoiteen iholle jättämää klähmäisyyttä?

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder paras irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Puuteria voi myös käyttää meikin pohjustukseen, mutta siinä tapauksessa käyttäisin tätä mieluiten nimenomaan puuterimaisen pohjan alla. (Olen kuullut joidenkin käyttävän tätä nestemäisen meikkivoiteen alla, mutta en ole itse ainakaan saanut tätä yhdistelmää toimimaan.) Meikkipuuterin tai mineraalimeikkipohjan alla tämä onkin aivan loistava, sillä tämä luo iholle silkkisen pinnan sekä häivyttää ihohuokosia ja muita ihon pinnan epätasaisuuksia, jolloin meikkipohja levittyy iholle kauniisti.

Tykkään itse levittää irtopuuterin kasvoille vipalla painellen, mutta tätä puuteria ei voi missään tapauksessa levittää kasvoille vipalla, sillä vippa painaa sitä yhteen kohtaan aivan liikaa kerralla. Jos siis haluaa parhaan lopputuloksen, on puuteri levitettävä kasvoille siveltimellä, jonka mielellään jopa vähän löysiin harjaksiin puuteri on pyöritelty (liian napakat harjakset levittävät sitä tavallisesti kasvoille liikaa). En tavallisesti levitä puuteria siveltimellä, joten en tarvitsisi puuterisivellintä, mutta tämä puuteri on ollut minulle se syy, miksi olen säästänyt puuterisiveltimen.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder paras irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tämä puuteri on jälleen niitä tuotteita, jotka tekevät taikojaan ilman, että lopputulos näyttää yhtään meikatulta. Ihosta tulee aivan uskomattoman silkkisen tuntuinen, mutta ei tippaakaan puuteroidun näköinen (ellei puuteria sitten levitä iholle liikaa). Koska puuteri on niin hienojakoista, sitä käytetään niin pieni määrä eikä siinä ole sävypigmenttejä, sopii sen väritön koostumus kaikille ihon omasta sävystä riippumatta.

*By Terry Hyaluronic Hydra-Powder löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder paras irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Jos By Terry on tuotemerkkinä täysin uusi tuttavuus, niin sen takana on varsin kiinnostava daami. Merkistä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani, jossa jo kolme vuotta sitten kehuin tätä samaa irtopuuteria, mutta tiivistetysti sanottuna sen takana oleva Terry toimi aikoinaan YSL:n meikkituotteiden taiteellisena johtajana ja kehitti esimerkiksi kulttituotteeksi muodostuneen YSL:n valokynän. Ei siis ihan kuka tahansa tyyppi!

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder paras irtopuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia By Terryn irtopuuterista?


Lue myös:
Kulttituote: By Terry Baume de Rose
Maailman paras valokynä – By Terry Touche Voloutée
Parhaitakin paremmat luomiväripuikot: By Terry Ombre Blackstar

16 kommenttia artikkeliin ”By Terry Hyaluronic Hydra-Powder – paras irtopuuteri?”

 1. No nyt oli niin hyvä ”myyntipuhe” että pakkohan tuo puuteri oli tilata! 😀 Muistaakseni sulla oli just ig:n storyissa monta juttua näistä By Terryn tuotteista ja ne herätti jo mielenkiinnon, mut hintaluokka on tuotteissa vähän yli mun kipurajan joten en siltä istumalta ruvennu vielä tilaamaan mitään. Tää on valehtelematta ensimmäinen meikkituotteeni josta oon maksanu yli 40€, mutta jos kesto on tosiaan vuosia ja tuote (toivon mukaan) kaiken hypetyksensä arvoinen, niin eihän tuo sillon oo ollenkaan iso raha laittaa puuteriin. Jännityksellä jään odottamaan pakettia siis! 🙂

  Vastaa
  • En ole käyttänyt omaani siis päivittäin kolmea vuotta, mutta koska niin pieni määrä riittää, niin vuodeksi varmasti päivittöisessä käytössä saisi iloa. 🙂

   Toivottavasti tykkäät! 🙂

   Vastaa
 2. Tämä on mun suosikki ja juuri ostin toisen rasian kun edellinen viimein loppui. Kuten kirjoitit, tämä on ihan älyttömän riittoisaa ja pieni rasia kestää vuosia. Mulla oli ennen tätä käytössä Sensain väritön irtopuuteri, olin siihen ihan tyytyväinen. Mutta kun kokeilin tätä, ei Sensaihin enää ole paluuta ja se tuntuu suorastaan raskaalta. Itse levitän tätä vipalla kasvoille, kevyen kevyesti ja mielestäni jälki on oikein hyvää eikä liian jauhoista. Puolet tuosta kuvasi määrästä riittää silloinkin mainiosti. Mutta testaanpa siveltimelläkin joku aamu.

  Vastaa
 3. Minäkin tilasin tämän, kun sitä niin kovasti hehkutettiin. Mutta en vain tykännyt. Ei pitänyt kiiltoa poissa yhtään sen pidempään, kun laatumerkin irtopuuterikaan. (T-alueilta, vaikka painelin vielä vipalla sutimisen jälkeen) Puuterin pölyäminen ja keuhkoihin meneminen olivat viimeinen niitti, että ei ole mun juttu. Levitin tätä siveltimellä rasian kannesta nappaamalla.
  Facen kosmetiikka kirppiksellä on ollut muutamalla tämä myynnissä, joten kenties hekään eivät ole pitäneen tästä.

  Vastaa
 4. Mulla on päivittäisessä käytössä kyseinen tuote ollu jo kaksi vuotta. Kevyt sipaus riittää ja tosiaan sama puteli ollu koko tän kaksi vuotta. On hintava mutta riittoisa.

  Vastaa
  • Ihanaa kuulla, että on noin riittoisa! Itse tosiaan vain saa arvailla kun käytän muitakin puutereita, joten hyvä kuulla muiden oikeita kokemuksia jatkuvasta käytöstä. 🙂

   Vastaa
 5. Ihana ja tosi riittoisa puuteri! Itsellämi on todella kuiva iho ja etsin kauan sopivaa kiinnityspuuteria joka ei kuivattaisi yhtään ihoa. Tästä puuterista löytyi netissä paljon kehuja ja vaikka hinta tuntui tosi suolaiselle, ei hankinta ole kaduttanut päivääkään. Ainoa miinus on se että silmien alle on tämä puuteri todella ohkainen mutta aivan unelma nimenomaan muun kasvomeikin kiinnitykseen ja viimeistelyyn. Silmienaluset vaativat nääs tässä vaiheessa kahden lapsen äitinä jo hieman peittävämpää puuteria, heh ☺ Mutta ihan täydellinen puuteri tämä on ja pitää meikin hyvänä helposti yli kymmenen tuntia ilman yhtäkään korjailua.

  Vastaa
 6. Testasin yhden rasiallisen. Harmikseni en vain tykännyt, vaikka loppuun käytinkin. Sensain irtopuuteri voittaa tämän ehdottomasti – minun ihollani

  Vastaa
 7. Tämä on ollut luottopuuterini jo parin vuoden ajan. Aivan uskomaton tuote minun kuivalle iholleni <3 Loistava vinkki tuo neulalla reikien painelu, kiitos!

  Vastaa
 8. Sun blogi on aivan huippu! Täältä saa hurjasti vinkkejä ihon hoitoon:) Mulla on tosi kosteusköyhä, kuiva ja ohut iho. Kuitenkin mulla on tosi tiukassa, paljon mustapäitä t-alueella (ollut varmaan 10 vuotta), eikä ne lähde mihinkään, vaikka oon yrittänyt vaikka mitä.
  Luin, että bha on hyvä mustapäiden hoitoon ja aloin käyttää sitä muutama kuukausi sitten. Nyt käytän sitä melkein joka päivä t-alueella, mutta en oo huomannu juurikaan muutosta. Luin, että tuotteen pitäisi antaa imeytyä kunnolla, jopa 20 min? Onko näin? Oon pitänyt vaikutusaikoja vaihdellen… Ongelma on siinä, että illalla, kun tulen suihkusta tai kun puhdistan kasvot, iholle pitäsi levittää tonerit, seerumit, voiteet ym. mahdollisimman pian, että kosteus ei karkaisi iholta. Jos odottelen bha:m vaikutusajan, niin iho kuivuu tosi nopeasti. Onko sulla tähän mitään vinkkejä? Oon käyttänyt säännöllisesti myös glamglown supermudia t-alueella, mutta tuntuu, että sekään ei auta mustapäihin. Ootko itse käyttänyt tuotetta, mitä mieltä siitä oot? Kiitos suuresti, jos jaksat vastailla!

  Vastaa
  • Huomasitko, että Vievellä on mustapäiden karkoituksesta oma postaus? Tuossa hieman alempana oikealla on linkki.
   Mulla mustapäät lähtevät ainoastaan pusistelemalla. Jos ei ole mahdollisuutta mennä kosmetologille, höyrytä kasvot kuuman vesikipon yläpuolella vesihöyryssä ja laita pyyhe teltaksi pään päälle. Iho pehmenee ja mustapäät on helpompi poistaa.

   Vastaa
 9. Olen samaa mieltä, mahtava irtopuuteri! Omani on ollut nyt vuoden käytössä. Tajusin nyt tosin, että käytän tätä todella paljon liikaa kerralla… Täytyypä yrittää tukkia pohjalevyn aukoista osa jotenkin ja hankkia pehmeämpi sivellin kokeiluun – kiitos vinkeistä. Tähän asti olen vain suihkinut Lumenen Lähde- tai Valo-hoitovettä kasvoille, jos lopputulos on ollut liian puuteroitu, ja se on kyllä toiminut ihan kiitettävästi.

  Vastaa
  • Kiva kuulla, että olet tykännyt! 🙂 Reikien päälle voi laittaa teippiä, niin tulee kerralla ulos vähemmän puuteria. 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti