Ihkupuuteri: Too Faced Primed & Poreless

Olen käynyt huhti-toukokuussa muutamaan kertaan vähän shoppailemassa Tukholman Sephorassa ja kotiuttanut mukaani useita varsin kivoja tuotteita, jotka olen halunnut teille esitellä.

Too Faced Primed & Poreless

Yksi aivan erityisen hurmaava tuote oli Too Faced -merkin Primed & Poreless -monitoimipuuteri, jossa oli hieman samaa tuntua kuin hypettämässäni By Terryn -irtopuuterissa.

Too Faced Primed & Poreless

Samalla tavalla aivan mielettömän monikäyttöinen puuteri on tarkoitettu käytettäväksi sekä meikin pohjustajana ja kiinnittäjänä että ihohuokosten ja juonteiden häivyttäjänä. Silkkisen ohut, läpikuultava puuteri on aivan uskomattoman hienojakoinen koostumukseltaan ja jättää iholle todella, todella kevyen ja sileän tunnun.

Myönnän, että en ole saanut tätä(kään) puuteria toimimaan meikinpohjustajana, mutta meikin kiinnityksessä tämä on ollut aivan loistava. Väritön puuteri ei muuta meikkipohjan sävyä ja todellakin häivyttää ihohuokosia ja muita ihon pinnan epätasaisuuksia. Puuteri jättää iholle niin mielettömän sileän silkkihunnun ettei siihen vaan voi olla ihastumatta.

Puuterirasiassa muuten lukee sen sisältävän ”vain” 4.5 grammaa puuteria, mutta vaikka puuteria on silmämääräisesti saman verran kuin monissa muissakin perus irtopuutereissa, on se niin kevyttä (ja riittoisaa!), ettei sille vaan tule yhtä paljon painoa kun vähemmän hienojakoisille kilpailijoilleen.

Too Faced Primed & Poreless

Puuteri onkin siis hyvin samanlaiselta tuntuva kuin By Terryn Hyaluronic Hydra-Powder, mutta se on silti erilainen. Siinä missä By Terryn puuteri sisältää iholle kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ja sen hehkutetaan toimivan jopa yövoiteen päällä kosteutta lukitsevana hoitotuotteena, on tämä nimenomaan ihon rasvaisuutta enemmän imevä tuote.

Käytännössä se tarkoittaa, että tämän koostumus tuntuu minusta iholla hieman kuivemmalta, eli siinä missä Hyaluronic Hydra-Powder palvelee täydellisesti myös kuivaa ihoa, saattaa tämä tuntua ehkä jatkuvassa käytössä liian kuivalta. Puuterien jättämä välitön lopputulos on kuitenkin iholla melko samalta tuntuva.

Primed & Pores -puuteri saa pisteet By Terryn puuteria paremmasta pakkauksesta, sillä rasiassa on kätevä sisäkansi, jota kiertämällä puuterirasian aukot voi joko sulkea tai avata. Tämä onkin erityisen kätevää, mikäli puuteria tahtoo kantaa mukana ainakin silloin tällöin.

Olen itse vuorotellut näiden kahden irotpuuterin välillä ihoni sen hetkisten tarpeiden ja meikkivoiteen mukaan: Jos meikkivoiteeni on rasvaisempi ja täyteläisempi, käytän tätä Too Facedin puuteria ja jos se taas on mattaisempi ja kuivempi, kiinnitän sen By Terryn puuterilla.

Too Faced -tuotteita toimittaa Suomeen verkkokauppa Cult Beauty.*

Too Faced Primed & Poreless

Onko joku muu ihastunut Too Facedin Primed & Poreless -puuteriin?

9 kommenttia artikkeliin ”Ihkupuuteri: Too Faced Primed & Poreless”

 1. Ei ole kokemusta, itse hankin aika vasta sensain loose powderin mikä on mielestäni ollut hyvä, mutta en osaa sanoa onko niin hyvä mitä monet bloggarit hehkuttavat.. Mitä mieltä Virve on siitä? On se tosi hienojakoista kyllä 🙂

  • Minusta Sensain irtopuuterissa on loistava laatu ja rasia on todella reilun kokoinen (20 g). Jos vertaa vain grammoja ajatellen Lumenen irtopuuteriin, niin on itseasiassa saman hintaista, eli oikein hyvä hankinta. (Toki aina ei voi vaan ajatella suoraan grammoissa, sillä hienojakoisempi puuteri on kevyempi tietysti, mutta nämä kaksi ovat melko lähellä toisiaan varmasti.)

   Sensain irtopuuteri on minusta ollut sellainen loistava perushyvä irtopuuteri, eli siinä ei varsinaisesti ole mitään supererityistä, mutta on laadultaan silti loistava ja suosittelin sitä asiakkaillekin mielelläni aina töissä. 🙂

   • Kiva kuulla, kiitos!!<3 meinasin jo köyhänä opiskelijana katua noin kallista ostosta, ihana tietää et koska siinä on enemmän puuteria on se samaa hintaluokkaa kuin lumene.

 2. Mistäköhän Too Facedia saisi nykyään tilattua suomeen? Olen kuullut paljon hyvää merkin tuotteista, etenkin luomiväreistä ja puutereista. Eli intoa olisi kyllä kokeilla. 😀

  Minullakin tällä hetkellä käytössä Sensain irtopuuteri, joka on kyllä aivan hyvä (ja vippa on ehkä ihanin ikinä).

 3. En ole vielä tätä testannut, mutta suunnitelmissa on kyllä! Saman sarjan meikinpohjustaja on ihan suosikkiani ja lisäksi näissä on todella kauniit pakkaukset 🙂 Harmi vaan, kun Too Facedin saatavuus on niin huono Suomessa.

 4. Kuulostaa hyvältä, kuten lähes kaikki Too Faced tuotteet 🙂 Too Faced on yksi suosikkimerkeistäni, myös esim. La Creme huulipunat ja Born This Way meikkivoide ovat ihan parhaita. KUMPA niitä vain saisi täältä Suomestakin!! Virve, PLEASE , selvittäkää, voisitteko ottaa merkin Elevenille, myisi varmasti paremmin kuin kaikki muut merkit yhteensä :)?

  • Ollaan kovasti toivottu, mutta alueellisten yksinmyyntirajoitusten vuoksi ei onnistu ainakaan tällä hetkellä harmiksemme. :/

Kommentointi on suljettu.