Must have -tuote: L’Oréal L’Extraordinaire -nestemäinen huulipuna

Hoooola, lopettakaa kaikki muu mitä olittekaan tekemässä, laskekaa kaikki käsistänne ja kiinnittäkää kaikki huomionne tänne, sillä nyt laitetaan jakoon vuoden mielettömimmän huulimeikkituotteen palkinto!

L'Oréal L'Extraordinaire Color Riche Liquid Lipsticks

Nyt annetaan nimittäin kunniaa varsin edulliselle huulipunalle, jota ei harmi kyllä saa Suomen markkinoilta, mutta jota olisi kyllä syytä saada (onneksi tuotetta voi kuitenkin tilata itselleen netistä, omani sain joskus työjuttujen kautta). Tänään hehkutuksen päärooliin pääsee nimittäin L’Oréal L’Extraordinaire Color Riche Liquid Lipsticks -huulipuna, joka on upeinta, mitä huulilleni on aikoihin levitetty!

L'Oréal L'Extraordinaire Color Riche Liquid Lipsticks

Tämä halpispuna voisi nimittäin olla sisältönsä puolesta pakattu minkä tahansa luksusmerkin tuotepakkaukseen ja se myisi kuin saippua. Sen verran loistava koostumus siinä nimittäin on!

L'Oréal L'Extraordinaire Color Riche Liquid Lipsticks

Ainutlaatuista tämän nestemäisen huulipunan nimellä kulkevassa tuotteessa on nimenomaan sen koostumus, jonka levittäminen tuntuu kuin jouksevan hunajan sivelyltä- ilman tippaakaan tahmaista tunnetta. Tämä liukuu huulille täydellisen kevyenä, ihanan pehmeänä ja aivan totaalisen mahtavan tuntuisena luoden todella kauniisti kiiltävän lopputuloksen.

L'Oréal L'Extraordinaire Color Riche Liquid Lipsticks

Parasta tässä punassa onkin ehkä nimenomaan juuri se, kuinka poikkeavan erityisen ihanalta tämän ravitseva öljykoostumus huulillani tuntuu. Huulipuna suorastaan sulaa huulilleni saaden ne tuntumaan pehmeiltä ja täyteläisiltä. Puna ei ole täysin ohutta öljymäistä liirua, mutta ei silti paksua tahnaakaan. Se ei tunnu katoavan kuten useat huuliöljytuotteet huulillani tekevät, mutta silti se ei myöskään tunnu niillä häiritsevästi.

L'Oréal L'Extraordinaire Color Riche Liquid Lipsticks

Ja entäs sitten se sävy! Tämä kullanhehkuisella helmiäisellä höystetty 101 Rose Melody -nudesävy korostaa huulia parhaalla mahdollisella tavalla. Ja huulipuna sitäpaitsi levittyy huulille aivan täydellisen tasaisesti sen ihanalla, pörheän pehmeällä applikaattorilla!

Minulla ei ole mitään muuta kuin kehuja ja jälleen taas vaan kehuja kerrottavanani tästä nestemäisestä huulipunasta, joten ainoa postaukseen pääsevä marmatuksen aiheeni onkin, ettei tuote tosiaan kuulu Suomen (tai Ruotsinkaan) L’Oréal-tuotevalikoimaan. Jos joku on kuitenkin menossa reissuun hieman kauemmaksi niin trust me, you need this liquid lipstick!

L'Oréal L'Extraordinaire Color Riche Liquid Lipsticks

Onko teillä joku erityinen huulimeikkisuosikki, jota kannattaisi metsästää ulkomailta?

9 kommenttia artikkeliin ”Must have -tuote: L’Oréal L’Extraordinaire -nestemäinen huulipuna”

 1. Eikä. Satuin saamaan käsiini tällaisen viime talvena poikaystävän töiden kautta (joka ei liity kyllä meikkeihin mitenkään), ja siinä ei ole mitään tekstejä tai tunnistetietoja – muuta kun että nimi oli Fucshia jotakin. Olen ollut ihastunut tuotteeseen siitä saakka, enkä ole koskaan nähnyt sitä markkinoillamme. Loistava koostumus, kaunis ja kirkas väri kestää (vaikka ei ehkä ihan heti ajattelisi) ja aivan ihana kaikinpuolin. Olipa ihanaa, että olet myös tutustunut tähän tuotteeseen ja nyt kirjoitit siitä! 🙂

  Vastaa
  • Olipa hauska sattuma! 🙂 Voidaan siis pistää pystyyn salaseura tämän mystisen, jossain-muualla-maassa myytävän tuotteen ympmärille. Tämä on kyllä sen verran hyvä, että ansaitsisi sellaisen. 😉

   Vastaa
 2. En ollut aiemmin kuullutkaan tällaisesta, hyvin varjeltu salaisuus taitaa siis olla kyseessä! Sivuhuomautuksena sellainen, että mun mielestä L’orealia ei voi tituleerata missään tapauksessa halpismerkiksi, vaan ennemmin keskihintaiseksi tai markettimerkiksi. Itselleni se on varmaan kalleimmasta päästä, mitä raaskisin ostaa. 😀

  Vastaa
 3. Mie nappasin toukokuussa Ruotsin-laivalta kolmen punan setin. Sillon ihmettelinkin kun en ole muualla nähnyt. Ei vaan ole hirveästi tullut vielä käytettyä. Pitää taas kaivella esille.

  Vastaa
 4. L’orealilta on tullut yksi ihana uutuus: Infallible matte max. Haluaisin kokeilla tätä sekä suosittelemaasi huulipunaa. Ennen ei L’oreal ole minulle ollenkaan vedonnut mutta oho, nyt on markkinoilla peräti kaksi kiinnostavaa tuotetta. Tuota minun mainitsemaani saa suomesta.

  Vastaa

Jätä kommentti