Luonnollisestikin voittaja

Sain pari kuukautta sitten blogini kautta kokeiltavakseni muutamia kahdenkin eri luonnonkosmetiikan sertifikaatin alla kulkevia NAFHA:n tuotteita.
Tuotteiden joukossa oli Moisturising Day Cream, joka on siis yllätys, yllätys nimensä mukaisesti kosteuttava päivävoide.
Olin kuullut tästä etukäteen paljon kommentteja, joten odotukseni tätä kohtaan olivat suuret. Onnekseni en tullut pettymään.
Jos iho on kuiva, muttei tahdo kovin rasvaista päivävoidetta, on yleensä melkoisen haasteen edessä ja saa aina tinkiä jostakin: joko iho alkaa päivän aikana kiristelemään kuivuuttaan tai sitten sille on vaan lykättävä ihan hitusen liian raskaalta tuntuva voide. No can do, aina ei voi voittaa.
Tämän voiteen kanssa on kuitenkin ollut jo melkoisen voittajafiilis. Tämä on nimittäin hyvä vähän kaikessa.
Ohuena iholle levittyvä fluidi tuntuu miellyttävän kevyeltä, mutta silti ihoa kosteuttavalta. Se jättää iholle samettisen pinnan, joka ei tunnu rasvaiselta, muttei silti kiristävältäkään. Ennen kaikkea tuote sopii loistavasti myös erilaisten meikkipohjien alle, sillä se ei lähde rullaamaan meikkivoiteitteni kanssa ja asettuu nätisti meikkipuutereidenkin alle.
En yhtään ihmettele, että tuotetta on kehuttu, sillä se on todellakin ansainnut kehunsa. Suojakerrointa tässä ei ole, mistä annan itse pienen miinuksen, mutta sen kanssa koostumus ei tietenkään olisi enää näin täydellinen. Hankinkin itse siis tämän kanssa aurinkosuojani meikistä.
Tuotteen voi ostaa itselleen esimerkiksi Biodellyn nettikaupasta, jonka listauksen mukaan se näyttäisikin olevan merkin myydyimpiä tuotteita.
Onko joku muu sattunut kokeilemaan tätä päivävoidetta? Voitteko yhtyä sanoihini sen erinomaisuudesta?

2 kommenttia artikkeliin ”Luonnollisestikin voittaja”

  1. Mä odotan aina NIIN että kirjoittaisit taas Nafhasta. 😀 Tai jostain muusta luonnonkosmetiikasta. Tosin kiinnostaa useimmat muutkin aiheesi. O:) Mutta siis, alun perin juuri sinun blogistasi luin Nafhan olemassaolosta, kirjoituksesi osui hetkeen jolloin olin tosissani alkanut systemaattisemmin vaihtaa normikosmetiikkaa luonnon-sellaiseksi. Nafhalta minulla on ollut uudistava päivävoide, ilmeisesti siis vähän niin kuin tämä mutta ikääntyneemmälle? 😉 On kyllä vaikuttanut tosi hyvältä, kosteuttavalta mutta kevyeltä, sekä riittoisalta!

    T.

    Vastaa

Jätä kommentti