Erinomainen geelinaamio kuivalle ja ärtyneelle iholle

*Sis. mainoslinkin, tuote saatu

Tykkään helliä ihoani kasvonaamioilla, mutta suosin tavallisesti naamioita, jotka voi jättää iholle. Ihoni kaipaa toki välillä syväpuhdistavaa, kasvoilta pois huuhdeltavaa naamiota, mutta eniten kuivuuteen taipuvainen hipiäni nauttii silti siitä, että käytän sillä naamiota, joka kosteuttaa ja ravitsee ja jota ei tarvitse pestä käytön jälkeen iholta pois.

Usein koko hoitavan naamion käyttö tuntuu nimittäin jopa ihan turhalta, jos sen jälkeen on läträttävä vedellä.

THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa

Kokeilen silti uteliaana myös poispestäviä naamioita, jos kuulen niistä suotuisia sanoja. Yksi tällainen kehuttu ja minulle lopulta töiden kautta päätynyt naamio oli korealainen THANK YOU FARMER Back to Relax Soothing Gel Mask, josta olin lukenut netistä paljon kehuja.

Kuten olen jo aiemmin kertonut, kiinnostuin THANK YOU FARMER -merkistä aikoinaan kovasti ja olin aivan innoissani, kun meille tuli mahdollisuus saada se töissä myyntiin. Ihastuin alunperin suuresti merkin tehokosteuttaviin True Water -tuotelinjan tuotteisiin, joten olin utelias kokeilemaan myös muita sen tuotteita. Olin itse ostanut Etelä-Koreasta muutamia merkin tuotteita, mutta sain  töistä merkin lanseerauksen yhteydessä kokeiluun tämän kasvonaamion, johon tutustuin uteliaana.

THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa

Back To Relax Soothing Gel Mask on erityisesti herkälle iholle kehitetty geelinaamio, joka on muiden THANK YOU FARMER -tuotteiden tapaan täynnä luonnon tehoaineita, vaikka merkki ei luonnonkosmetiikkaa olekaan. Naamion viilentävän virkistävä koostumus on tehty tehokosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa, minkä vuoksi se on omiaan nimenomaan kuivalle ja ärtyneelle iholle.

THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa

Kasvonaamio on tavallisesti sellainen hoitotuote, jota käytän mieluiten iltaisin. Tämä kasvonaamio on kuitenkin ollut minulle kovasti mieleen siitäkin huolimatta, että se on tehty huuhdottavaksi pois kasvoilta, sillä toisin kuin kasvoille jätettävät naamiot, sopii tämä loistavasti käytettäväksi aamulla.

Sellaisina aamuina, joina olen ollut lähdössä aikaisin konttorille minua ei todellakaan saa heräämään niin aikaisin, että alkaisin käyttää aikaani kasvonaamioihin (lukuunottamatta vähän aikaa sitten kehumaani ihoa parissa minuutissa kirkastavaa pikanaamiota). Jos minulla kuitenkin on vapaapäivä tai teen töitä kotona, on aamu oikeastaan jopa todella mukavaa aloittaa tällaisella kasvonaamiolla.

THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa

THANK YOU FARMER Back to Relax Soothing Gel mask -kasvonaamiossa on sen nimen mukaisesti raikas geelikoostumus, joka sopii minusta aamuun aivan täydellisesti. Naamio ei tunnu minusta iholla mitenkään erityisen viileältä, mutta mukavan raikkaalta kyllä, mikä on ihanaa silloin, kun kasvot haluaisi saada heräämään ja virkistymään. Lisää vilennystä naamioon voi toki saada säilyttämällä sitä jääkaapissa.

Raikas geelinaamio täyttää ihon kosteusvarastoja hyvin ja sen rauhoittava koostumus auttaa tasoittamaan ihoni sävyä. Käytännössä naamio saa siis kasvoni näyttämään täyteläisen kosteutetuilta ja tekee minusta paremmin levänneen näköisen.

THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa

Kasvonaamion annetaan vaikuttaa puhdistetulla iholla 10-20 minuuttia ja pidän naamiota iholla jopa vähän yli parikymmentä minuuttia jos minulla vain on aikaa, sillä naamio ei kuivu iholleni. Jotkut geelinaamiot saattavat kihelmöidä kasvojeni kuivimmilla alueilla, mutta tämä kasvonaamio tuntuu todellakin hyvin hellävaraiselta.

Vaikka geelinaamio huuhdellaan kasvoilta pois vedellä, tuntuu iho jäävän sen jäljiltä mukavan kosteutetuksi – usein minusta nimittäin tuntuu, että geelinaamioita saa huuhdella iholta pois niin kovasti, että iho on huuhtelun jälkeen jopa kuivempi kuin mitä se ennen naamion käyttöä oli. Tämän naamion jälkeen tunne ei kuitenkaan todellakaan ole sellainen ja iho on päin vastoin täyteläisen kosteutetun ja ravitun tuntuinen, mutta ei tietenkään tippaakaan klähmäinen, koska itse naamio on huuhdeltu iholta pois.

THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa

Naamion pakkauksessa tuote kehotetaan huuhtomaan kasvoilta pois, mutta lemppari K-Beauty-sivustoni kertoo, että naamiota voisi käyttää myös iholle jätettävänä yönaamiona. Koska geelinaamion koostumus on kuitenkin melko klähmäinen, en osaa itse kuvitella, että jättäisin tämän kasvoilleni yöksi. Tämän vuoksi en ole edes saanut aikaiseksi kokeilla tätä tapaa.

Minulle tämä naamio on kuitenkin  ollut erinomainen tuote kaunistamaan ihoa silloin, kun iho näyttää kaipaavan kosteutusta, heleytystä ja rauhoitusta, mutta olen aikeissa käyttää kasvoilla myöhemmin vielä meikkiä.

*THANK YOU FARMER Back to Relax Soothing Mask löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask kasvonaamio kokemuksia Ostolakossa

Onko teillä suosituksia muista hyvistä rauhoittavista kasvonaamioista?

2 kommenttia artikkeliin ”Erinomainen geelinaamio kuivalle ja ärtyneelle iholle”

  1. Ihanalta vaikuttaa! Hieman ohi aiheen: käytkö joskus kasvohoidossa jossain hoitolassa? Millaisista hoidosta pidät?

    • En ole jostain syystä käynyt kasvohoidossa vuosiin, mutta olisi toki ihanaa alkaa käydä. 🙂

Kommentointi on suljettu.