Tavarahaaste-projekti: Aina löytyy jotain turhaa

Kuten kerroin, olen alkanut jälleen kartoittaa tavaroitani läpi pohtien ja analysoiden, voisinko edelleenkin luopua jostakin. Tällä hetkellä minulla alkaa ihan oikeasti olla vaikeuksia keksiä isompia asioita, joista voisin luopua, mutta pienistähän on tietysti hyvä aloittaa.
Meiltä kaikilta varmasti löytyy kotoa SE paperikasa, johon on vaan lappanut papereita. Minulla SE paperikasa on ollut jo pari muuttoa mukanani seurannut kassi, jonka olen täyttänyt kosmetiikkaan liittyvillä tiedotteilla, joita on satanut postin ja pr-tapahtumien tietotulvassa. En ole pitänyt kassia niin merkittävän suurena osana tavarakuormaani, mutta nyt päätin vihdoin käydä sen läpi.
Myönnettäköön, että kiloissa mitattuna tuo keräyspaperien joukkoon päätyneiden tiedotteiden kasa olikin lopulta yllättävän suuri. Varsinkin siihen nähden, että itselleni jäi kasasta noin kymmenkunta ajankohtaista paperia kaikkien muiden olleen jo menneen talven ja kevään ja suomalaisen juhannuksen lumia.
Seuraavaksi ajattelin jatkaa tavaroiden läpikäyntiä sillä suurimmalla ongelma-alueellani, eli kosmetiikalla. Katsotaan, löytyykö sieltä minkä verran poisluovutettavaa!

Yksi kommentti artikkeliin ”Tavarahaaste-projekti: Aina löytyy jotain turhaa”

Kommentointi on suljettu.