Äärimmäistä tuuheutta ripsiin pienellä harjoittelulla: Max Factor Excess Volume Extreme Impact

Ripsiväriareenalla näytösvuoroon pääsee tällä kertaa yksi uusimmista lemppareistani.
Max Factor Excess Volume Extreme Impact –ripsiväri päätyi minulle kaverini kautta testattavaksi ja kyllähän te tiedätte minut: jos ripsiväri lupaa tuuheutta, on sitä pakko kokeilla. Varsinkin kun kyseessä on Max Factor, jonka ripsivärit ovat ripsissäni yleensä olleet aivan loistavia.
Ripsivärin juju on sen kahdessa erillisessä harjassa, joiden luomat lopputulokset täydentävät toisiaan. Minulle kahden harjan käyttö ei ole vaivaksi ja jos sillä vaan saa upeammat ripset olen ehdottoman valmis toimintaan.
Ripsivärin levitys aloitetaan kumiharjaisella Extreme Volume -harjaspäällä, joka tuo ripsiin nimensä mukaisesti sen tuuheuden ja runsauden.
Tämän jälkeen ripset päällystetään Dark Lacquer -kerroksella, jossa on perinteinen harjasosa. Tämä ripsiväripuoli lisää ripsiin intensiivisyyttä, minkä vuoksi se myös tekee lopputuloksesta vedenkestävän.
Levitettyäni ripsivärin ykkösvaihetta ripsiini ensimmäisen kerran olin aivan jumalattoman pettynyt. Hei ihan tosi, tässäkö on teidän tuuheutuksenne? Olipa mahtavaa… Vaikka päälle lisäsi kakkosvaiheen oli lopputulos silti aivan muuta kun mitä olin odottanut. En kuitenkaan halunnut uskoa, että tuote olisi noin surkea, joten lähdin etsimään verkosta ripsiväristä lisätietoja ja sieltähän niitä sitten merkin kotisivuilta saikin:
Okei, eli jutun jutu oli kerrostaminen. Annetaan uusi mahdollisuus.
Seuraavalla kerralla ripset näyttivät kahden ykkösvaiheen kerroksen jälkeen jo tältä. Paaaljon lupaavampaa!
Kolmas kerros toden sanoo. Nyt tuuheutta nimittäin jo löytyi melkoisesti! Sitten vaan päälle kakkosvaihetta.
Öhhöhhöh, olisiko pitänyt olla laittamatta? Innostuin niin kovasti ripsivärin kerrostelun kanssa, että homma meni jo hieman överiksikin.
Eli sitä luvattua tuuheutusta kyllä tosiaankin tuli, kun ripsiväriä vaan jaksoi työstää ripsiin.
Lopputulos ei ollut siistein mahdollinen, mutta ainakin ripset pomppasivat esiin.
Illalla ripsiväriä poistaessa en ensin muistanut, että sen kakkosvaihe oli tehnyt siitä vedenkestävän. Ripsiväri oli todellakin pysynyt hyvänä läpi päivän ja vaati poistamiseensa sen erillisen poistoaineen ja hieman vaivaa.
Jatkossa en enää vienyt hommaa loppuun asti. Olen nykyään kerrostanut ripsivärin ykkösvaihetta ripsiini kiltisti kolmen kerroksen verran saaden runsasta lopputulosta (jollainen syntyisi varmasti varmasti ihan vaan merkin False Lash Effect Fusion Mascarallakin), mutta ripset ovat pysyneet siisteinä. En myöskään kaipaa ripsiväriltäni vedenkestävyyttä ja suosin helppoa poistettavuutta, joten kakkosvaihe on jäänyt täysin käyttämättä.
Pidän luonnollisesta meikkilookista, jossa huulilla voi joskus olla enemmänkin sävyä, mutta jossa runsaat ripset saavat silmät nousemaan esiin. Jos siis tahtoo ripsivärin, joka ei jätä hentojakaan ripsiä huomiotta ja on valmis hieman käyttämään aikaa ripsivärinsä levitykseen, saa tämän kanssa ainakin euroilleen vastinetta.
Varsinkin, kun ripsivärissä on massaa yhteensä 20 ml sen tyypillisen keskivertaisen 6-8 millin sijaan!
Oletteko kokeilleet Max Factorin Excess Volume Extreme Impact Mascaraa?
Max Factorin Excess Volume Extreme Impact Mascaralla on hintaa n. 19,90 euroa.

4 kommenttia artikkeliin ”Äärimmäistä tuuheutta ripsiin pienellä harjoittelulla: Max Factor Excess Volume Extreme Impact”

  1. Ostin tämän joskus vuodenvaihteessa. Tykkäsin kai kummastakin harjasta, mutta tuo kakkosvaiheen töhnä oli todella työlästä saada pois, joten ripsiväri sitten unohtui jonnekin laatikon perukoille. Hieman helpommalla puhdistettavuudella olisi varmasti jäänyt käyttöön.

    Vastaa

Jätä kommentti