Joulun paras punainen huulipuna: Rebecca Stella Lips Don’t Lie

Kerroin parisen kuukautta sitten ajatuneeni olosuhteiden pakosta ja asiaa täysin edes ymmärtämättä hankkimaan itselleni ruotsalaisen Rebecca Stellan meikkituotteita. (Postaus löytyy täältä.) Daamin julkisuusprofiili on minulle edelleen hieman mysteeri enkä ole ollu hänestä itsestään suuremmin kiinnostunut, mutta täytyy sanoa, että muutamat hänen oman meikkimerkkinsä tuotteet ovat vieneet sydämeni aivan täysin.

 Rebecca Stella kokemuksia Ostolakossa

Saimme merkin myyntiin meille töihin ja kiinnostukseni sitä kohtaan heräsi, kun asiakkaat mättivät sen tuotteita ostoskoreihinsa. Tilasin lopulta itsekin uteliaana muutamia merkin varsin edullisia tuotteita ja niiden joukosta suurimman vaikutuksen minuun ovat tehneet Rebecca Stella Lipliner Knockout -sävyssä sekä Rebecca Stella Lip Stick Lips Don’t Lie -sävyssä.

 Rebecca Stella kokemuksia Ostolakossa

Tiesin, että merkin huultenrajauskynät olivat erityisen suosittuja, joten halusin itsekin päästä selvittämään, miksi niitä hehkutetaan niin. No, nyt ymmärrän täysin.

Huultenrajauskynillä on hintaa vain 7,80 euroa, mutta ne ovat koostumukseltaan täyttä kultaa. Ne ovat täydellisen pehmeitä paitsi huulten rajaamiseen, myös tarvittaessa koko huulten värittämiseen. Samalla ne kuitenkin onnistuvat myös pysymään huulilla hyvin ilman, että ne kuitenkaan tuntuvat yhtään kuivilta.

 Rebecca Stella kokemuksia Ostolakossa

Kynien koostumus onkin siis aivan optimaalisen kovanpehmeä ja voisin ehdottomasti kutsua niitä ehkäpä parhaiksi koskaan kokeilemikseni huultenrajauskyniksi – varsinkin, kun ottaa huomioon niiden edullisen hinnan. Sävy Knockout on sitäpaitsi täydellinen puhtaanpunainen!

 Rebecca Stella kokemuksia Ostolakossa

Jos huultenrajauskynät miellyttivät minua, niin tämä huulipuna se vasta saikin minut rakastumaan. Tässä on nimittäin ihan kaikki kohdallaan! Täydellisen punainen Lips Don’t Lie -sävy levittyy huulille aivan ihastuttavan pehmeänä ja ravitsevan tuntuisena. Puna jättää huulille täyteläisen sävyn, joka näyttää raikkaan mehukkaalta.

Yhdellä kerroksella punan luomasta lopputuloksesta tulee hieman läpikuultavampi, mutta kahdella runsaan täyteläinen.

 Rebecca Stella kokemuksia Ostolakossa

Kevyestä kiillostaan huolimatta huulipuna pysyy huulilla aivan loistavasti. Siis ihan mielettömän hyvin! Tuntuu suorastaan hämmentävältä, kuinka huulipuna voi samaan aikaan olla näin pehmeän miellyttävän tuntuinen, mutta silti niin hyvin kestävä.

 Rebecca Stella kokemuksia Ostolakossa

Puna ei ole mikään varsinainen kestopuna, eli se jää kyllä kahvikupin reunaan, mutta varsinkin yhdessä merkin huultenrajauskynän kanssa käytettynä lopputulos on pysynyt huulillani niin loistavasti etten ole aina töissä edes lisännyt punaa ruokailun jälkeen ja olen vasta myöhään iltapäivällä tajunnut, että lopputulosta voisi skarpata pienellä huulipunan lisäyksellä.  Olen aivan totaalisen myyty tämän edullisen huulipunan laadusta!

 Rebecca Stella kokemuksia Ostolakossa

Onko joku muu jo ehtinyt kokeilla Rebecca Stella -meikkejä?

2 kommenttia artikkeliin ”Joulun paras punainen huulipuna: Rebecca Stella Lips Don’t Lie”

Kommentointi on suljettu.