Etelä-Korean 5 trendikkäintä meikkituotetta juuri nyt

Olen viettänyt pari viime viikkoa koluten läpi Etelä-Korean Soulin katuja ja kosmetiikkakauppoja sekä päässyt myös piipahtamaan Soulin kosmetiikkamessuilla, joten voitte arvata, että olen imenyt itseeni ahkerasti inspiraatiota. Samalla olen tietysti myös pitänyt silmäni aktiivisesti auki kartoittaakseni trendejä.

Tällaiset jutut ovat nyt erittäin trendikkäitä Etelä-Koreassa meikkien puolella:

Ostolakossa korea meikkitrendit

1. Kimaltavat luomivärit

Kimaltavat luomivärit ovat jo pitkään olleet eteläkorealaisten makuun, mutta nyt niitä näkyy aivan erityisen paljon. Trendikkäimpiä eivät suinkaan kuitenkaan ole runsaalla pigmentillä varustetut glitterpläjäykset, vaan korealaiseen tapaan lopputulos on hillitympi. Nämä trendikkäät luomivärit luovat nimensä mukaisesti iholle kuulaan, läpikuultavan sävyn, joka ei peitä paljon ja joka tuo luomelle hienojakoisia, kimaltavia hippusia.

Shoppaile esimerkiksi: *Missha Dewy Glossy Eyes -luomivärit 

 

Ostolakossa korealaiset meikkitrendit

2. Heleän lopputuloksen antavat meikkivoiteet

Glow on päivän sana ja sitä näkyy kaikkialla, mutta ihan erityisesti kuitenkin meikkipohjatuotteissa. Vielä pari vuotta sitten tyynymeikkivoiteet olivat niin suosittuja, että ne syrjäyttivät nestemäiset meikkivoiteet lähes täysin. Nyt tyynymeikkivoiteiden rinnalle on kuitenkin tullut myyntiin yhä enemmän perinteisiä meikkivoiteita, joiden sävyskaalakin on laajennettu korealaisille tyypillisestä parin sävyn valikoimasta käsittämään hieman enemmän sävyjä.

Tällä hetkellä kaupoissa näkyy erityisen paljon sekä tyynymeikkivoiteita että myös nestemäisiä meikkivoiteita, jotka lupaavat iholle hehkua.

Shoppaile esimerkiksi: *Missha Glow Skindation -meikkivoide

Ostolakossa korea meikkitrendit

3. Heleyttävät, suojakertoimelliset meikinpohjustajat

Nämä monitoimituotteet hoitavat kerralla monta tehtävää. Paitsi että ne pohjustavat meikin ja heleyttävät ihoa, tuovat ne iholle myös korkean suojan auringon UV-säteilyä vastaan. Aiemmin meikinpohjustajissa näkyi tyypillisesti SPF 30 -merkintöjä, mutta nyt näyttää, että suojakerroin on oikeastaan kaikissa uutuuslanseerauksissa SPF 50.

Nämä meikinpohjustajat eivät tuo iholle varsinaista kimallusta, vaan niillä pyritään luomaan luonnostaan heleältä näyttävä iho. Tavallisesti nämä monitoimituotteet sisältävät myös ihoa hoitavia ainesosia, eli purkkiin on saatu laitettua lähes kaikki mahdollinen.

Ostolakossa korea meikkitrendit

4. Heleyttävät ja meikin kiinnittävät kasvosuihkeet

Heleys näkyy meikkipohjissa aivan kaikella tapaa ja paitsi että sitä tuodaan ensin heleyttävällä pohjustajalla ja meikkivoiteella, lisätään sitä myös heleyttävällä kasvosuihkeella. Erilaisia viimeistelysuihkeita näkyy nyt yhä enemmän ja enemmän, mutta suurin osa niistä ei virallisesti ole kiinnityssuihkeita, vaan ihoa heleyttäviä suihkeita, jotka eivät tietenkään paranna meikin kestoa, vaan lisäävät vain ihon kuulautta.

Shoppaile esimerkiksi: *Etude House Glow On Mist -kasvosuihkeet

Ostolakossa korea meikkitrendit

5. Tarrakynnet ja tekokynnet

Nämä molemmat ovat aivan valtava trendi, joka näkyi paitsi Soulin Cosmobeauty Expo 2019 -kauneusmessuilla, mutta myös katukuvassa jokaisessa kosmetiikkamyymälässä. Kaupoissa näkyy valtavasti kynsien päälle kiinnitettäviä kynsilakkatarroja, jotka voivat luoda kynsille yksisävyisen, värikkään, kimaltelevan tai täynnä pieniä yksityiskohtia olevan lakkauksen. Tällainen tarramanikyyri on jo vuosia vanha juttu, mutta jostain syystä niitä näkyy nyt yhtäkkiä kaupoissa aivan valtavasti. Paitsi että tarralakkauksia on saatavilla sormien kynsiin, on se suosittu juttu myös varpaiden kynsissä ja saatavilla on paljon erilaisia tarroja varvaslakkaukseen.

Ostolakossa korea meikkitrendit

Näiden lisäksi kaikkialla näkyy erittäin koristeellisia tekokynsiä. Paitsi että ne voivat olla koristeltu perinteiseen tapaan, voivat kynsiä somistaa esimerkiksi söpöt eläimet,hedelmät, piirroshahmot tai ihan mikä tahansa suloisuus Minioneista Tenavat-hahmoihin. Tekokynnet eivät nekään rajoitu vain sormien kynsiin, sillä niitäkin on saatavilla myös varpaisiin. Täytyykin todeta, että varvastekokynsien buumi oli yksi mielenkiintoisimpia bongauksiani tällä matkalla.

Ostolakossa tekokynnet varpaisiin

Suositut tekokynnet ovat tyypillisesti aiempaa ohuempia ja miellyttävämpiä käyttää. Niiden mukana ei tule erillistä liimaa, jonka kanssa tarvitsisi sotkea, vaan yksittäisten kynsien alapinnalla on ohut tarra, jonka suoja otetaan pois ennen tekokynnen liimausta. Kynsien kastelua on suositeltavaa välttää tunti, jotta kynnet asettuvat paikoilleen tiukasti.

Ostolakossa tekokynnet varpaisiin

Dashing Diva on aivan erityisen suosittu merkki, jolla on lähes jokaisessa kempparissa omat hyllynsä tai jopa iso osastonsa. Lisäksi merkki on tehnyt kokoelmia monille eri tuotemerkeille, joten sen kynsitaiteelta ei voi Soulissa juuri nyt välttyä.

Shoppaile esimerkiksi: *Dashing Diva Magic Press -tekokynnet

Ostolakossa korea meikkitrendit

Herättikö joku trendi kiinnostuksenne?


Lue myös:
10 trendikästä K-Beauty-tuotetta
9 trendikästä kauneudenhoidon apuvälinettä
Nämä 7 ihonhoidon tehoainetta ovat nyt suosittuja

9 kommenttia artikkeliin ”Etelä-Korean 5 trendikkäintä meikkituotetta juuri nyt”

 1. Hei. Mainitsit aiemmissa postauksissasi, ettei Koreassa monesti saa sovittaa vaatteita. Itse olen lähdössä Souliin ensi viikolla ja pohdin, että koskeeko sama sovitus kielto kenkiä? 🙂

  • Tuo sovituskielto on siis vain pikkukaupoissa usein, eli isoissa voi toki, mutta kaupunki on täynnä pikkukauppoja ja erityisesti maanalaisissa ostoskeskuksissa on niitä. Kenkiä on kyllä saanut sovittaa (ja koot millimetreinä eurooppalaisten numeroiden sijaan).

 2. No ni. En ookaan älynnyt, että mulla vois olla varpaankynsissä paistetut kananmunat koristeena.

  • Nämä olivat kyllä ihan poikkeuksellisen suloisia ja pikkuriikkisiä, mikä teki niisyä aika hurmaavia varpaankynsiksi. 😀

 3. Vähän ristiriitaista, kun toisaalta nuo jutut näyttävät hurjan hauskoilta – ja toisaalta tulee kamala ahdistus siitä, että (muoviset?) tekokynnet, kynsitarrat, purkit ja purtilot lisäävät pian taas maailman muovijätteen määrää….

 4. Tarakynnet oli jokunen vuosi sitten iso juttu. Ja löytyypä vielä niitä minultakin, ovat jääneet käyttämättä kun sopivat paremminkin pikkujouluihin. Vai mitä mieltä olet mustista pitsisistä tarroista!? 🙂
  Eikä ole innostanut askarrella niden kanssa.
  Varpaankynsi tarrat ottaisin kokeiluun! Sormiin tarkoitetut eivät oikein kokonsa puolesta sovi varpaisiin….

Kommentointi on suljettu.