K-Beauty – kaikki korealaisesta kosmetiikasta!

Kiinnostuin korealaisesta kosmetiikasta käydessäni parisen vuotta sitten Japanissa ja päästyäni sen myötä tutustumaan ensin japanilaiseen kosmetiikkaan, mutta sen myötä myös korealaiseen kosmetiikkaan. Siitä lähtien olen ollut siihen aivan hurahtanut ja ollut toitottamassa sen riemua muillekin vähän joka suuntaan.

On ollut aivan mahtavaa saada kuulla, kun moni teistä on kertonut blogini toimineen inspiraationa korealaisen kosmetiikan maailmaan sukeltamiseen. Useat ovat myös kertoneet, että ovat mielellään jakaneet korealaisen ihonhoidon ilosanomaa vinkkaamalla blogistani myös muille. Kiitos, ihanat!

Innisfree It's Real Squeeze Mask

Blogiin onkin viimeisen reilun 1,5 vuoden aikana tullut melkoinen määrä korealaiseen kosmetiikkaan liittyviä postauksia, joiden joukossa on piilossa vaikka kuinka paljon erityisesti ihonhoitoon liittyviä kiinnostavia asioita. Postauksia on kuitenkin niin paljon, ettei niitä kaikkia ole enää helppoa löytää. Päätinkin, että hommaan on saatava selkeyttä, jotta niiden arkisto voi palvella mahdollisimman monia mahdollisimman hyvin ja jakaa korealaisen kosmetiikan ilosanomaa vaivatta.

Kokosin teille vähän aikaa sitten listan kaikista parhaista blogissani suosittelemistani kosmetiikkatuotteista ja koska se otettiin niin hyvin vastaan, päädyin tekemään blogini sivupalkkiin (mobiilissa postauksen alle) vastaavan sivun myös korealaiseen kosmetiikkaan liittyen.

Kaikki korealaista kosmetiikkaa käsittelevät blogipostaukseni löytyvät nyt helposti yhdestä paikasta ja sivun linkki on paitsi kätevää laittaa talteen itselleen, myös jakaa niille tutuilleen, jotka ovat uteliaita korealaisen kosmetiikan suhteen sekä kiinnostuneita lukemaan ja oppimaan siitä lisää.

Korealainen Kosmetiikka Ostolakossa blogi

Korealaiseen kosmetiikkaan liittyvät postaukseni kokoavalta sivulta löytyy linkkejä postauksiin, jotka kertovat korealaisen ihonhoidon vaiheista, antavat niihin lisävinkkejä ja selventävät, miksi korealainen kosmetiikka on niin mahtava juttu. Sivulta löytyy myös linkit erilaisia korealaisia kosmetiikkamerkkejä esitteleviin postauksiini ja siihen, kuinka korealaista kosmetiikkaa voi tilata eBaysta.

Sivulta löytyy yleistä infoa antavien postausten lisäksi listattuna myös kategorioittain linkit kaikkiin K-Beauty-tuotteita esitteleisiin postauksiini.  Tämä listaus toivottavasti helpottaa korealaisten kosmetiikkatuotteiden hankintaa ja tulen jatkossa päivittämään sinne myös aina uusien postauksien linkit.

Innostuin samalla erittelemään blogiini myös erillisen sivun japanilaiseen kosmetiikkaan liittyville blogipostauksilleni, sillä myös ne ovat kiinnostaneet monia. Toivottavasti näistä koosteista on teille hyötyä ja iloa!

Korealainen ihonhoito vaiheet Ostolakossa Virve Vee

Löydät kaikki K-Beauty-blogipostaukseni täältä.

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Jätä kommentti