Ritualsin hurmaava suihkuvaahto

*Sis. mainoslinkin.

Olen jo aiemminkin fiilistellyt teille minulle töiden kautta entistä tutummaksi tulleita Ritualsin hurmaavia suihkutuotteita. Kerroin silloin merkin suihkuöljystä, joka nousi niin suureen suosioon pienessä tukholmalaisessa perheessämme, että luovutin sen lopulta miehen käyttöön ja siirryin itse kuohkeampiin koostumuksiin saatuani blogikokeiluun toisenkin merkin suihkutuotteen.

Rituals Foaming Shower Gel Yogi Flow

Ritualsin ihanat vaahtoavat suihkugeelit ovat olleet todella suosittuja enkä yhtään ihmettele. Foaming Shower Gel Sensation -suihkugeelin Yogi Flow -versiossa oli sama mantelia ja hitusen ruusua yhdistävä tuoksu kuin Shanti Shower Soothing Shower Oilissa. Tuoksu oli erikoinen eikä oikeastaan yhtään perinteisen ruusuinen, mutta joka tapauksessa todella miellyttävä.

Rituals Foaming Shower Gel Yogi Flow

Suihkuvaahto on koostumukseltaan kuin mikä tahansa sheivausvaahto, eli se näyttää läpikuultavan geelimäiseltä painepakkauksesta ulos puristaessa, mutta pieni nokare muuttuu iholla hetkessä runsaaksi, ihastuttavan pehmeäksi vaahdoksi. Tämän ansiosta tuote onkin aivan mielettömän riittoisa.

Rituals Foaming Shower Gel Yogi Flow

Tämä on ihan ehdoton tuote niille, jotka rakastavat runsaita vaahtoja suihkutuotteissaan! Tuote jättää iholle ihanan pehmeän tuoksun ja kuten aiemminkin taisin jo sanoa, ovat nämä Ritualsin tuoksut hieman kuin aikuismainen, itämaisvaikutteinen vaihtoehto huumaavan tuoksuisista vartalotuotteistaankin tunnetulle Victoria’s Secretille.

Rituals Foaming Shower Gel Yogi Flow

Itse pidän myös siitä, ettei tuotteilla ole kovin kalliita hintoja, eli esimerkiksi suohkutuotteet irtoavat alle yhdeksällä eurolla siitäkin huolimatta, että niistä oltaisiin varmasti voitu helposti pyytää enemmänkin.

Tässä taloudessa on nyt kulutettu loppuun kaksi Ritualsin suihkutuotetta ja taitaa olla, että Rituals-kokeilut tulevat jatkumaan myös tulevaisuudessa. Ainakin kehuttu käsikuorinta, joku käsivoide sekä vartalovoiteet taitavat vielä tulla testattua!

Rituals Foaming Shower Gel Yogi Flow

Onko teillä mielessä jotain erityisiä Rituals-tuotteita, joita voisitte muille suositella?

Rituals-tuotteita myy Suomessa elevenin verkkokauppa.*

2 kommenttia artikkeliin ”Ritualsin hurmaava suihkuvaahto”

  1. Se ritualsin vihreässä purkissa oleva suihkuvaahto on aivan jumalaisen tuoksuista! Nimeä en nyt tähän hätään jaksa käydä tarkastamassa.

  2. Ritualsin Eucalyptus & Vitamin E huulirasva, vartalo- ja huonetuoksu sekä käsitiskiaine ovat omia suosikkeja suihkusaippuoiden lisäksi. Veljeni tykkää kesällä käyttää Ritualsin miesten viilentävää suihkusaippuaa.

Kommentointi on suljettu.