Tämä kasvovesi pelastaa epäpuhtaan ihon

*Sis. mainoslinkin

Ihollani oli vähän aikaa sitten pieni kriisivaihe, jonka seurauksena epäpuhtauksia tuppasi sinne sun tänne. Ihonalaisten pahkuroiden lisäksi riesana olivat pienet röhelmät, jotka eivät meinanneet millään kaikota.

Kuten kerroin, tilasin eleveniltä apuun Mario Badescun Acne Facial Cleanser -putsarin, joka toimi ihollani erinomaisesti. Tykästyin tuohon ihon syväpuhdistavaan, mutta silti kosteuttavaan koostumukseen niin kovasti, että jatkoin Mario Badescu -shoppailuani vielä hieman lisääkin.

Mario Badescu Special Cucumber Lotion

Yksi merkin suosituimmista tuotteista on Special Cucumber Lotion -kasvovesi, joka on tarkoitettu hoitamaan seka- ja rasvoittuvaa ihoa. Epäpuhtaan ihon pelastaja on merkin myydyin kasvovesi ja siinä on melko simppeli koostumus, johon mahtuu mukaan myös alkoholia.

Välttelen tavallisesti alkoholipitoisia kasvovesiä, mutta aloin olla niin tympääntynyt taas yhtäkkiä räjähtäneelle iholleni, että päätin tämänkin kortin olevan katsomisen arvoinen ja tilasin tuotteen kokeiluun. Jännitin hieman, olisiko se iholleni liian tuju, mutta jälleen kerran Mario Badescu yllätti positiivisesti.

Huomasin ihollani eron jo muutamassa päivässä. Käytin kasvovettä ihollani vain iltaisin ja viikon kuluttua esimerkiksi nenänpielissäni jo ikuisuuden ajan vaivanneet, tiukassa istuneet pienet näppylät olivat yhtäkkiä poissa. Iho tuntui pehmeältä ja sileämmältä sekä näytti kauttaaltaan kirkkaammalta, minkä lisäksi jopa ihohuokoset näyttivät häivyttyneen. Kasvovesi ei saanut pintakuivuuteen taipuvaista ihoani kiristelemään, kuivumaan tai hilseilemään, vaan toimi suorastaan taianomaisella tavalla. PIenet näpyt olivat kadonneet lähes täysin ja iho alkoi olla tavallisessa kunnossaan. Oho!

Mario Badescu Special Cucumber Lotion

Ymmärrän todellakin, miksi tämä on Mario Badescun myydyin kasvovesi ja merkin suosituimpia tuotteita. Tämähän on aivan puhdasta kultaa! En tiedä, uskallanko enää koskaan edes luopua tästä, sillä niin selkeän eron tämän käyttöönotto on iholleni tehnyt ja vieläpä aivan uskomattoman lyhyessä ajassa. En olisi uskonut, että tämä kykenee tuomaan iholleni näin selkeitä muutoksia ja vieläpä näin lyhyessä ajassa!

Jos joku muukin siis taistelee epäpuhtauksien ja pienten röhelmien kanssa, niin tilatkaa tämä ihmeessä apuun. Tämä nimittäin todellakin ansaitsee kaikki saamansa suitsutukset!

*Mario Badescu Special Cucumber Lotion -kasvovesi löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Mario Badescu Special Cucumber Lotion

Oletteko te kokeilleet Mario Badescun Special Cucumber Lotionia tai muita merkin kasvovesiä?

9 kommenttia artikkeliin ”Tämä kasvovesi pelastaa epäpuhtaan ihon”

 1. Ostin tämän alkuvuodesta, kun ekan kerran kerroit näistä MB:n tuotteista. Valitettavasti ei tosin sopinut mulle ja naama rupesi kukkimaan ihan huolella. Harmitti todella, kun olin lukenut niin paljon kehuja tuotteesta, mutta minkäs teet. Etsintä jatkukoon.

 2. Katselin elevenin nettisivuilta näitä tuotteita. Mikä ero on tällä special cucumber lotion- kasvovedellä ja cucumber cleansing lotion-kasvovedellä?

 3. Kuulostaa mahtavalta, onko parempi kuin kehumasi Pixin glow kasvovesi? Kumpi olisi tehokkaampi mustapäihin? Haluisin niin eroon nenän mustapäistä lopullisesti ja luulen et sen aineen pitää olla melko tujua että ne saa kyytiä!

  • Tämä on tarkoitettu nimenomaan epäpuhtauksien hoitoon kun taas Pixi on ihoa enemmän vain kirkastava, kaikkien ihotyyppien tuote. 🙂

 4. Miten tämä nyt siis eroaa siitä, että käyttäisi isopropyylialkoholia sisältävää desinfiointiainetta? Kyllähän se tehoaa finneihin, mutta itse mieluummin käyttäisin täsmähoitona ja antioksidantit erikseen.

  • Veikkaan, että ehdottamasi vaihtoehto on iholle tujumpaa. Toimii varmaan täsmähoitona, mutta itse käytän tätä koko kasvoilla ennaltaehkäisemässä näppyjä, joita saattaa putkahtaa lähes mihin ennalta arvaamattomaan paikkaan tahansa. Oletin tämän olevan tujumpaa incin perusteella, mutta olikin yllättävän hellävaraista. 🙂

 5. Haluaisin kokeilla joskus Mario Badescu merkin hoitotuotteita, ne kuulostavat juuri oikealta omalle iholle. Itse ostin Koreasta Son&Park Beauty water nimisen kasvoveden enkä ole pettynyt! Olen nähnyt monen youtube vloggerin hehkuttavan kyseistä kasvovettä joten pitihän se kokeilla mikä siinä on niin ihmeellistä. Se on hieman arvokkaampi kuin kasvovedet normaalisti mutta toimii loistavasti ja todellakin puhdistaa ihon kunnolla. Palaan varmasti vielä käyttämään kyseistä merkkiä mutta ehkä seuraavaksi kasvovedeksi voisi kokeilla tilata tuon Mario Badescun 🙂

 6. Hei Virve!
  Omalla ihollani syntyy usein finnejä(yleensä finnejä joissa rasva näkyy pinnalla(valkopäitä?), mutta myös ihon alla olevia) joihin koen useat pesuaineet sekä kasvovedet toivottomiksi. Ihoni kuivuu välillä pesuaineista, mutta koen että vaahtoavat pesuaineet puhdistavat parhaiten. Ihoni rasvoittuu todella helposti mutta on osittain pintakuiva. Tulisikohan minun suosia alkoholittomia vai alkoholillisia pesuaineita ja kasvovesiä?

Kommentointi on suljettu.