Rakkautta: Lumene Sisu Urban Antidotes Kosteusvoide ja Kasvoöljy

*Sis. mainoslinkin

Minun ihoni rakastaa ravitsevia ihonhoitotuotteita. Täyteläiset koostumukset saavat minut syttymään intohimon liekkeihin ja tunnen suorastaan, kuinka ne sulavat iholleni ihanan kermaisina ja pehmittävät kuivuuden aikaansaamia hienoja juonteita. Ahh!

Lumene Sisu Urban Antidotes Moisture Remedy Hoitava Kosteusvoide

Tällä pohjustuksella onkin hyvä julistaa uusi ja erittäin kiihkeä rakkaussuhde alkaneeksi. Lumene Sisu Urban Antidotes Hoitava Kosteusvoide sekä Hoitava & Suojaava Kasvoöljy ovat uusimmat rakkaustuotteeni. Sain tuotteet blogikokeiluun ja varoitan jo valmiiksi, että tämä postaus on täynnä superlatiiveja ja ylistyssanoja, jotka tulevat suoraan kuivaihoisen naisen sydämestä.

Lumene Sisu Urban Antidotes Moisture Remedy Hoitava Kosteusvoide

Lumene Sisu (tai kansainvälisemmin Urban Antidotes) -tuotelinjan on kehitetty tuomaan iholle antioksidanttista suojaa vapailta happiradikaaleilta. Uskon itse pyhään kolminaisuuteen: Ihon huolelliseen puhdistukseen, tehokkaaseen kosteutukseen sekä monipuoliseen suojaukseen, mikä käsittää sekä suojautumisen auringolta että vapailta radikaaleilta. Sisu onkin siksi täydellinen tuotelinja omalle iholleni.

Lumene Sisu Urban Antidotes Moisture Remedy Hoitava Kosteusvoide

Sisu Hoitava Kosteusvoide on kehitetty käytettäväksi sekä päivä- että yövoiteena ja pakkauksessa lukee sen sopivan kaikille ihotyypeille, mutta itse sanoisin, että eniten siitä varmasti nauttii normaalista kuivempaan suuntaan taipuvainen iho. Voiteen koostumus on minusta ainakin sen verran täyteläinen, ettei rasvainen iho varmastikaan siitä innostu.

Lumene Sisu Urban Antidotes Moisture Remedy Hoitava Kosteusvoide

Voide on nimittäin suorastaan ihanan kiinteää ja hurmasi minut siksi täysin! Olen käyttänyt sitä paitsi yövoiteena myös talvella päivävoiteena meikin alla ja ihoni on nauttinut aivan älyttömästi siitä, kuinka hyvin voide ravitsee ja kosteuttaa sitä. Se on mm. pelastanut ihoni hieman liian tehokkaiden naamioiden ja tehotuotteiden aikaansaamasta hilseilystä aivan ennätysajassa.

Lumene Sisu Urban Antidotes Moisture Remedy Hoitava Kosteusvoide

Ei toisaalta ole ollenkaan ihme, että voide hellii ihoa niin tehokkaasti, sillä sen sisällysluettelo kuulostaa minusta ainakin puhtaalta kullalta ainesosalistan kärkipäässä keikkuessa mm. manteliöljyn ja kasviöljyn sekä muiden ihoa tehokkaaasti ravitsevien aineineiden.

Lumene Sisu Urban Antidotes Moisture Remedy Hoitava Kosteusvoide

Voide sisältää männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita, jotka ovat varmasti osallisena luomassa sen metsäistä tuoksua. Tuoksu onkin melko uniikki, mutta jotenkin silti kuitenkin todella koukuttava.

Itse käyttäisin tätä kuivemmalla iholla tosiaan ihan aamuin illoin, mutta muilla ihotyypeillä puolestaan yövoiteena tuotteen täyteläisen ja ravitsevan koostumuksen vuoksi. Rasvaiselle iholle en tätä suosittelisi.

*Lumene Sisu Urban Antidotes Hoitava Kosteusvoide löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä

Lumene Sisu Urban Antidotes Moisture Remedy Hoitava Kosteusvoide

Toinen tuoteihastukseni on ollut samaan Sisu-tuotelinjaan kuuluva Hoitava & Suojaava Kasvoöljy, joka sekin on nimenomaan meidän kuivaihoisten juttu.

Lumene Sisu Urban Antidotes Moisture Remedy Hoitava Kosteusvoide

Kasvoöljy on aivan ihanan ravitseva ja melko kunnolla öljyinen vaikkei silti kuitenkaan mikään paksun rasvainen. Olen itse käyttänyt tätä kasvoöljyä iltaisin Sisu-kosteusvoiteen alla tehostamassa yöllistä ihonhoitoa ja ai että, kuinka ihoni onkaan tykännyt tästä yhdistelmästä!

Lumene Sisu Urban Antidotes Moisture Remedy Hoitava Kosteusvoide

Minä olen ehdottomasti se tyyppi, joka rakastaa laittaa iltaisin kasvoille kunnolla ravitsevia koostumuksia ja olenkin holvannut sille näitä kahta tuotetta ehkä jopa turhankin paljon, mutta ainakin ihoni on kiittänyt. Tällä hetkellä se nimittäin tuntuu todella pehmeältä, kosteutetulta sekä ravitulta ja annan epäröimättä suuren kunnian siitä tälle kaksikolle.

Lumene Sisu Urban Antidotes Moisture Remedy Hoitava Kosteusvoide

Tämä kasvoöljy ansaitsee kunniaa muutenkin todella runsaasti, sillä katsokaapa sen sisällysluetteloa. Sehän on täynnä vaikka mitä herkkuja! Jojobaöljy, avokadoöljy, manteliöljy, mustaherukkaöljy, mustikkaöljy, puolukkaöljy ja muut ihanuudet on kaikki pakattu samaan pulloon ihoa todellakin helliväksi kokonaisuudeksi!

Lumene Sisu Urban Antidotes Moisture Remedy Hoitava Kosteusvoide

Sisu-kasvoöljy on minusta parhaimmillaan yöllisen ihonhoitorutiinin täydentäjänä, mutta toimii omalla ihollani loistavasti myös päivällä ilman kosteusvoidetta tiettyjen meikkivoiteiden alla, jotka sulautuvat parhaiten öljymäisen tuotteen päälle.

*Lumene Sisu Urban Antidotes Hoitava ja Suojaava Kasvoöljy löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Kuten postauksesta ehkä välittyi, olen aivan totaalisen hurahtanut tähän kaksikkoon ja suosittelen näitä kahta ehdottomasti niille, joiden iho on kuiva ja samea. Tämä duo todellakin hoitaa hommansa ja auttaa palauttamaan iholle sen heleyden ja tasapainon!

Lumene Sisu Urban Antidotes Moisture Remedy Hoitava Kosteusvoide

Onko joku muu ihastunut näin hulluna Lumene Sisu Urban Antidotes -tuottesiin?

7 kommenttia artikkeliin ”Rakkautta: Lumene Sisu Urban Antidotes Kosteusvoide ja Kasvoöljy”

 1. Äh, tarvitsisin uuden yövoiteen mutta heitin just edellisellä Lumenella kuikkaa kun se ärsytti ihoani. En tiedä miten se voi olla mahdollista kun tuntuu että Lumenet ovat ”turvallisia” ja ”aina sopineet”, mutta näin kolmenkympin kynnyksellä iho on saanut hirveän hepulin ja on täynnä pientä ryhelmää (varsinkin jos laittaa jotain Lumenea niin iho nousee pienille pateille!) ja poskipäillä couperosaa…

  >:[ ärsyttää kun haluaisin vain ostaa Lumenen tuotteita ja olla miettimättä koko ihonhoitoasiaa sen enempää, mutta tähän mennessä jokin niiden yövoide ja kasvovesi ovat aiheuttaneet saman ryhelmöinnin niin en viitsi laittaa niihin enempää rahaa.

 2. Kerro nyt mulle Virve mitä tarkoittaa ”vapaat radikaalit”? Oon aina ihmetellyt tätä. Kuulostaa joltain ilmassa leijuvilta pahismolekyyleiltä… Onko siihen niputettu kaikki ihoa rasittavat ulkoiset tekijät, lukuunottamatta uv säteilyä? Vai mitä ne on miltä mun pitäisi ihoni suojata?

  • Tämä oli kiva kysymys, laittoi minutkin oikein järjestelemään ajatuksiani! Tästä saisikin hyvä postauksenkin, kiitos ideasta. 🙂

   Vapaat radikaalit ovat esimerkiksi ilmassa olevia kemiallisia yhdisteitä (esim. tupakansavusta ja saasteista peräisin olevia ja UV-säteilyn seurauksena syntyviä molekyylejä), joilla ei ole riittävästi happielektroneja ja jotka siksi pyrkivät reagoimaan positiivisesti varautuneiden yhdisteiden kanssa hapettaen niitä.

   Tämä sekamelska tarkoittaa suomeksi sitä, että monet ulkoiset tekijät voivat aiheuttaa iholla ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä juuri tuon hapetusilmiön vuoksi. Epätasapainossa olevat vapaat molekyylit reagoivat siis ihon omien molekyylien kanssa hapettaen niitä ja vaikuttaen siten niiden toimintaan. Periaatteessa ne siis tosiaan ovat nimenomaan niitä ilmassa leijuvia ”paholaismolekyylejä”, jotka tekevät hallaa ilman, että niitä huomaakaan. Antioksidantit ovat puolestaan ainesosia, jotka auttavat neutralisoimaan tätä ilmiötä (ne ottavat tavallaan osuman ihon puolesta) ja siten ylläpitämään ihon hyvinvointia. Antioksidantit auttavat toki myös parantamaan itse tuotteidenkin säilyvyyttä. Itse uskon antioksidanttien vaikutuksiin, vaikka monia antioksidantteja onkin haastavaa yrittää saada säilymään stabiileina pakkauksissa, jotka eivät ole ilmatiiviitä. 🙂

   (Vapaita radikaaleja muodostuu myös sisäisten tekijöiden kuten huonon ravinnon vaikutuksesta ja antioksidanttinen ruoka auttaa niiden neutralisoinnissa.)

 3. Oi ku kuulostaa ihanalta! Sopisko sekaiholle? Mun iho on tosi näppynen, mutta samalla hilseilevän kuiva. Todellinen ongelmaiho!

  • Veikkaan, että et ehkä välttämättä tykkäisi, sillä nämä ovat kuitenkin melko täyteläisiä. :/ Ehkä ihosi voisi tykätä, jos ottaisit ihonhoitorutiiniin lisäksi ihoa kosteuttavan hoitonesteen (esim. The Body Shop), joka tuo iholle lisää kosteutta, mutta ei tunnu rasvaiselta? Eilisen postauksessa esitetty kaksoispuhdistus oikeilla tuotteilla on myös omiaan epäpuhtauksiin taipuvaiselle sekaiholle, sillä sen avulla ihon saa hyvin puhtaaksi, mutta ilman, että sille jää kiristelevän kuivaa tunnetta. 🙂

 4. Nappasin Sokokselta mukaani pari testeriä tuosta kosteusvoiteesta ja rakastuin sen ihanaan koostumukseen, joka teki ihostani super pehmeän. En kuitenkaan voi sietää voiteen tuoksua, joten harmillisesti hyvä voide ei saanut minusta fania. Aika kummallinen tuoksuvalinta Lumenelta, jolla on minusta usein ollut rakkaita ja marjaisia tuoksuja.

 5. Olen myös tykästynyt näihin tuotteisiin, olen atoopikko ja kärsinyt talvella kasvojen ja silmäkulmien hilseilystä, nyt olen selvinnyt talven juuri näillä tuotteilla ilman hilseilyä. Olen jo yli 60-vuotias ja voin todeta, että olen tyytyväinen rypyttömyyteen, ja toivon, että tuotetta saa jatkossakin ostaa.

Kommentointi on suljettu.