Bloggaajilta bloggaajille

Minulta on usein kysytty, miksi en tilaa LivBoxia, tällainen kosmetiikkahömppääjä kun olen. Perusteluni on aina ollut sama: jos on töissä kosmetiikan parissa ja vielä bloggaakin siitä, ovat lähes kaikki boksissa tulevat tuotteet kuitenkin jo jollain tapaa tuttuja tai käsien ulottuvilla testausta varten. Turha investointi, siis.
Elokuun LivBoxin teemana olivat kuitenkin bloggaajien valitsemat suosikkituotteet ja kun minulle tarjottiin blogin kautta LivBoxia tutkittavakseni, en malttanut sanoa ei. Kiinnosti nimittäin suuresti, mitä sieltä paljastuisi.
 
 
 
 
Ja olihan se jännää! Kyllä boksin idea todellakin tuli minunkin kohdallani esiin siinä vaiheessa, kun avasin sitä kerros kerrokselta.
 
Ulkopakkaus auki.
 
Sisäkansi auki.
 
Paperi auki.
 
Tuotteet esiin!
 
Tässä kohdassa koin jännän tunteen. Minusta oli ihan suunnattoman jännää nähdä nämä kaikki kivat tuotteet edessäni, mutta homma meni ihan juuri kuten pelkäsinkin sen menevän. Eihän tässä ollut minulle yhtään mitään uutta. Mutta silti tämä oli niin jännää!
 
 
Batisten XXL Volume -kuivashampoon olinkin julistanut suosikikseni jo aiemmin. Näin vaaleaveriköksi siirtymisen kynnyksellä olen tykännyt tästä vieläkin enemmän, joten tuo pieni matkakokoinen näppäryys lähti välittömästi mukaani viikon reissulle Tukholmaan lähdettyäni ja riitti juuri sopivasti matkan ajaksi. Suhteeni tähän ihanaan tuotteeseen on vain tosiaan syventynyt hiusten vaalennuttua, vaikka tämä toimikin tummassakin tukassani hyvin.
 
 
Lumenen uudistuneen Arctic Sun Bronzer -aurinkopuuterin vaaleaa sävyä olen myös hehkuttanut blogissani aiemmin ja oli mukavaa huomata, että se oli laitettu boxissa jakoon. Tätä olisin myös itsekin suositellut monille! Aiempi postaus tuotteesta löytyy blogistani täältä
 
 
Itse olen jo pitkään vannonut Cliniquen All About Eyes Rich -silmänympärysvoiteen nimeen sen ihanan kosteuttavan ja täyteläisen koostumuksen vuoksi, mutta ihan hyvä tuote tämä kevyempikin kaveri on. Tiedän tämän olevan monien suosikkeja, joten kivaa, että tästäkin saatiin reilun kokoinen versio laajemmalle yleisölle jakoon. Itselleni tämä tuote kuitenkin oli tosiaan jo valmiiksi hyvinkin tuttu, eli tämän vastaanottaminen ei saanut suurempia vilunväristyksiä aikaan.
 
 
Dolce & Gabbanalta on vähän aikaa sitten ilmestynyt uutuustuoksu Dolce, jonka suihkugeelin 100 ml matkakoko oli myös pakattu boxiin mukaan. Tuoksu oli minulle entuudestaan tuttu enkä ole ollut mitenkään erityisen innostunut siitä, mutta tämä suihkugeeli oli mukava juttu vastaanottaa. Tämä oli luultavasti tuote, josta olin toiseksi eniten innoissani (Batisten kuivashampoon jälkeen), sillä pidän tästä suihkugeelinä huomattavasti hajuvettä enemmän.
 
 
Olen töissä myös tehnyt alustavaa tuttavuutta The Body Shopin Honeymania-linjan kanssa, joten oli mukavaa saada matkakokoinen body butter itselleen. Tykkään kyllä body buttereista ja kiva saada tällainen käyttöönsä, mutta tämänkään kohdalla en työni vuoksi tuntenut suurempia riemunkiljahduksia jo pohjustetun tuttavuutemme vuoksi.
 
 
En haluaisi olla pessimisti, mitä tulee boxiin, sillä minusta se on aivan mahtava juttu. Tällaiselle kosmetiikkakuplassa päivittäin kuitenkin elävälle boxi harvoin kätkee sisälleen mitään sellaista, minkä kanssa en olisi jo tuttu. Siitä huolimatta oli hauska löytää se kutkuttava boxin avaamisen fiilis, johon homma perustuu: on ihanaa saada yllätyskosmetiikkaa ja varsinkin silloin kun tietää, että boxin sisään on kätketty bloggaajakollegoiden suosikkeja. Asiaa kyselleet kuitenkin varmasti saivat vastauksen siihen, miksi en ole sitä itse itselleni tilannut.
 
Ymmärrän siis kuitenkin täysin, miksi LivBoxin tilaaminen on aivan mielettömän hauskaa. Itse koin saman fiiliksen parhaiten Englannissa asuessani vastaanottaessani Glossyboxia, joka oikeastikin kätki sisälleen minulle uusia tuotteita.
 
LivBoxin voi tilata itselleen täältä (15,90€ /kk) ja päästä siten kuukausittain nauttimaan sen kosmetiikkayllätyksistä, jotka varmasti kyllä ilahduttavat sitä allekirjoittanutta normaalimpaa kosmetiikkaseikkailijaa!
 
Kuinka moni teistä tilaa LivBoxia? Millaisia kokemuksia teillä on siitä?

7 kommenttia artikkeliin ”Bloggaajilta bloggaajille”

 1. Mulle livbox silloin kun se oli uusi juttu,

  Kivaahan se oli kun joka kuukausi oli "joulu". Kosmetiikka hamsterina paikat kuitenkin muutenkin täyttyivät purkeista ja purnukoista eikä livboxissa ollut juurikaan kiinnostavaa sisältöä. Tuostakaan paketista en jäänyt mistään paitsi.

  Matkakokosen makean vartalovoide ois jees; en kyllä juurikaan käytä vartalovoiteita. 1krt/kk?

  Aurinkopuuteri; kiva, mutta noita puutereita on kymmeniä ennestään.

  100ml suihkugeeliä; siinähä se sivussa menis.

  silmänympärysvoide; ei oo käyttöö. käytän samaa rasvaa koko naamalle.

  kuivashampoo; en käytä

 2. Minä olen tilannut boxia alusta asti ja minulle se on juuri täydellinen. Käytän kyllä kosmetiikkaa päivittäin, mutta ostan vain "pakolliset". Hyvät putsarit, hyvä kevyt meikkipohja ja ripsari. Siinäpä ne. Siksi on IHANAA saada livbox, löytää uusia tuotteita ja kokeilla kaikkea jännää. Tykkään myös että rasvat tulee pienissä purkeissa, nekin kestävät pitkään. En halua säilyttää nurkissani turhia purkkeja ja ostan uuden kun entinen loppuu. Ei turhia ostoksia. Jos livboxissa tulee minulle sopimaton tuote -> kiertoon.

 3. Oon kans tilannut jostain keväästä ja useimmiten oon tykännyt 🙂 Tottakai aina tulee itselle sopimattomia tms tuotteita mutta suurin osa on ollut tosi kivoja! Vaikka omistankin paljon kaikennäkösiä purnukoita, on uusia aina kiva kokeilla ja varsinkin vähän arvokkaampia merkkejä joita ei tule ikinä itse ostettua 🙂 Ja joka kuukausi aina yhtä täpinöissäni avaan pakettia 😀

 4. Höh, tilasin boksin juuri, mutta vasta syyskuusta lähtien. Elokuun paketissa olisikin ollut kaikki mitä tarvitsen syksyksi. Harmin paikka!

 5. Löytyy ihanuuksia myös aikuisen ikään ehtineelle( lue 52v).Jos jokin ei sovellu jatkaa tuotteet kummityttöjeni iholle. Tilannut olen alusta saakka ja tulen tilaamaan edelleen, ihana on!

Kommentointi on suljettu.