Sisley – laadukas tuotemerkki, jonka viehätystä en ole löytänyt

Fiilistelen blogissani paljon erilaisia tuotemerkkejä ja raportoin viimeisimmistä merkki-ihastuksistani ja brändirakkauksistani siinä määrin, että jollekin saattaa jopa helposti syntyä sellainen kuva, että säntään minkä merkin perään tahansa ja hypetän hieman kaikkea, mikä eteeni sattuu. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä vaikka myönnänkin olevani helposti innostuvaa sorttia, ei ihan mikä tahansa tuotemerkki saa minua syttymään – ei, vaikka istuisin useamman tunnin sen ideologiaa ja tuotteita läpikäyvässä koulutuksessa.

Sisley Paris tuotteet

Yksi tällainen tuotemerkki, jonka maailmaan en oikein millään löytänyt tietäni on ollut Sisley. Tuotemerkki on myynnissä ruotsalaisessa verkkokaupassamme ja kun merkin edustaja tuli konttorillemme kouluttamaan kollegoitani, nappasivat he minut mukaan koulutukseen tietäen, että olen joka tapauksessa aina kiinnostunut kuulemaan kaikista mahdollisista tuotemerkeistä ja osallistumaan jokaiseen mahdolliseen koulutukseen riippumatta siitä, tarvitsisiko niiden tarjoamaa tietoa päivätyössäni.

Sisley Paris tuotteet

Meillä oli loistava tuuri, sillä koulutuksen piti merkkiä jo 13 vuotta edustanut aivan ihanan eloisa kouluttaja, joka tunsin merkin historian, tiesi tuotteen todella tarkasti ja kävipä jopa aina välillä niitä liikkeissä myymässä, joten hän osasi esitellä merkin todella hyvin.

Siitä huolimatta, että tuote-esittely tuli niin asiantuntevalta taholta, en saanut tuotemerkistä yhtään innostunutta fiilistä. Ranskalaisella perheyrityksellä on 40-vuotinen historia ja sen ylelliset tuotteet pohjautuvat kasviperäisiä ainesosia hyödyntäviin koostumuksiin. Ne eivät missään tapauksessa ole tai yritäkään olla luonnonkosmetiikkaa, vaan ainoastaan vain kasviperäisiä aktiiviaineita sisältävä ja niiden tehoon luottava tuotemerkki.

Sisley Paris tuotteet

Merkin suuresta menestyksestä huolimatta se on pysynyt edelleen perheyrityksenä ja koska sen sydämessä on perhe, jolla ei varsinaisesti ole rahasta puutetta, ei asioita tehdä vain rahan kuvat silmissä kiiluen. Merkki ei esimerkiksi kuulemma lanseeraa rajoitetun ajan myynnissä olevia tuotteita, sillä he haluavat, että heidän asiakkaansa voivat jatkossakin ostaa hyviksi toteamiaan tuotteita. Perheyrityksenä he eivät myöskään niinkään seuraa, mitä kilpailijat tekevät vaan toimivat kuten itse haluavat.

Sisley Paris tuotteet

Sisley on siis tuotemerkki, joka on täynnä laatua ja se mielletään siksi myös ylelliseksi merkiksi. Toki ylellisyysmielikuvaan vaikuttavat myös tuotteiden hinnat, jotka ovat rehellisesti sanottuna melko korkeat. Kuten olette varmasti huomanneet, en ole itse mikään erityinen selektiivisen kosmetiikan fiilistelijä. Voin toki innostua kalliimmastakin tuotemerkistä, mutta tuotemerkissä on oltava se joku erityisen kiehtova juju, joka koukuttaa minut pauloihinsa. Sisleyn kanssa en jotenkin vain tunne sitä.

Sisley Paris tuotteet

Istuin koulutuksessa korvat höröllään kuunnellen ja Sisley-tarinoista nauttien, mutta vaikka sainkin kokeiluun kiinnostavia tuotenäytteitä hyvin ihaniksi osoittautuneista tuotteista, oli Sisley kuitenkin hyvä esimerkki tuotemerkistä, josta puuttuu minun mielessäni ”se jokin”, joka saa minut hurahtamaan.

Sisley Paris tuotteet

Kokeilemieni Sisley-tuotteiden joukossa oli pari kivaa tuotetta, joista tulen ehdottomasti teillekin postaamaan, mutta ehkä oli jopa hieman virkistävää huomata, että vaikka olen viime aikoina hurahtanut yhteen jos toiseenkin tuotemerkkiin, en kuitenkaan syty sentään ihan mistä tahansa täysillä, vaikka joku siitä minulle yksityiskohtaisesti esitelmöisikin.

Minusta olisi kuitenkin mukava kuulla, jos teidän joukossanne on Sisley-tuotteista ja Sisleysta ylipäätään innostuneita sekä kuulla teidän Sisley-tuotelemppareistanne!

Sisley Paris tuotteet

Onko Sisley teille tuttu merkki?

18 kommenttia artikkeliin ”Sisley – laadukas tuotemerkki, jonka viehätystä en ole löytänyt”

 1. Sisley on kylla tutunpuoleinen merkki. Mutta en minakaan ole havainnut mitaan aah-elamysta tuotteiden kohdalla. Toki ovat hyvia olleet ne muutamat, joita olen ajan mittaan ostanut. Mutta vaikka laatu on hyva, hinta on mielestani liian korkea. Edullisemmat tuotteet ajavat saman asian.

  Mutta yksi on ylitse muiden: Eau de Soir on yksi ihanimmista tuoksuista, jonka tama tuoksufriikki on loytanyt!

  Vastaa
  • Täytyy käydä tuoksuttamassa tuo! Monet ovat tuota kehuneet, mutta en ole yhtään muistanut koskaan kaupassa tuoksuttaa. 🙂

   Vastaa
 2. Ostin kerran Sisleyn kaulavoiteen kun minulla oli Sokoksen 30 prosentin alennuskuponki. Voide oli hyvää mutta on normaalisti niin kallista että en varmaan usein osta jatkossakaan. Korkea hinta on juuri se syy miksi ei ole kauheasti tullut kokeiltua merkin tuotteita, ne ovat niin paljon kalliimpia verrattuna myös muihin selektiivisiin merkkeihin.Esim. Cliniquella on todella hyvä kaulalle ja dekolteelle tarkoitettu voide joka on paljon halvempi kuin Sisley vaikka nyt ei varsinaisesti halpa ole.

  Vastaa
  • Joo, näitä ei noin vain tule hinnan vuoksi kyllä kokeilleeksi. :/ Merkki kuitenkin satsaa onneksi kuulemma näytteisiin todella paljon, mikä on todella hyvä juttu. 🙂

   Vastaa
 3. Sisley on todella kallista! En ole yhtään innostunut edes sarjan meikeistä, kuten en ole koskaan lämmennyt vaikka Helena Rubinsteininkaan tuotteille. Jotkut eivät vaan sytytä. Viimeksi kokeilin BB- voidetta ja se ei ollut ainakaan mistään kotoisin.

  Mutta Sisleyn tuoksut, ne ovat omaa luokkaansa! Eau du Soir on omaperäisenä ja voimakkaana ollut vuosikaudet juhlatuoksuni, kallis ja ihana pulloa myöten. Izia on taas uusin ihastukseni ja käytän sitä päivällä töissä, kevyen ruusuisena se on sinne omiaan.

  Vastaa
  • Minun täytyy nyt kyllä käydä kunnolla tuoksuttelemassa Sisleyn tuoksut läpi! 🙂

   Minäkään en ole niin innostunut Rubinsteinista, mutta merkillä on aivan ihania meikkivoiteita ja ripsivärejä, joita voin suositella. 🙂

   Vastaa
 4. Itse en ole sisleyyn ikinä pahemmin tutustunut ja suurimmaksi syyksi sanoisin tähän tuon fontin. Se ei jotenkin vaan toimi omaan silmään! Toki hintatasokin on tutustumisintoon vaikuttanut, mutta pakko sanoa, että vaikka pakkauksissa ei ehkä ole sinänsä vikaan, niin tuo fontti saa jotenkin.. homehtuneen fiiliksen? En oikein osaa edes kuvailla!

  Vastaa
  • Joo, minustakin nämä ovat jotenkin vähän… tylsiä? Tai no, eivät ehkä oikein iske tyylillisesti. Se ylellisyys ei ihan täysin välity minulle enkä muutenkaan ole niin ylellisyyden perään edes. :/

   Vastaa
 5. Minulla on jotain Sisleyn meikkejä jotka ovat hyviä, mutta näytteinä tulleista hoitotuotteista en ole koskaan tykännyt niiden voimakkaan hajun vuoksi

  Vastaa
  • Merkillä on kyllä hyvältä vaikuttavia meikkituotteita, vaikkakin itse olen jättänyt niiden shoppailun väliin hinnan vuoksi. 🙂

   Vastaa
 6. Kiva postaus siinä mielessä että kosmetiikan maailmassa kaikki ei ole yhtä hypetystä vaan on merkkejä jotka eivät innosta ja joskus joku tuote on suorastaan huono

  Vastaa
  • Joo, minusta oli itsestänikin suorastaan virkistävää huomata, etten innostu aina ihan kaikesta! 😀

   Vastaa
 7. Onpas täällä samanmielisiä kommentoijia! Eikä siinä, itsellänikin on vähän samat fiilikset. Ostin taannoin ihka-ensimmäisen Sisley-tuotteeni Black Rose Mask tai jokin tällainen, kosteusvoide tai -naamio. Oli niin kallis että kirveli, mutta se konsultti oli niin vakuuttava, niin ajattelin törsätä sen kerran.
  Ja no… Onhan se ihan jees tuote. Plussaa tuoksusta, ihana ruusun tuoksu. Mutta en minä nyt oikein tiedä sitten muuten. Ei siinä ole varsinaisesti mitään ihmeellistä. Ei mielestäni missään tapauksessa sen ~130 euron arvoinen tuubi, vaikka ihan ok tuote kyllä. Että sori, ei jatkoon.

  Vastaa
 8. Oho, onpa yllättäviä kokemuksia. Itse olen Sisleyn fani ja rakastan heidän tuotteitaan. Meikinpoisto”milk” ja kasvovesi ovat ehdottomia suosikkejani. Samoin meikkivoiteet – ah, ihania. Kallis merkkihän se on, joten olen tarkka että käytän todella vain sen suositellun nuppineulan verran esim. kasvovoidetta ja kyllä on iho niin hyvässä kunnossa että kuulen siitä jatkuvasti kehuja.

  Mutta hassua kyllä, en ole koskaan edes tuoksuttanut heidän hajuvesiään, mutta nämä kommentit luettuani sekin on siis tehtävä 🙂

  Vastaa
 9. Itse käytän Sisleyn naamioita ja yksi tuote on ylitse muiden ja ilman sitä en pysty olemaan; silmänympärysvoide jota voi käyttää runsaamminkin ja silloin se toimii silmänympärysnaamiona. Ei turvota ja kosteuttaa todella tehokkaasti kuivaa ja herkkää silmänympärysihoa. Myös kuivanihon kasvovesi on paras mitä tiedän. Meikeistä huulikiillot ovat suosikkejani!

  Vastaa
 10. Liki vuosi sitten kirjoitin Eau du Soiria ylistävän kommentin. Apuua!! Pakko ottaa sanani takaisin, sillä jokin aika sitten lopultakin sijoitin jälleen kalliiseen tuoksuun ja suihkuttelin sitä ylleni. Mies, joka ei juurikaan tuoksujani ole kommentoinut, kyseli varovasti, mitä ihmettä olet laittanut? Haisee halvalle hajuvedelle…
  Ja juu, niinhän se olikin. Sisleyllä on pilattu jumalainen tuoksu muuttamalla ainesosia! Entisen elegantin ja pökerryttävän ihanan tuoksun sijaan samannäköisessä pullossa on nyt saippuainen, halpa, pistävä lemu. Voi miksi?!
  Kirjoitin palautetta Sisleylle – en osaa ranskaa, joten englanniksi. Hiljaisuus on vallinnut.
  Nyt minulla on pullo kovanhintaista ja halvanhajuista parfyymia…kyllä osaa harmittaa!

  Vastaa
 11. Täällä 50-vuotias ensimmäisen Sisley-tuotteen omistaja. Olen ihmetellyt kuka viitsii laittaa niin suuria summia voiteisiin ym, mutta nyt jäin itsekin kiinni. Melkein vuoden olen kärsinyt stressin aiheuttamasta ihottumasta, joka napsahtaa sormiin+käsiin (dyshidroosi), ja myös kasvot saavat osansa punaisista hilseilevistä paukamista. Kaikkea olen kokeillut: etanageeli, aloevera, aqualan, xyliderm, boreas, betadine-k, sekä useita erilaisia perus-kosteusvoiteita. Sitten tapasin myyjän joka antoi kotiin kokeiltavaksi Sisley Reparatrice -kosteusvoiteen. Todella miellyttävä, runsas, kevyen tuoksuinen kasvovoide jota lisäsin kasvoilleni pitkin iltaa. Aamulla kun katsoin peiliin en ollut uskoa silmiäni, ihottuma oli rauhoittunut ja punaiset läiskät olivat pienempiä. Iho oli yllättäen paljon paremman näköinen. Olin aivan ymmälläni. Tätä voidetta oli pakko saada lisää, ja nyt omistan 40ml tuubin. Käyttö tulee olemaan säästeliästä, mutta nyt alkuun laitan yöksi. Jatkossa korjaan tällä tehohoitona kuivia ja väsyneitä ihoalueita, eli käytän vain hätätapauksissa. Ehkä… 🙂

  Vastaa
  • Onpa mahtavaa, että tuote toi noin konkreettisen avun! Arvokasta on varmasti, mutta selvästi hintansa väärti! 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti