Asia in London

Kuten aiemmin mainitsin, on minulla parhaillaan menossa kuukauden talviloma, jonka vietän pääosin Lontoossa kaupungista nauttien ja siihen tutustuen.
Olen asunut täällä nyt puoli vuotta, mutta kaupunki on silti täynnä paikkoja, joissa en ole käynyt tai joista en ole edes kuullut, joten on ollut mukavaa tehdä parempaa tuttavuutta kaupungin kanssa. 
Olenkin paitsi matkustanut julkisilla kulkuneuvoilla myös ihan vaan kävellyt ja hölkkäillyt kaupunkia ristiin tehden niin lähialueita kuin kauempanakin olevia paikkoja minulle tutummiksi.
Lontoo on ehdottomasti kaupunki, johon ei vaan voi kyllästyä (ainakaan minun mielestäni), sillä kun vaan katsoo ympärilleen, löytää aina jotain uutta ja erityistä itseltään ehkä huomaamatta jäänyttä. 
Itse tein  juuri mielestäni maailman upeimman löydön ja nyt nimenomaan kosmetiikan maailmassa.
Lontoon kosmetiikkatarjonta on tullut minulle jo melko tutuksi, vaikka kaikkea ihanaa ja yllättävää toki aina löytyykin. Olen kuitenkin jo pitkään halunnut matkustaa Aasiaan tutkimaan idän ihmeitä ja niitä tuotemerkkejä, joita meiltä täältä Euroopasta ei noin vaan saa, mutta joista blogimaailmassa saa aina lukea hehkutuksia.

Olen kierrellyt aiemmin jonkun verran Chinatownin marketteja ja myymälöitä pieniä kosmetiikkabongailuja tehden, mutta en ole huomannut mitään sen erityisempää. Tai no, en ennen eilistä…
Pienellä Newport Court -nimisellä kadulla Chinatownin laidalla oli nimittäin myymälä, jonka nimestä on ymmätänyt mitään, mutta jonka ikkuna kiinnitti huomioni.
Mitä ihmettä nuo ovat? Ovatko ne hiusvärejä vai jotain syötävää?
 Hei mitä tuolla sisällä oikein näkyy…?
Tuo pieni myymälä osoittautui taivaaksi. Se on hyvin hyvin pieni, mutta sitäkin ihanampi, sillä se on täynnä aasialaista kosmetiikkaa. Eikä mitä tahansa aasialaista random-härpäkettä vaan aasialaisia merkkejä. Saatavilla oli niin Anna Suita, Coffret D’oria, Etude Housea, Holika Holikaa, Jill Stuartia, Kaneboa (ei sitä meidän Sensaita), Katea, Lunasolia, Majolica Majorcaa, Shiseidon eri alamerkkejä, 
My Beauty Diaryn naamioita, Hadanomya ja vaikka mitä muuta!
Miten noin monta merkkiä sitten oikein mahtuu pieneen tilaan?
No eivät ne oikein mahdukaan. Minulla ei valitettavasti ole yhtään kuvaa myymälästä, sillä se oli niin pieni, etten kehdannut kuvailla. Myymälän seinustoilla oli nimittäin pieniä lasikaappeja (vilaus niistä yllä olevassa kuvassa oikealla), joihin tuotteet oli kasattu tiiviisti kategorioittain. Oli niin Anna Suin kaappia kuin mascarakaappia ja BB-voidekaappiakin ja vaikka mitä muuta kaappia ja tavaraa kyllä riitti, vaikkei ihan niin länsimaisen kosmetiikkaosaston järjestelmälliseen tapaan, mutta kuitenkin.
Kotiin tultuani aloin tekemään taustatyötä ja selvittämään, mikä myymälä oikein oli kyseessä. Siinä vaiheessa, kun myymälälle löytyi Googlen karttapalvelun avulla nimi ja sitten vielä nettisivutkin, olin aivan haltioissani. En nimittäin uskonut, että edes saan selville myymälän nimeä.
Mutta katsokaapa ihmiset hyvät näitä nettisivuja:
Aika mieletön valikoima, eikä kaikkea edes ole listattuna. Osuin siis oikeaan kultasuoneen!
Omaa sydäntäni lämmittää eniten, että sivustolla pitäisi näköjään olla ilmainen toimitus Englannissa (harmi, ettei international delivery -palkeista löytynyt kunnolla tietoa siitä puolesta).
Jos siis tahdotte Englannissa ollessanne shoppailla myös aasialaisia merkkejä, niin suunnatkaa tänne tekemään löytöjä. Osoite on siis 
p2Bus
21-24 Newport Court
London Chinatown
London WC2H 7JS
Lähin metropysäkki on Leicester Square (Picadilly Circuksen ja Covent Gardenin välissä), jonka kupeessa liike lähes on. 
(Aivan lähellä Garric Streetillä on muuten Cypercandy, josta Englannissa asuvat löytävät helposti suomalaista salmiakkia ja muidenkin maiden tunnetuimmat karkkiherkut!)
Nyt minulla onkin hirveä dilemma, sillä olin pitänyt itsestäänselvyytenä, että hankkisin tulevaisuudessa kaiken Lontoossa tarvitsemani kosmetiikan merkeiltä, joita myydään Englannissa muttei Suomessa ja mielessäni olivatkin lähinnä NARSin, Bobbi Brownin ja Bootsin markettimerkkien kaltaiset tuotteet, mutta ehkä joudun sittenkin tekemään hypyn Aasian puolelle…
Onko joku muu löytänyt tämän pienen kaupan?
Millaisia aasialaisia tuotesuosikkeja teillä on? Mitä löytöjä te olette niiden maailmasta tehneet?

PS. Lähdin tänään pitkäksi viikonlopuksi Espanjaan, eli en välttämättä pääse lähipäivinä julkaisemaan kommenttejanne. Älkää kuitenkaan huoliko, postauksia on silti ajastettu joka päivälle!

PPS. Lähitulevaisuudessa tulossa ISO Lontoon kosmetiikkashoppailuvinkkipostaus!

11 kommenttia artikkeliin ”Asia in London”

 1. Mulla on majolica majorcan lash king ripsari, jonka ostin thaimaasta vähän aikaa sitten :D. Halusin kokeilla edes jotain aasialaista meikkiä, kun sinne olin päässyt. Toi on ihan mukava, muttei jää harmittamaan etten tule samanlaista saamaan. Tossa on ne kuidut todella selvästi näkyvissä massan mukana..:D Ne jää aina ripsien päätyyn tai keskelle ihan miten sattuu.

 2. Lontoo on niin mahtava! Se on niin lähellä, vaivaton ja silti siellä on kaikkea! Palasin juuri eilen sieltä talvilomareissulta 🙂

 3. Pyörähdin tässä liikkeessä juuri viime joulun alla, mutta ostokset jäivät kyllä tekemättä, kun joutui niistä lasikaapeista tihrustamaan valikoimaa. Haluan päästä lukemaan tuoteselosteet ja haluan myös tietää hinnat ilman että tarvitsisi myyjältä kysyä… Ei siis ollut ollenkaan minun kauppani, vaikka Aasialaisesta kosmetiikasta tykkäänkin.

 4. Mun suosikkituotteita on naamioista My Beauty Diary, BB-voiteena toimii hyvin SKIN79, ihohuokosten puhdistuksen Poretol Pore's Care,
  kasvovetenä Rohto Hadalabon Gokuyun Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion. Tuote on tällä hetkellä Japanin suosituin kasvovesi ja on ihan mahtava tuote.

  Blogissa http://coffretdemaquillage.blogspot.fi/ pääset hyvin tutustuu aasialaiseen kosmetiikkaan 🙂

 5. Kiitos vinkistä, olen menossa/tulossa toukokuussa Lontooseen, joten odotan innolla sitä toistakin postausta!

 6. Oi! Onpa kiva, pitää laittaa osoite muistiin, suunnitelmissa olisi nimittäin talvella Lontoon matka!

 7. Ihan ehdoton Aasia-ykköseni on Dolly Winkin nestemäinen rajauskynä. Se kestää tuulet ja tuiskut, mutta irtoaa silti hyvin silmämeikin poistoaineella! Lisäksi Face Shopin naamiot ovat ihania… Sekä Mishan helminaamio, uuh!

Kommentointi on suljettu.