MULLA on pinkki tukka! – L’Oréal Paris Colorista Washout #Pinkhair

*Sis. mainoslinkin

Jokainen minua vähänkin enemmän tunteva tietää, että olen ulkonäköjutuissa melko konservatiivista tyyppiä. Tykkään hillitystä lopputuloksesta ja vain ripsiväri, pinkit ja punaiset huulipunat sekä viimeaikoina myös vaaleanpunaiset luomivärit ovat oikeastaan ainoita juttuja, joiden kohdalla astun edes vähän rohkeampaan suuntaan.

Loreal Paris Colorista Washout Pinkhair

Voitteko siis uskoa, että kypsyttelin parisen viikkoa ajatusta värjätä tukkani kokeeksi vaaleanpunaiseksi? Jep, minä. Ihan tosissaan en siihen ajatellut kuitenkaan ryhtyväni, mutta L’Oréal Paris on lanseerattut juuri Colorista-hiusvärit, joita on vilkkunut nyt joka puolella ja joiden myötä minullekin tuli kova himo pinkkiin tukkaan – ihan vain tilapäisesti ja kokeeksi.

Olen se tyyppi, joka menee joka päivä töihin korkkareissa, pikkumustassa tai muuten vaan enemmän sieltä klassisesta toimistolookin puolelta valituissa vaatteissa. Voisinko edes mennä töihin pinkillä tukalla?

Loreal Paris Colorista Washout Pinkhair

No tietysti voisin. Meillä ei ole työpaikallani minkäänlaista pukukoodia, mutta siinä missä minä pidän tärkeänä mennä töihin business casual -lookissa, hiihtelevät kollegani siellä usein jättimäisissä huppareissa, repaleisissa farkuissa ja Converset jalassa. Yksi työkaverinikin sitäpaitsi värjäsi tukkansa juuri turkoosiksi ja meillä vilkkuu kokoajan näkyvissä suuria tatuointeja. En siis usko, että kukaan katsoisi pahasti yhtä vaaleanpunaista hiuspehkoa.

Minä tykkään virallisemmasta tyylistä, mutta olen oikeastaan ainoa, joka sitä työpaikallani toteuttaa. Saisin varmasti vain helpottuneita taputuksia, kun kerrankin menisin töihin edes hieman repäisevämmällä lookilla.

En ole missään vaiheessa himoinnut itselleni mitään ponitukkaa tai sateenkarikutreja, sillä ne ovat kaikki tuntuneet niin vieraailta ja epäluonnolliselta ajatukselta – ja nyt sitten yhtäkkiä huomasin miettiväni tosissaan, että enkö voisi kokeilla sitä ruusukultaista tai vaaleanpunaista tukkaa. Mitä on tapahtunut? Menikö tämä pinkki kausi nyt vähän liian pitkälle jo?

Loreal Paris Colorista Washout Pinkhair

Niin minä sitten poimin spontaanisti (oikeasti siis parin viikon kypsyttelyn jälkeen) tavaratalon hyllyltä ohimennessäni Colorista Washout -hiussävytteen värissä #Pinkhair ja marssin kassan kautta täpinöissäni kotiin. Pastellivaaleanpunaista lopputulosta lupaileva sävyte lupasi kestää hiuksissa viikon eli 2-3 pesukertaa, mikä kuulosti juuri siltä, mitä kaipasin.

Saakeli, antaa mennä sitten vain.

Loreal Paris Colorista Washout Pinkhair

Colorist Washout #Pinkhair oli tuubista ulos puristaessa kirkkaan pinkkiä voidetta, joka sai aikaan melkoisen jännityksen. Kysessä on siis lähinnä color mask -tyyppinen tuote, eli sitä ei tarvitse sekoitella mihinkään, sen kuin vain tuikkaa päähänsä (mieluiten kuitenkin mukana tulevia suojakäsineitä käyttäen, joita pakkaus muuten sisältää kätevästi kaksi paria).

Loreal Paris Colorista Washout Pinkhair

Ja siis piru vie, että se näytti pinkiltä tukassani! Hieroin tuubillisen voidetta tukkaani, mutta aliarvioin hieman hiusteni määrän uskoen, että yksi tuubi riittäisi ongelmitta sävyttämään tukkani ihan kauttaaltaan. Luulin jopa melkein onnistuneenikin siinä, kunnes sitten kiepautin hiukseni sävytteen vaikutusajaksi pienelle sykerölle, joka paljasti, että varsinkin alaosan hiuksissa oli paljon värjäämättömiä osioita.

Loreal Paris Colorista Washout Pinkhair

”Noh, jos menee mieleen, niin pidän sitten vain sellaista trendikästä sotkunutturaa, joka tuotepakkauksen kuvassakin näkyi,” minä ajattelin.

Loreal Paris Colorista Washout Pinkhair

Minua ei niinkään huolestuttanut, että miltä lopputulos näyttäisi (no okei, huolestutti vähän kyllä kun pesin tukkaani ja tajusin sen olevan hyvin pinkki…) vaan suurin huoleni oli nimenomaan, ettei väri lähtisi tukastani pois.

Ei minulle ollut niin iso kynnys se, että vedin pääni vaaleanpunaiseksi vaan lähinnä pelkäsin, että sävy jämähtäisi tukkaani ja yrittäisin sitten epätoivoisesti päästä siitä eroon. Olinhan juuri viettänyt melkein parisen vuotta yrittäessäni päästä eroon mustasta hiusväristä ja sen jäljiltä tukkaani jämähtäneistä punertavista vivahteista.

Loreal Paris Colorista Washout Pinkhair

Ja noh, tulihan siitä tukasta melko pinkki. Tuotteen käyttöohjeissa oli neuvottu, että sen kannattaa antaa vaikuttaa hiuksissa 15-20 minuuttia ja pidempi vaikutusaika tietysti syventää sävyä, joten kaikella järjellä sävyn jämähtämistä pelätessäni minun olisi kannattanut antaa sen vaikuttaa vain korkeintaan se vartti.

Loreal Paris Colorista Washout Pinkhair

Minuun iski kuitenkin värin päähän lykättyäni se perisuomalainen pihi ajatusmalli: ”Kun tästä lystistä nyt kerran on maksettu niin otan tästä kyllä kaiken irti.”

Annoinkin tuotteen vaikuttaa hiuksissani sen parikymmentä minuuttia ennen kuin lähdin tukkapesulle.

Loreal Paris Colorista Washout Pinkhair

Olin miettinyt etukäteen, että mitähän tekisin suihkussa hiusteni tyven kanssa, sillä se itseasiassa kaipaisi shampoopesua. Joutuisinko heti kuluttamaan hiussävyä pois yhden pesukerran verran saadakseni tyven puhtaaksi?

Loreal Paris Colorista Washout Pinkhair

Onneksi tuotteen voidemainen koostumus kuitenkin melkein vaahtosi pestessäni väriä hiuksista ja puhdisti tyveni samalla. Samalla tuote jätti hiukset kuitenkin sileiksi ja pehmeiksi hoitoaineen tapaan, eli sillä pesukerralla en tarvinnut mitään muita tuotteita kuin tämän sävytteen.

L'Oréal Paris Colorista Washout Pinkhair - 1 (19)

Ja tulihan siitä tukasta tosiaan aika pinkki ja vähän kyllä epätasaisenkin sävyinen, mutta silti aika kiva. Jopa niin kiva, että kun toivuin alkujärkytyksestä kuivattuani ja kiharrettuani sen sekä saatuani kasvoilleni meikin alkoi suorastaan tuntua jo hauskalta, että minulla oli vaaleanpunainen tukka.

Mietinpä jopa hetken, että jos sävy oikeasti kestää hiuksissa sen viikon, niin voisin alkaa ostaa näitä meiltä töistä pienellä henkilökunta-alennuksella ja ylläpitää pinkkiä tukkaa suht edullisesti.

L'Oréal Paris Colorista Washout Pinkhair - 1 (18)

Sitten mietin, että oliko tämä nyt sitä kolmenkympin kriisin alkua. Että piti väkisin vielä 30-vuotiaana yrittää pitää jotain teinien hattaratukkaa.

Tämän ajatuksen miettiminen loppui kuitenkin nopeasti, sillä yhtäkkiä mieleeni tuli vaikka kuinka monta ei-teiniä, joiden tiesin vetäneen tukkaansa ponivärejä ilman, että heissä olisi ollut häivähdystäkään wannabe-teiniä. Nykyään ihan jokainen ikään katsomatta saa kyllä vetää minkä värisen tukan tahansa, eikä ketään kiinnosta. Hyvä.

Loreal Paris Colorista Washout Pinkhair

Tukkani sai pinkin värin jäljiltä tosiaan hieman epätasaisen sävyn, mutta tykkään siitä kyllä. En ole vielä ehtinyt pestä tukkaani kertaakaan tämän sävytysoperaation jäljiltä, joten en osaa vielä sanoa, kuinka hyvin sävy niissä kestää. Toivon, ettei se lähde heti ensimmäisellä pesukerralla, mutta samalla myös toivon, ettei se kuitenkaan myöskään jämähdä hiuksiini.

Loreal Colorista Washout Pinkhair

Seuraavat pesukerrat tulevat sitten määrittelemään, että tullaanko tässä tukassa näkemään pinkkiä vielä jatkossakin. Jos hiussävy pysyy tukassani kivana sen pari pesukertaa, mutta peseytyy sitten lopulta hyvin pois, niin varmasti käytän siitä uudelleenkin tai kokeilen jopa muitakin sävyjä.

Näin ensivaikutelmalla tykkään siitä, että sain aluksi enemmänkin tällaisen salaa haaveilemani rose gold -sävyn, joka sitten toivottavasti haalistuu pastellivaaleanpunaiseksi. Päivitän toiseen postaukseen, miten sävyn kanssa lopulta kävi!

L'Oréal Paris Colorista Washout Pinkhair - 1 (16)

L’Oréal Paris Colorista -tuoteperheeseen kuuluu sekä erilaisia vaalennustuotteita (Colorista Ombré, Colorista Bleach ja  Colorista Balayage), yhden pesukerran kestäviä Colorista Spray -värejä, näitä sävystä riippuen viikon tai parin verran kestäviä Colorista Washout -sävytteitä sekä Colorista Paint -kestovärejä.

Jos hiukset eivät ole valmiiksi vaaleat, niin noiden vaalennustuotteiden avulla niihin saa hyvä pohjan näille pirteämmille sävyille. Myynnissä on lisäksi sävytteen peseytymistä tehostava Colorista Fader Shampoo, jonka itse myös ostin ihan varmuuden vuoksi.

*L’Oreal Paris Colorista -hiusvärit löytyvät myynnistä Elevenin verkokaupasta täältä.

Edit. Täältä löytyy uudempi postaukseni Colorista-hiusvärin kestosta hiuksissani.

Loreal Paris Colorista Washout Pinkhair

Onko joku muu jo kokeillut Colorista -hiusvärejä?

58 kommenttia artikkeliin ”MULLA on pinkki tukka! – L’Oréal Paris Colorista Washout #Pinkhair”

 1. Vitsi haluisin kokeilla, mut pelottaa eniten lähteekö väri hiuksista kunnolla pois! Kerran kokeilin teemabileitä varten jotain pinkkiä väriliitua, jonka piti lähtee yhdellä pesulla pois niin pariin suortuvaan se jämähti useammaksi kuukaudeksi!! :O

  • Sitä jään tässä itsekin jännittämään. Lupaan raportoida toisessa postauksessa kuinka sävyn poispeseytymisen kanssa lopulta kävi. 🙂

  • Hinkkasitko shampoolla niitä suortuvia, joissa oli väriä ja vaahdotit kunnolla? Itellä noi liidut on lähteny aina yhdessä pesussa pois, mutta vaatii hinkkaamista.

 2. Ihana on! Vaaleatukkaisilla on kiistaton etulyöntiasema brunetteihin verrattuna siinä, että on helppo kokeilla tällaisia vähän erikoisempia sävyjä:) Sulle sopii kyllä tää tosi hyvin.

  • Kyllä tässä tosiaan itsensä varsin etuoikeutettuun joukkoon kuuluvaksi suorastaan tuntee! Ja kiitos. 🙂

 3. Hei hyvä että kirjoittelit! Oon kuullut vaan huonoa noista kestoväreistä, mutta hyvä että kirjoittelit tästä suoraväristä. Ite tekisi mieli testailla tuota oranssia kestoväriä mutta koska en ole kuullut niistä mitään hyvää, en taida uskaltaa vaan pitäydyn tutuissa ja turvallisissa tuotteissa 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Tämä ainakin oli oikein loistava tosiaan omassa tukassani… tai on ainakin toistaiseksi ollut! 😀

 4. Tulipa loistavaan saumaan tämä postaus. 12-vuotias tyttäreni on vinkunut itselleen pinkkiä tukkaa ja huomasit just kaupassa nämä uudet L’Orealit. Tytön oma hiusten sävy on sun hiuksia vähän tummempi, joten toivoa näyttäisi olevan, että pinkkiväri näkyisi just ”sopivasti” että tyttö on tyytyväinen mutta äiti ei saa hjärttaslaakia.

  • Joo, tämä voisi varmasti olla sellainen tuote, jonka äitikin hyväksyy! 🙂

 5. Kivalta näyttää! Nuo hattaravärit vaativat aika vaalean pohjan, että näyttävät hyvältä. Itselläni on niin tummat hiukset, että värinpoistolla tulee sellainen ”mukavan kellertävänkukertava” hius (ei kovin kaunis tosiaankaan :D), ja siihen pitää sitten pistää riittävän syvä väri, että näyttää hyvältä. Minulla on vuosikaudet ollut vadelmanpunaiset hiukset, ja mittarissa kohta 36 vuotta. Hiusten leikkaus on sitten vähän klassisempi, ettei tule tyylistä liian teinimäinen. Hyvä, että nykyään voi revitellä vanhempanakin eli näyttää itseltään, eikä tarvitse maastoutua mihinkään tanttatyyliin. Tuollainen spay pitää varmaan pistää tilaukseen, voisivat olla hätäratkaisuna silloin, kun on värjäyskerrat venähtäneet ja haluaa pikafreshauksen tukkaan.

  • Joo, nuo sprayt sentään kuulemma näkyvät jopa tummemmissakin hiuksissa, joten ovat loistavia hätäratkaisuja. Kokeilin kaupassa valkoiselle paperille pinkkiä sprayta ja se näytti aivan ihanalta. Ihan kuin siinä olisi ollut jotain kevyttä helmiäishohdettakin mukana! <3

   Ja on tosiaan ihanaa, että nykyään saa ihan vapaasti viipottaa minkä värisellä tukalla tahansa iästä riippumatta eikä se enää kerää katseita kuten ennen. 🙂 Vadelmanpunainen tukka kuulostaa aivan ihanalta!

 6. Upealta näyttää 🙂 Itsekään en ole mitään kummoisempia väri-iloitteluja hiuksissani harrastanut, mutta nyt pitäisi muutama suoraväri olla minulle tuloillaan, joten katsotaan onko täälläkin kohta pinkit tai kenties vielä jotkut rajumman väriset hiukset xD

 7. Sopii hyvin, itsellä niin tumma tukka että ei nuo pastellit oikein pysty siihen. Joskus laitoin lilahtavaa mahonkia latvoihin ja oli kyllä wow sävy niin kauan kun pysyi. Kauniisti tuo pinkki korostaa harmaan sinisiä silmiä 🙂

  • Vautsi, tumma tukka ja lilahtavan mahonkiset latvat kuulostavat upealta yhdistelmältä! 🙂

 8. Siis todella hyvän näköinen sulla tämä väri. Itsellä niin tumma tukka, että vähän jopa harmittaa, että ihan yhtä helposti ei saa tälläistä pinkkiä väriä.

  • Joo, vaaleassa tukassa on tosiaan tämä etu, että tällaiset sävyt erottuvat helposti. 🙂

 9. Kaunis lopputulos! Tarttuuko siis tuo suoraväri värjäämättömäänkin hiukseen jos pohja on tarpeeksi vaalea?

  • Tarttuu kyllä, oma tukka on luonnostaan vaalea eikä ole värjätty. Riippuu toki paljon hiusten laadusta (lasimainen vai huokoisempi), että kuinka hyvin hiuksissa pysyy. 🙂

 10. Moi! Itse värjäsin kampaajalla parit pinkit raidat ja tykästyin ja sitten ostin saman washout värin ja pistin koko päähän ja tykäsytyin siihen valtavasti, väri lähti ekassa pesussa aika reippaasti joten ostin sitten rose blonde paint värin. Siihen petyin sillä siinä ei ollut MITÄÄN vaaleanpunaista värjäyksen jälkeen. Ja kyllä, minulla oli yhtä vaalea tukka kuin sinulla joten ajattelin, että tulee kiva hattarapinkki mutta eih.. eli suuri pettymys oli kyllä. Mutta washout oli kiva!

  • Kiva kuulla muiden kokemuksia tästä ja myös tuosta Paint-väristä! Varmasti monille hyväksi avuksi värjäämistä miettiessä. 🙂

 11. Wau! Tosi makee! <3 sopii just hyvin Virve sulle! Miten sattuikin, itekin just vetäsin saman! 😀 tosin ihan Biozellin color mask hoitosävytteillä..vai mitä ne on. Sekoittelin kaapissa lojuneita cappucinoo, raspberrya ja platinumia. Hain itekin sitä 'blorangea' 🙂 tuli vähän pinkimpi mut eka pesun jälk jo lähempänä. Mulla siis vaalennettu tukka joka ärsyttävästi muuttuu kampaajan aikaansaamasta viileästä sävystä hyvin nopeasti kellantunkkaiseksi, niin aattelin että hittovie ihan sama, kokeillaan. (Ja oon 41v!!) 😀 :O Oon aika ihastunut tähän kyllä. Saa nähdä lähteekö ikinä irti, voi olla ett aika kiitettävästi blondattu karva imasee itteensä sävyt.

  • Ooh, kuulostaa ihanalta lopputulokselta. <3 Tulehan sitten kertomaan, että lähtikö lopulta pois! 🙂

 12. Voi jehna miten hyvin sopii sulle! Supermagee 🙂 ♥ Mua ihan harmittaa, että oma tumma on niin tumma, ettei tähän mitään sävytteitä saa lisättyä. Ainoa pelivara on se, että color maskeilla voi taittaa punaista pehkoa hieman oranssisemmaksi tai viileän pinkihtävämmäksi, mutta sekin alkaa käydä tylsäksi. Pitäisikö tässä alkaa blondailemaan? 😀

  • Kiitos! <3 Joo, vaaleassa tukassa on tosiaan se etu, että tällaiset sävykokeilut onnistuvat helposti. Mutta tumma tukka on kyllä silti upean näköinen jo itsessään! 🙂

 13. Mä värjäsin blondatut hiukseni tuon sarjan Peach-värillä 5 päivää sitten. Koskaan en oo saanut niin paljon tykkäyksiä Insta- ja Facebook-kuvilleni ja onpahan myös kasvotusten tullut paljon kehuja. Mies meni aluksi aivan sanattomaksi, mutta seuraavana päivänä tokaisi, että upealta näyttää. Vielä en oo kertaakaan pessyt tukkaani, vaan kuivashampoolla venyttänyt pesua, jotta saisin pidettyä tän kauemmin. Ei oo epäselvää kenellekään, että taitaa tyhjentyä Sokos (tai teidän kauppa) ainakin näistä persikkaväreistä 🙂

  • Tuo Peach-sävy on houkutellut minuakin todella paljon ja voi kyllä olla, että jos tämä haalistuu tukasta lupaustensa mukaisesti, niin sekin lähtee vielä kokeiluun…. 🙂

 14. Tosi kaunis lopputulos! 🙂 Hauska ajoitus, itse käytin samaa vaaleanpunaista väriä eilen ensimmäistä kertaa, mutta vaikka omat hiukseni ovat luonnostaan vaaleat ja niissä on lisäksi vaaleita raitoja, väri ei tarttunut hiuksiini lainkaan. Laitoin värin kuiviin hiuksiin ja annoin vaikuttaa puoli tuntia. Hiuslaatuni on tosi liukas, vika lienee siinä. Kokeilen vielä tänään toisen kerran syväpuhdistavan shampoopesun jälkeen, josko se tekisi hiuksesta vähän vastaanottavaisemman. 🙂

  • No voi harmi, ettei tarttunut samalla lailla. :/ Oma tukkani ei ole laadultaan kovin liukas, joten tarttui hyvin ihan samanlaisella levitysoperaatiolla. Toivottavasti saat tarttumaan! 🙂

 15. Jukra, miten ihana ponitukka! Sopii sulle ihan älyttömän hyvin 🙂

 16. Tosi rock!!! Ihan mahtavan hieno! Antaa ihanasti lämpöä sun kasvoja kehystämään. Näkee naamastasikin, kuinka innoissasi olet ja se lämmittää täällä ruudun toisellakin puolella. ISO peukku tälle tempaukselle! <3

 17. Upea väri, sopii sulle tosi hyvin. Mie testasin hopeanharmaan Paintin ja homma ei mennyt ihan putkeen. Oma hius oli kylmään taittava tummanvaalea ja värjäämätön. Värjäyksen jälkeen hiukset ovat nyt kullanvaaleat ja pari astetta vaaleammat kuin oma väri. Ei tullut harmaata ei…

  • Kiitos! Ja kurja kuulla, ettei kokeilemasi väri tuonut toivottua tulosta. :/ Ilmeisesti hopeanharmaa Paint vaatii sitten alleen ensin sen Bleach-tuotteella (tai jollain muulla) tehdyn vaalennuksen, jotta tulee optimaalinen lopputulos. Hyvä, että kerroit, jos joku muu miettii saman tuotteen käyttöä!

   • On vaan nyt uskottava, että kunnolla kylmään taittavaa vaaleaa ei kannata hakea kaupasta, vaan kampaajalta. 🙂 Väri jäi nyt omasta mielestä liian keltaiseksi niin just nyt muhii tuon siun pinkin persikkainen sisarus, vedetään sitten kunnolla lämpimäksi sävy. 🙂

    • Oooh, tahtoo kuulla siitä sitten kokemuksia, houkuttelee nyt kyllä tätäkin päätä tuo persikkainen kaveri! 🙂

     • Tuli tosi kiva ruusukulta, tykkään ja suosittelen! Toivottavasti ei ihan ekassa pesussa häviä. Mulla on kyllä onneksi tosi lyhyt tukka niin yhdestä tuubista riittää kahteen kertaan. 🙂

  • Haahhaa! Olin suorastaan yllättynyt, ettei reaktio ollut mitenkään erityinen tätä kohtaan. Lähinnä siis vain kertoi ihmettelevänsä, miten MINÄ uskalsin tehdä sellaista kun olen niin yrittänyt saada tukkani vaaleaksi ja halunnut eroon kaikista ylimääräisistä vivahteista… Ehkä sitä myös lohdutti kun kuuli, ettei värin PITÄISI kestää tukassa pitkään, joten ei kokenut tarpeelliseksi kommentoida sitä enempää? 😀

 18. Voi Virve!! Tää on just mun unelmien väri tällä hetkellä:)) harmikseni oma värini on just sen verran tummempi, että Pitäs blondata että sais halutun lopputuloksen;(. Nooh, alesta löytyi blondiraita geeli ainetta ja pinkkiä shokkiväriä, saas nähä jos uskaltautus kokeilee..koko päätä ei kärsi blondaa..

  • Joo, kannattaa tosiaan ottaa varmasti varovasti ja juurikin mielummin noiden raitojen kautta. Ovat varmasti myös ihanat! 🙂

 19. Käytin kyseistä tuotetta juuri ja kyllähän se väri lähtee aika hyvin. Tosin mulla on nyt alkanut ilmestymään vaaleita vihreitä raitoja..

 20. Olin mainoksen uhri ja ostin #dirtypink sävyä kaksi tuubia. Voi mikä pettymys. Väriä Ei tarttunut oikeastaan yhtään. Voi olla kun ei ole vaalennetut hiukset niin ei tartu ja en ole platinablondi. Noh onpahan kokeiltu 🙂 tästä lähtien pitäydyn olemaan tylsä niinkuin aina hiusasioissa.

  Virven hiukset oli kyllä tosi söpöt 🙂

  • No voi harmi ettei tukkaan tarttunut sävyä. :/ Saa tosiaan olla aika vaalea pohjasävy ja hiuslaatu vaikuttaa paljon. Itsellänikään ei ole vaalennuksen kuluttamia hiuksia, joihin sävy tarttuu helpoiten, mutta koska hiuslaatuni ei ole mikään superliukas, tarttui sävy helposti.

Kommentointi on suljettu.