Testissä uusi Benefit BADgal BANG! -ripsiväri

*Sis. mainoslinkin

Olimme  parisen viikkoa sitten reissussa Malesian Kuala Lumpurissa, jossa minulla oli iltaisin aikaa pyöriä kosmetiikkaosastoilla melkoisella antaumuksella miehen ollessa kiireinen muiden juttujen parissa.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee - 1 (10)

Reissumme oli ajoittunut näin kosmetiikkafriikin näkökulmasta sopivaan hetkeen, sillä Benefit oli juuri lanseerannut jo pidemmän hypetyksen edeltäneen uuden Benefit BADgal BANG! -ripsivärinsä, joka näkyi Kuala Lumpurin Sephoroissa ja Benefitin omissa myymälöissä hyvin näyttävästi.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ilokseni bongasin eilisen Sephoran minituotteita ylistäneen postauksen hengessä myös tästä ripsiväristä kätevän minikoon, jonka kautta ripsivärin kanssa oli helppoa lähteä tekemään tuttavuutta.

Minikoko tuntui erityisen hyvältä siksi, että minä ja Benefitin ripsivärit emme ole olleet kovin hyviä ystäviä. Olen ehdoton Too Faced -tyttö, mitä ripsiväreihin tulee, sillä ripseni ovat pitkähköt, mutta hennot ja niissä toimivat parhaiten hieman voidemaiset koostumukset.

Benefit They're Real Mascara
Benefit They’re Real! Mascara

Benefitin ripsiväreissä on minulle hieman liian löysiä koostumuksia ja koen niiden toimivan parhaiten vahvemmissa ja jopa tuuheammissa ripsissä. Esimerkiksi supersuosittu Benefit They’re Real! -ripsiväri tekee hennoista ripsistäni ohuet piikit, joissa ei ole massaa ja joihin ei voi sitä saadakaan ripsivärin liian juoksevan koostumusten vuoksi.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Olin silti utelias kokeilemaan, mikä tämä uusi ripsiväri olisi naisiaan, sillä sen mainokset pursusivat avaruuskypäriä ja  ripsivärin kerrottiin uhmaavan painovoimaa erityisen kevyiden, avaruusteknologiasta johdettujen ainesosiensa avulla, jotka kykenisivät antamaan ripsille massiivista volyymia ja näyttävyyttä ilman, että ripsistä tulisi raskaita.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tykkään siitä, että merkit käyttävät nykyään usein mainoskuvissaan ihan oikeasti realistisia kuvia ripsivärin tuomasta lopputuloksesta. Eri asia on sitten, että vetoavatko ne kuluttajaan ja haluaako kuluttaja oikeasti sellaiset ripset.

Tätä pakkauksen kuvaa katsoessani voin kyllä todeta, että ripsiväri tosiaan antaa sen perusteella ripsiin massaa, mutta en pidä lopputulosta välttämättä kovin nättinä. Ripset ovat jotenkin liian sotkuisen näköiset ja vähän jopa hämmentää, että tuollainen kuva on päädytty laittamaan ripsiväripakkaukseen.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Uuden ripsivärin harja on kärkeä kohti kapeneva kumiharja, jonka avulla pääsee ripsivärin lupauksen mukaisesti hyvin käsiksi kaikkialle ripsiin aina sisänurkasta ulkonurkkaan ja tyvestä ripsien kärkiin asti sekä jopa hentoihin alaripsiin. Harja on tehty joustavaksi eivätkä sen piikit tunnu teräviltä, joten se ei pistele ikävästi ripsien tyvessäkään.

Ripsiväri on ollut minulla avattuna nyt toista viikkoa ja ensimmäisillä käyttökerroilla en pitänyt siitä liiemmin. Sillä sai näyttävää jälkeä, mutta se oli hieman liian löysä ja hennot ripseni tuntuivat jäävän harottaviksi tikuiksi. Otin ripsivärin viikon tauon jälkeen jälleen kokeiluun ja eilen se oli jo hieman parempi.

Lue myös: Näin löydät itsellesi täydellisen ripsivärin

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minulla oli eilen hyvin poikkeuksellisesti smokey eyes -päivä, sillä innostuin leikkimään uusilla meikeilläni. Silmissä on tummaa luomiväriä ja intensiiviset rajaukset, mutta hennot ripseni hukkuvat joukkoon ilman ripsiväriä. Niillä on pituutta, mutta ne ovat niin ohuita ja jopa sen verran harvassa, ettei niitä liiemmin näe elleivät ne ole saaneet pinnalleen maskarakuorrutusta.

Lue myös: Löytö – Essence Melted Chrome Eyeshadow -luomivärit

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Benefit BADgal BANG -ripsiväri antaa niille kivasti näyttävyyttä ja sen koostumus on tosiaan kevyt ja aluksi ainakin ihan hyvin kerrostettavissa. Ripsistä ei tullut raskaita ja ne jaksoivat taipua sen verran, mitä omat ripseni nyt ylipäätään kykenevät taipumaan.

Täytyy silti sanoa, että lopputulos oli juuri sellainen, mitä tuotteen pakkauskin sen kuvasi olevan: näyttävä, mutta hieman suttuinen. Yksittäiset hennot ripset eivät ole täydellisen erotellut eivätkä ripseni näytä erityisen tuuheilta vaan ainoastaan siltä, että niissä on runsaasti massaa.

Lue myös: Halpa ja toimiva ripsiseerumi: Uroda Extra Long Lashes

Too Faced Better Than Sex Mascara
Too Faced Better Than Sex Mascara

Vertailun vuoksi yllä jälleen kerran kuva siitä, kuinka hyvin voidemaisempi Too Faced Better Than Sex Mascara kykenee järjestämään samat hennot ripset erittäin runsaiksi, mutta samalla myös erotelluiksi.

Omissa ripsissäni ripsiväri kuuluu siis siihen ihan kiva -kerhoon, mutta uskon, että Benefit BADgal BANG -ripsiväri on täydellinen tuote niille, jolla on valmiiksi vahvemmat ja tuuheammat ripset. Niissä se kykenee varmasti tekemään upeaa jälkeä, mutta hennoissa ripsissä se ei minusta ole parhaimmillaan.

Lue myös: Too Faced Better Than Sex – paras ripsiväri

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ripsiväri pysyy ripsissä hyvin eikä se varise tai tahraa. Ripsiväri lupaa itseasiassa 36 tunnin kestoa, mutta en tiedä, kenellä ja miksi ripsivärin tulisi kestää niin kauan. Ripsiväri puhdistuu ripsistä helposti esimerkiksi aiemmin esittelemälläni Garnier Micellar Water Oil-Infused Cleansing Water -misellivedellä.

Lue myös: Paras halpa ripsiväri – Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Benefit-tuotteita myydään nykyään Kickseissä ja *Benefit BADgal BANG -ripsiväri löytyy myynnistä täältä.

Jos haluat oppia, kuinka voit välttyä hutiostoksilta ripsivärien kanssa ja löytää ripsivärejä, jotka sopivat juuri omille ripsillesi ja tekevät juuri sellaisen lopputuloksen kuin haluat, katso tämä postaukseni. Olen koonnut siihen kaikki vinkit itselleen sopivan ripsivärin valinnasta ja omat suosikkiripsivärini.

Benefit Bad Gal Bang ripsiväri kokemuksia

Kuinka Benefit-ripsiväri ovat toimineet teidän ripsissänne?

12 kommenttia artikkeliin ”Testissä uusi Benefit BADgal BANG! -ripsiväri”

  • Niin ja Ranskan sekä Puolan Sephorat mutta postikulut on järjettömät ~20€

   • Totta tosiaan, että noista kyllä tosiaan saa jos on valmis maksamaan nuo korkeat postarit! 🙂 Unohdin jo ihan.

 1. Hauska, slummihtavan kaksimielinen nimi on tuotteelle paukautettu. Onneksi ripsivärit eivät ole (vielä!) aiheuttaneet merkkikohtaista addiktiota, tuo Benefit kun olisi jo aika vaivalloinen metsästettävä.

  Tuolle ripsarin kestolle on epäilemättä kysyntää. Meillä ja muualla on ihmisiä, joiden työvuoro voi venyä hyvinkin pitkäksi milloin mistäkin syystä. Onhan se hyvä, ettei kesken työvuoron ala näyttää kapakkaruusulta 😀

  • No tuo on kyllä ihan totta, että joissakin töissä työvuorot voivat tosiaan venyä hyvinkin pitkiksi. En taas osannut ajatella näköjään paljon omaa arkea kauemmas… 😀

 2. Juuri kävin kotiuttamassa tämän ja 2 muuta benefitin ripsiväriä bootsista, joten hyvään saumaan tuli tämä postaus 🙂

 3. Ihan samansuuntaisia ajatuksia Benefitin ripsarista kuin sulla! Tosin meillä kuvauksesi mukaan vaikuttaa olevan hyvin samanlaiset ripset, joten ei sinällään yllätä. Too Facedin BTS on ehdottomasti yksi kaikkien aikojen lemppareistani. Testasin sitä L’Orealin Lash Paradisea vai mikä se oli, mutta ei se toiminut lähellekään niin hyvin kuin BTS. Toinen suosikkini on Chanelin Le Volume.

  • Tuo Chanelin maskara on ihana! En olekaan tosin käyttänyt sitä useaan vuoteen, pitäisikin taas kokeilla! Kiitos muistutuksesta. 🙂

  • Valitettavasti toimittaa vain Englantiin ja Irlantiin. :/ Useimmilla nettikaupoilla, jotka Briteissä näitä myyvät on nimenomaan rajoitettu etteivät toimita Benefit-tuotteita Brittien ulkopuolelle vaikka yritys muuten muualle myisikin. :/

Kommentointi on suljettu.