Testissä uusi Benefit BADgal BANG! -ripsiväri

*Sis. mainoslinkin

Olimme  parisen viikkoa sitten reissussa Malesian Kuala Lumpurissa, jossa minulla oli iltaisin aikaa pyöriä kosmetiikkaosastoilla melkoisella antaumuksella miehen ollessa kiireinen muiden juttujen parissa.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee - 1 (10)

Reissumme oli ajoittunut näin kosmetiikkafriikin näkökulmasta sopivaan hetkeen, sillä Benefit oli juuri lanseerannut jo pidemmän hypetyksen edeltäneen uuden Benefit BADgal BANG! -ripsivärinsä, joka näkyi Kuala Lumpurin Sephoroissa ja Benefitin omissa myymälöissä hyvin näyttävästi.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ilokseni bongasin eilisen Sephoran minituotteita ylistäneen postauksen hengessä myös tästä ripsiväristä kätevän minikoon, jonka kautta ripsivärin kanssa oli helppoa lähteä tekemään tuttavuutta.

Minikoko tuntui erityisen hyvältä siksi, että minä ja Benefitin ripsivärit emme ole olleet kovin hyviä ystäviä. Olen ehdoton Too Faced -tyttö, mitä ripsiväreihin tulee, sillä ripseni ovat pitkähköt, mutta hennot ja niissä toimivat parhaiten hieman voidemaiset koostumukset.

Benefit They're Real Mascara
Benefit They’re Real! Mascara

Benefitin ripsiväreissä on minulle hieman liian löysiä koostumuksia ja koen niiden toimivan parhaiten vahvemmissa ja jopa tuuheammissa ripsissä. Esimerkiksi supersuosittu Benefit They’re Real! -ripsiväri tekee hennoista ripsistäni ohuet piikit, joissa ei ole massaa ja joihin ei voi sitä saadakaan ripsivärin liian juoksevan koostumusten vuoksi.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Olin silti utelias kokeilemaan, mikä tämä uusi ripsiväri olisi naisiaan, sillä sen mainokset pursusivat avaruuskypäriä ja  ripsivärin kerrottiin uhmaavan painovoimaa erityisen kevyiden, avaruusteknologiasta johdettujen ainesosiensa avulla, jotka kykenisivät antamaan ripsille massiivista volyymia ja näyttävyyttä ilman, että ripsistä tulisi raskaita.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tykkään siitä, että merkit käyttävät nykyään usein mainoskuvissaan ihan oikeasti realistisia kuvia ripsivärin tuomasta lopputuloksesta. Eri asia on sitten, että vetoavatko ne kuluttajaan ja haluaako kuluttaja oikeasti sellaiset ripset.

Tätä pakkauksen kuvaa katsoessani voin kyllä todeta, että ripsiväri tosiaan antaa sen perusteella ripsiin massaa, mutta en pidä lopputulosta välttämättä kovin nättinä. Ripset ovat jotenkin liian sotkuisen näköiset ja vähän jopa hämmentää, että tuollainen kuva on päädytty laittamaan ripsiväripakkaukseen.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Uuden ripsivärin harja on kärkeä kohti kapeneva kumiharja, jonka avulla pääsee ripsivärin lupauksen mukaisesti hyvin käsiksi kaikkialle ripsiin aina sisänurkasta ulkonurkkaan ja tyvestä ripsien kärkiin asti sekä jopa hentoihin alaripsiin. Harja on tehty joustavaksi eivätkä sen piikit tunnu teräviltä, joten se ei pistele ikävästi ripsien tyvessäkään.

Ripsiväri on ollut minulla avattuna nyt toista viikkoa ja ensimmäisillä käyttökerroilla en pitänyt siitä liiemmin. Sillä sai näyttävää jälkeä, mutta se oli hieman liian löysä ja hennot ripseni tuntuivat jäävän harottaviksi tikuiksi. Otin ripsivärin viikon tauon jälkeen jälleen kokeiluun ja eilen se oli jo hieman parempi.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minulla oli eilen hyvin poikkeuksellisesti smokey eyes -päivä, sillä innostuin leikkimään uusilla meikeilläni. Silmissä on tummaa luomiväriä ja intensiiviset rajaukset, mutta hennot ripseni hukkuvat joukkoon ilman ripsiväriä. Niillä on pituutta, mutta ne ovat niin ohuita ja jopa sen verran harvassa, ettei niitä liiemmin näe elleivät ne ole saaneet pinnalleen maskarakuorrutusta.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Benefit BADgal BANG -ripsiväri antaa niille kivasti näyttävyyttä ja sen koostumus on tosiaan kevyt ja aluksi ainakin ihan hyvin kerrostettavissa. Ripsistä ei tullut raskaita ja ne jaksoivat taipua sen verran, mitä omat ripseni nyt ylipäätään kykenevät taipumaan.

Täytyy silti sanoa, että lopputulos oli juuri sellainen, mitä tuotteen pakkauskin sen kuvasi olevan: näyttävä, mutta hieman suttuinen. Yksittäiset hennot ripset eivät ole täydellisen erotellut eivätkä ripseni näytä erityisen tuuheilta vaan ainoastaan siltä, että niissä on runsaasti massaa.

Too Faced Better Than Sex Mascara
Too Faced Better Than Sex Mascara

Vertailun vuoksi yllä jälleen kerran kuva siitä, kuinka hyvin voidemaisempi Too Faced Better Than Sex Mascara kykenee järjestämään samat hennot ripset erittäin runsaiksi, mutta samalla myös erotelluiksi.

Omissa ripsissäni ripsiväri kuuluu siis siihen ihan kiva -kerhoon, mutta uskon, että Benefit BADgal BANG -ripsiväri on täydellinen tuote niille, jolla on valmiiksi vahvemmat ja tuuheammat ripset. Niissä se kykenee varmasti tekemään upeaa jälkeä, mutta hennoissa ripsissä se ei minusta ole parhaimmillaan.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ripsiväri pysyy ripsissä hyvin eikä se varise tai tahraa. Ripsiväri lupaa itseasiassa 36 tunnin kestoa, mutta en tiedä, kenellä ja miksi ripsivärin tulisi kestää niin kauan. Ripsiväri puhdistuu ripsistä helposti esimerkiksi aiemmin esittelemälläni Garnier Micellar Water Oil-Infused Cleansing Water -misellivedellä.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Jos joku kuitenkin kiinnostui uudesta Benefit-ripsiväristä, niin näin lopuksi päästään tietysti siihen ikävimpään asiaan ja postauksen anti-kliimaksiin: Benefit-tuotteita on nykyään lähes mahdotonta ostaa Suomeen verkosta, sillä mikään  niitä myyvä (brittiläinekään) yritys ei käsittääkseni toimita niitä Suomeen.

Olen ymmärtänyt, että eräällä merkkiä myyvällä ketjulla, joka ei itsekään toistaiseksi ainakaan operoi Suomessa tai toimita Suomeen, on niiden jakelun suhteen alueellinen yksinoikeus, joka rajoittaa muiden yritysten oikeuksia myydä toimittaa tuotteita Suomeen. Ainoa vaihtoehto saada käsiinsä Benefit-tuotteita (satunnaisia eBay-myyjiä lukuunottamatta) onkin siis tehdä reissu Tukholmaan tai hieman pidemmälle.

(Jos teillä on parempia vinkkejä, niin laittakaa jakoon!)

Edit. Benefit-tuotteita myydään nykyään Kickseissä ja *Benefit BADgal BANG -ripsiväri löytyy myynnistä täältä.

Benefit BAD Gal BANG Mascara Ripsiväri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kuinka Benefit-ripsiväri ovat toimineet teidän ripsissänne?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Seuraa minua somessa:

12 kommenttia artikkeliin ”Testissä uusi Benefit BADgal BANG! -ripsiväri”

 1. Hauska, slummihtavan kaksimielinen nimi on tuotteelle paukautettu. Onneksi ripsivärit eivät ole (vielä!) aiheuttaneet merkkikohtaista addiktiota, tuo Benefit kun olisi jo aika vaivalloinen metsästettävä.

  Tuolle ripsarin kestolle on epäilemättä kysyntää. Meillä ja muualla on ihmisiä, joiden työvuoro voi venyä hyvinkin pitkäksi milloin mistäkin syystä. Onhan se hyvä, ettei kesken työvuoron ala näyttää kapakkaruusulta 😀

  Vastaa
  • No tuo on kyllä ihan totta, että joissakin töissä työvuorot voivat tosiaan venyä hyvinkin pitkiksi. En taas osannut ajatella näköjään paljon omaa arkea kauemmas… 😀

   Vastaa
 2. Juuri kävin kotiuttamassa tämän ja 2 muuta benefitin ripsiväriä bootsista, joten hyvään saumaan tuli tämä postaus 🙂

  Vastaa
 3. Ihan samansuuntaisia ajatuksia Benefitin ripsarista kuin sulla! Tosin meillä kuvauksesi mukaan vaikuttaa olevan hyvin samanlaiset ripset, joten ei sinällään yllätä. Too Facedin BTS on ehdottomasti yksi kaikkien aikojen lemppareistani. Testasin sitä L’Orealin Lash Paradisea vai mikä se oli, mutta ei se toiminut lähellekään niin hyvin kuin BTS. Toinen suosikkini on Chanelin Le Volume.

  Vastaa
  • Tuo Chanelin maskara on ihana! En olekaan tosin käyttänyt sitä useaan vuoteen, pitäisikin taas kokeilla! Kiitos muistutuksesta. 🙂

   Vastaa
  • Valitettavasti toimittaa vain Englantiin ja Irlantiin. :/ Useimmilla nettikaupoilla, jotka Briteissä näitä myyvät on nimenomaan rajoitettu etteivät toimita Benefit-tuotteita Brittien ulkopuolelle vaikka yritys muuten muualle myisikin. :/

   Vastaa

Jätä kommentti