Testissä Estee Lauder Body Performance Deo

Ja taas oli yhdellä antiperspirantilla hautajaiset. Tällä kertaa roskakorin pohjalle laskettiin Estee Lauderin Body Performance Deon ruho (aka tyhjentynyt pakkaus).


Minulla on hieman ristiriitainen fiilis tästä tuotteesta. Tämä kyllä piti hikoilun hyvin kurissa, ei ollut mikään ihan mahdoton sotkija (mikään ei tosin voita Clarinsin roll-on antiperspiranttia tässä) ja tuoksukin oli ihan kiva, mutta jokin tässä ei vaan kolahtanut.

Ehkä se sitten kuitenkin oli loppujen lopuksi se tuoksu, joka oli kuitenkim vain ”ihan kiva”? Tuoksu on melko pehmeä, mutta siinä on silti jotain pinetä pistävyyttä, joka alkaa loppujen lopuksi dödön loppua kohti jo kyllästyttämään. En sano tuoksua mitenkään pahaksi, mutta sellaiseksi kuitenkin, että oma nenäni kyllätyi siihen.

Toinen asia, joka tässä tökkii, on liian pieni kuula. Verratkaapa nyt vaikka Biothermin mollukkaan:

Okei, siroja naisiahan tässä toki kaikki ollaan ja kainalotkin ovat pienet, mutta kyllä minä tykkään isoista palloista, joilla saa hyvin ja kunnolla dödöä pintaan. Tällä se on vähän sellaista pientä neitimäistä pyörittelyä, joka ei oikein sovi kiireisiin ja suuripiirteisiin aamuihini.

Mistä kuitenkin tykkään tuotteessa kovasti on sen pakkaus. Dödöä saattoi säilyttää ylösalaisin, jolloin sitä oli helppo käyttää myös tuotteen loppuakin kohden. Toisaalta itse pakkaus on muuten hieman vanhanaikaien näköinen eikä valkoinen pinta ole ihan puhtaan valkoinen vaan jopa hieman kellastuneen värinen oikeasti valkoisen pinnan rinnalla katsottuna, mutta tykkäsin kuitenkin siitä, että vaikka pakkaus onkin valkoista muovia eikä läpinäkyvä, pystyy siitä kuitenkin valoa vasten katsottuna näkemään, paljonko tuotetta on sen sisällä jäljellä. Tämä on minusta oikein tärkeää, sillä joskus on oikeasti vaikeaa hahmottaa, tuntuuko pakkaus vaan tyhjältä vai onko se oikeasti lähes tyhjä.

Oletteko te kokeilleet tätä Estee Lauderin antiperspiranttia? Peukku ylös vai alas?

6 kommenttia artikkeliin ”Testissä Estee Lauder Body Performance Deo”

 1. Musta tuntuu etten kyllä ikinä käytä dödöjäni loppuun :/ Mulla tosin käytössä perus-markettikama, eli ei oikein rahallista inspiraatiotakaan ole käyttää tuotteita viimeiseen pisaraan. Lisäksi kaikki dödöt alkaa mulla loppujaan kohden haista pistävälle, epäilen että huono tapani lisätä dödöä jo aavistuksen hionneeseen kainaloon saa hien sekoittumaan lopun deodorantin sekaan ja siinähän sitä sitten möllötetään, pistävän hajuisena.

 2. Voi Virve, näin tästä blogista unta viime yönä! 😀 En pariin päivään ollut päässyt koneelle ja postauksia oli ehtinyt tulla ihan hirveesti. Olit innostunut jostain ihme tilastoista ja kaavioista, tosin heräsin ennenkuin pääsin tutustumaan näihin tarkemmin. 😀

  Toisekseen, oon luullut olevani ainoa, joka tirkistelee ja kääntää ja vääntää purkkeja valoa vasten, jotta tietää paljonko mitäkin tuotetta on jäljellä… Noh, hyvä etten oo. 🙂

  -M-

 3. Moi:)
  En pystynyt lisäämään itseäni lukijaksi, tuossa lukijat- kohdassa taitaa olla joku ongelma? Pystytkö katsomaan tuota?:)

  t. tuleva lukija;)

 4. Juu ei nää pienet pallurat ole mistään kotoisin, kyllä Biothermin, Clarinsin ja Vichyn isot mollukat pesee nämä mennen tullen! ;D (Myös tehoiltaan…)

  Meinaa tulla itku kun joskus marketissa kävelen ohi joidenkin Nivean tms. dödöjen ohi… säälittävää! xD

 5. M: Ihana! 🙂

  tuleva lukija: Veikkaan, että häiriö johtuu siitä, että blogini osoite on vaihtumassa/vaihtunut. Blogini toimii siis nykyään myös osoitteessa ostolakossa.com, mutta menee pari päivää, että osoitteesta ostolakossa.blogspot.com ohjautuu suoraan sinne ja voi olla, että pieni häiriö lukijaksi liittymisessä johtuu tuosta. Voi siis olla, että parin päivän päästä homma taas toimii normaalisti. Laita ihmeessä viestiä, jos ei onnistu silloinkaan!

Kommentointi on suljettu.