Bangkokin paras alue shoppailla kosmetiikkaa: Siam

Minulta on viimeaikoina pyydelty usein vinkkejä Bangkokin parhaista paikoista shoppailla erityisesti kosmetiikkaa. Koska tämä bloggaaja pitää majapaikkaansa nimenomaan Bangkokin parhaan shoppailualueen nurkalla, halusin jakaa vinkkini kaikille kiinnostuneille. Teen myöhemmin ainakin osasta postauksessa näkyvistä ostosparatiiseista omia postauksiaan, sillä monet näistä ovat suoranaisia elämyksiä päästä kurkistamaan tarkemmin, vaikka ei itse suunnittelisikaan reissua Bangkokiin.

Siam Bangkok Ostolakossa - 1

Jos Bangkokissa tahtoo shoppailla, on Siamin alue siihen mitä parhain paikka. Alueelle on helppoa päästä, sillä Bangkokin kahdesta linjasta koostuvan, kaupungin läpi kätevästi kuljettavan BTS-ilmajunan molemmat linjat pysähtyvät Siamin asemalla ja kaikki alueen ostoskeskukset ovat aivan aseman lähellä.

Bangkok kosmetiikka Ostolakossa Virve Vee - 1 (3)

Central World

Tämä on meidän kotiamme lähimpänä oleva ostoskeskus, josta löytyy hyvä valikoima kaikenlaista. Central World on ostoskeskuksista kauimpana Siamin asemaa, mutta sinne kävelee viidessä minuutissa katujen yläpuolella kulkevaa siltaa pitkin. Ostoskeskuksen edustalla on viikonloppuisin usein erilaisia tapahtumia sekä ruokakojuja ja itse ostoskeskuksesta löytyy useita kiinnostavia kosmetiikkamyymälöitä. Täältä löytyy myös Marimerkon myymälä!

Central World Bangkok Ostolakossa - 1

Bangkokissa on muutamia Sephoroita ja yksi niistä on täällä. Sephoran lisäksi Central Worldista löytyy mm. Boots, Muji, The Face Shop, The Body Shop, Innisfree, Illamasqua ja Jurlique. Erityisen loistavia paikkoja kosmetiikan shoppailuun ovat myös ZEN-tavaratalon ja japanilaisen Isetan-tavaratalon kosmetiikkaosastot, joista löytyy valtava määrä suosittuja merkkejä aina luksusmerkeistä edullisempiinkin merkkeihin.

NYX Bangkok Ostolakossa - 1 (1)

Erityisesti ZEN-tavaratalon alimman kerroksen valtava kosmetiikkaosasto kannattaa kiertää läpi, sillä siellä on kaikkea mahdollista. Central World -ostoskeskukseen on myös avattu luonnonkosmetiikkaan keskittynyt All About You -liike, joka ei ole iso, mutta jossa on ihan kivoja merkkejä.

Center Point of Siam Square Bangkok Ostolakossa - 1

Center Point of Siam Square

Tämä alkaa olla niitä alueita, joille on keskittynyt eniten korealaista kosmetiikkaa. Ostoskeskuksen kerroksista löytyvät niin Laneige, Etude House, It’S SKIN, The Face Shop kuin myös Innisfree.

Beautrium Bangkok Ostolakossa - 1

Lisäksi pohjakerroksessa on Beautrium, joka kokoaa yhteen suuren määrän edullista kosmetiikkaa. Beautrium-myymälästä löytyy hyvä valikoima kangasnaamioita sekä erityisesti edullisia meikkimerkkejä.

Center Point of Siam Square Bangkok Ostolakossa - 1 (1)

Aivan ostoskeskuksen nurkalla on myös Watsonsin kaksikerroksinen myymälä, josta löytyy edullisia kosmetiikkamerkkejä ja loistava valikoima kangasnaamioita. Täällä voi käydä tutkimassa vaikkapa niitä halpismeikkisarja Physicians Formulan meikkejä.

Siam Square One Bangkok Ostolakossa - 1

Siam Square One

Jos ehdit käydä Bangkokissa yhdessä kosmetiikkamyymälässä, en ole varma, kannattaako kohteeksi silloin välttämättä valita Sephoraa, jonka kyllä löytää muualtakin vai mielummin valtava Eveandboy Underground, joka löytyy Siam Square One -ostoskeskuksen pohjakerroksesta.

Eveandboy Bangkok Ostolakossa - 1

Myymälä on melkoinen näky ja jos luulit, että tiedät esimerkiksi suurimman osan suosituista meikkimerkeistä edes nimeltä takaan, että tästä myymälästä löytyy ainakin parikymmentä sellaisten meikkimerkkien omaa telinettä, joiden nimeä et ole koskaan kuullutkaan ja varmasti muuten ainakin sata sellaista tuotemerkkiä, jotka näet ensimmäistä kertaa. Myymälästä löytyy myös valtavasti ihonhoitoa suosituimmilta aasialaisilta ja länsimaalaisilta tuotemerkeiltä.

Eveandboy-myymälöistä voi lukea lisää tästä postauksestani.

NYX Bangkok Ostolakossa - 1

Siam Square One -kompleksin katutasosta löytyy valtava NYX-myymälä ja yläkerrassa on puolestaan muutamia pienempiä kosmetiikkamyymälöitä kuten Karmart. Ostoskeskuksen vieressä on myös upea Style Nanda Pink Hotel -myymälä, jonka useat kerrokset kannattaa käydä kurkistamassa. Myymälä ei ole ihan yhtä huikea kuin Soulissa, mutta elämys silti.

Tsuruha Bangkok Ostolakossa - 1

Tsuruha ja Matsumoto KiYoshi

Nämä kaksi suoraan kylki kyljessä olevien Center Point One- ja Center Point of Siam Square -ostoskeskusten takana olevaa  myymälää ovat mitä loistavimpia paikkoja käydä tarkastamassa, mikä on Japanissa pinnalla. Myymälöistä löytyy suosituimpien japanilaisten tuotemerkkien tuotteita (joita saa Bangkokista toki myös monesta muusta paikasta) sekä myös paikallista kosmetiikkaa suosituimpien edullisten länkkärimerkkien kuten Maybellinen ja Revlonin rinnalla (joiden tuotteita saa myös monesta muusta paikasta).

Japanilainen kosmetiikka Bangkok Ostolakossa - 1

Rakastan näitä myymälöitä, sillä suosituimmat tuotteet on nostettu hyvin esiin ja niiden palkinnoista kertovat tarrat auttavat helpottamaan minua hyvien tuotteiden löydössä. Matsumoto KiYoshi on näistä pienempi, mutta erityisesti sen naamiovalikoima on loistava. Tsuruha on oma lempparini ja sen yläkerrasta löytyviä tuotemerkkejä ovat mm.  Smöothé, Maybelline, Revlon. Olay, Essence, Suisai, Bioré, Senka, Curél, Hada Labo, Softymo, Bifesta, LuLuLun, Kate, CanMake, DHC, Sana, Kosé, Catrice, LaboLabo ja Cezanne, joista osaa saa kyllä myös naapurista Matsumoto KiYoshin myymälästä ja muualtakin Bangkokista.

Siam Paragon Bangkok Ostolakossa - 1 (1)

Siam Paragon

Suoraan Siamin BTS-ilmajuna-aseman vieressä oleva Siam Paragon on yksi lempparipaikoistamme käydä syömässä, sillä ostoskeskuksen katutasossa oleva Food Court tarjoaa todella laajan valikoiman ruokaa hyvin halvalla ja maksukorttina käy ilmajunissakin käytettävä Rabbit Card. Siam Paragon on keskittynyt lähinnä myymään luksusmerkkejä, mutta erityistä siellä on sen Beauty Hall, joka kokoaa stockmannmaisen avaraan ja valoisaan tilaan alleen aivan valtavan määrän niin selektiivisiä kuin halvempiakin tuotemerkkejä.

Siam Paragon Bangkok Ostolakossa - 1

Täältä löytyy niin Lancome, Chanel, Bobbi Brown, Shu Uemura, Fresh, The Body Shop, Laneige, Neal’s Yard Remedies, Mamonde, Wet n Wild kuin kymmeniä muitakin merkkejä. Rakastan kierrellä täällä, mutta ainoa ongelma ovat tuotemerkkien varsin aktiivisesti kauppaa tekevät myyjät, eli tuotteita ei saa hypistellä rauhassa. Tykkäänkin itse mennä tänne illalla yhdeksän jälkeen, kun monen pisteen henkilökunta on jo lopettanut vuoronsa tai muuten vaan summaamassa päivänsä myyntejä ja kiinnostus asiakkaita kohtaan on loppunut.

Siam Center Bangkok Ostolakossa - 1 (2)

Siam Center

Siam Center on veikeä ostoskeskus, jossa on melko ainutlaatuinen tyyli. Ostarin parasta antia on sen alakerrassa oleva Sephora, joka on minusta valikoimansa puolesta Bangkokin paras. Myymälä tuntuu saavan uutuudet ensimmäisenä ja sieltä löytyy mm. Natasha Denona, jota ei muissa Sephoroissa ole näkynyt, eli kyseessä on ilmeisesti Sephoran Bangkokin lippulaivamyymälä, vaikka muutaman ilmajuna-aseman päässä Siamista oleva EmQuartier-ostoskeskuksen Sephora onkin isompi.

Siam Center Bangkok Ostolakossa - 1 (1)

Siam Centeristä löytyy myös Bath & Body Works -myymälä ja Etude House -putiikki sekä Victoria’s Secret ja Lush, jonka tuoksu täyttää koko ostoskeskuksen. Ostarilta löytyy myös yksittäisten kosmetiikkamerkkien omia myymälöitä kuten esimerkiksi YSL:n, Estée Lauderin, Bobbi Brownin ja Kiehl’sin myymälä.

COSRX Bangkok Åland - 1

Tästä ostoskeskuksesta löytyy myös (nimestään huolimatta) korealainen Åland-kauppa, jossa on Bangkokissa tarjolla etupäässä vaatteita, mutta myös (hyvin) pieni valikoima Klairsin, COSRX:n, HeimishinBentonin ja muutan korealaisen niche-merkin tuotteita. (Åland on Thaimaan ainoa  näiden merkkien virallinen jälleenmyyjä käsittääkseni ainakin.)

Siam Discovery Bangkok Ostolakossa - 1 (6)

Siam Discovery

Tämä ostoskeskus itsessään on suoranainen nähtävyys. Sen arkkitehtuuri ja yksityiskohdat ovat upeita ja voisin viettää tunteja pyörien ympäri oikeastaan paremminkin tavarataloksi kutsuttavaa tilaa, jossa on merkkien omia, myymäläshoppeja.

Siam Discovery Bangkok Ostolakossa - 1 (2)

Siam Discovery katutasossa on Tom Fordin ja Jo Maloneyn pisteet (sekä jälleen Marimekon myymälä!), jotka nekin ovat ihan kivoja, mutta myymälän kiinnostavammat osat ovat minusta kuitenkin muualla. Miestenvaatekerroksessa aukeaa nimittäin suoranainen Narnia, kun sadunomainen (mutta pieni) kosmetiikkavalikoima kaartelee tuikkivien valopallojen alla.

Siam Discovery Bangkok Ostolakossa - 1 (5)

Ostoskeskuksessa on lisäksi japanilainen LOFT, joka on aarteita pullollaan oleva sekatavarakauppa.  Parasta antia LOFT-myymälöissä on niiden kosmetiikkavalikoima, joka koostuu Japanin suosituimmista tuotteista. Myös täällä voisin viettää vaikka kuinka kauan aikaa tuotteita tutkien.

Siam Discovery Loft Bangkok Ostolakossa - 1

Siam Discovery -ostoskeskuksen yläkerrassa on aivan erityinen maailmansa eli Ecotopia. Tämä luonnonkosmetiikan utopia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuttuja ja tuntemettomia luonnonkosmetiikan merkkejä ja myös täällä osaston visuaalisuuteen ja yksityiskohtiin on panostettu paljon. Kerroksessa on rauhallinen taustamusiikki, paljon oleskeluun tarkoitettuja istumapaikkoja sekä myös teeman mukaisia sisäisesti paikan päällä tai kotona nautittavia terveystuotteita ja ruokaa.

Ecotopiasta voi lukea lisää tästä postauksestani.

Siam Discovery Ecotopia Bangkok Ostolakossa - 1

Jos suuntana on siis Bangkok, kannattaa nämä Siamin seitsemän kohdetta käydä läpi.

Jos joku ihmettelee, miksi listauksestani puuttui tunnettu MBK Center, niin en keksinyt yhtään syytä, miksi sinne kannattaisi lähteä shoppailemaan kosmetiikkaa. Itse menisin sinne ostamaan vaatteita, kännykkätarvikkeita yms. edullisesti, mutta en ole keksinyt, mitä sellaista kosmetiikkaa sieltä saisi, mitä ei muista mainitsemistani ostoskeskuksista saa. Ostoskeskuksen pienet myyntipisteet myyvät muutenkin nimenomaan paljon feikkituotteita, joita en kosmetiikan kohdalla varsinkaan suosittele ostamaan, sillä ne voivat olla jopa vaarallisia käyttää.

Kosmetiikka Bangkok Ostolakossa - 1

Jos teillä on omia vinkkejä ja kokemuksia Siamin alueella shoppailusta, niin kuulisin mielelläni!

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

6 kommenttia artikkeliin ”Bangkokin paras alue shoppailla kosmetiikkaa: Siam”

  1. Kiitos varoituksesta feikkituotteiden osalta – onpa yllätys, että niitä myydään ilmeisesti suht avoimesti kauppakeskuksen yhtyedessä…? Eikö viranomainen ehdi puuttua asiaan – vai onko Bangkokin poliisi muutenkin jo ylityöllistetty..

    • Ilmeisesti täällä ei tosiaan kiinnosta ketään. Tuo MBK on täynnä feikkejä myyviä pisteitä. :/

  2. Mistä tietää, mikä on feikkiä, kun tilailen aika paljon korealaista kosmetiikkaa netistä?

  3. Kiitos kattavasta listasta. Tuli kahlattua melkein kaikki mestat läpi tänään, huh. Olen aiemmin käynyt vain MBKn Matsumotossa, ja kyllä kyseinen lafka vaan jäi edelleen lemppariksi mm. hajusteettoman valikoiman takia. 🙂

Kommentointi on suljettu.