NYX Dark Circle Concealer – hitti vai huti?

Yksi parhaista jutuista työssäni ja blogissani on, että pääsen usein kokeilemaan tuotteita, joihin en olisi itse tajunnut tarttua. Tällä kertaa sain töistä kokeiltavakseni NYXin tummilla silmänalusille tarkoitetun Dark Circle Concealer -peiteaineen.

NYX Dark Circle Concealer

Silmänalusille tarkoitettu peiteaine on yksi sellaisista tuotteista, jonka suhteen olen aivan erityisen tarkka. Minulla on aina tummat silmänaluset, jotka kuivuvat helposti ja joille siksi ilmestyy helposti hentoja juonteitakin, joihin meikkituotteet karkaavat äkkiä. Silmänalusteni iho ei ole sileä, joten on erittäin vaikeaa löytää peiteainetta, joka peittäisi hyvin, ei näyttäisi liian raskaalta tai tuntuisi liian kuivalta ja joka silti pysyisi paikoillaan aamusta iltaan.

NYX Dark Circle Concealer

Kokeilen kuitenkin mielelläni  uusia tuotteita toivoen aina löytäväni sen entistäkin täydellisemmän tuotteen. Olen löytänyt hyviä tuotteita, mutta jaksan silti uskoa, että jossakin on jotain vieläkin täydellisempää, minkä vuoksi olen aina valmis antamaan uudelle tuotteelle tilaisuuden näyttää kykynsä.

NYX Dark Circle Concealer

NYXin Dark Circle Concealer on kiinteä peiteaine, jollaiset yleensä säikäyttävät minut hieman. Useimmat niistä ovat liian paksuja ja raskaita omalle iholleni, joten niiden kokeilu on aina yhtä jännittävää.

NYX Dark Circle Concealer

NYXin peiteaine sisälsi sekä erityisesti sinisyyttä neutralisoivia oransseja väripigmenttejä, valoa heijastavia partikkeleita sekä kookosöljyä (noh, oikeasti INCI:n mukaan näköjään sen johdannaista etyyliheksyylipalmitaattia), joka lupasi kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti.

NYX Dark Circle Concealer

Sain kokeiltavakseni sävyn 02 Light, joka on toiseksi vaalein neljästä sävystä. Vaalein sävy näytti jo todella vaalealta eikä siinä ollut samanlaista oranssisuutta kuin tässä sävyssä. Olikin kiinnostavaa nähdä, neutralisoisiko oranssisuus tummuutta tai saisinko vain oranssit rinkulat silmieni alle.

NYX Dark Circle Concealer

Silmänaluseni näyttivät tältä ilman peiteainetta…

NYX Dark Circle Concealer

…ja tältä peiteaineen jälkeen.

Peiteaine neutralisoi sinisyyttä todella, todella tehokkaasti. Vaalealla ihollani sain kuitenkin olla tarkkana, että levitin sitä vain sinertäville alueille, sillä kaikkialla muualla se näytti oranssilta. Silmänalusille se kuitenkin sulautui kauniisti.

Näissä kuvissa levittelin tuotteen iholle tarkalla siveltimellä, minkä totesin lopulta liian raskaan lopputuloksen jättäväksi ja siirryin käyttämään levitykseen pikkusormea. Vaikka tuotteessa onkin kiinteä koostumus, sulaa se silti sormen lämmöstä hyvin iholle, jolloin lopputulos näyttää hyvältä.

NYX Dark Circle Concealer

Varsinkin meikkivoiteen ja puuterin kanssa käytettynä lopputulos näytti levityksen jälkeen hyvältä ja silmänaluset todellakin kirkastuivat (näissä kuvissa silmänalusilla on pelkkää peiteainetta). Pidin tuotteen voidemaisesta koostumuksesta yllättävänkin paljon, sillä se ei tuntunut ihollani ollenkaan kuivalta.

NYX Dark Circle Concealer

Lopputulos näyttikin aluksi todella hyvältä, mutta ongelmallisilla silmänalusillani se ei lopulta kestänyt iltaan asti yhtä kauniina kuin suosikkituotteillani, joten omaa suosikkia tästä tuotteesta ei lopulta tullut. Pidin kuitenkin tuotteen koostumuksesta ja voisin kuvitella sen sopivan täydellisesti nuoremmalle tai sileämmälle silmänympärysiholle, jolla ei ole vastaavanlaisia ongelmia tuotteiden pysyvyyden kanssa. Ehkä tämä on jonkun muun suosikkituotteita?

NYX Dark Circle Concealer
Oletteko te kokeilleet NYX Dark Circle Concealer -peiteainetta?

NYX Dark Circle Concealer -peiteaine löytyy myynnistä täältä.*

6 kommenttia artikkeliin ”NYX Dark Circle Concealer – hitti vai huti?”

  1. Kiitos tästä! Olen pohtinut paljon tämän hankkimista. Saattaa olla, että päädyn kokeilemaan tätä, mutta jään varmaan henkiin ilmankin. 🙂 Sulla tämä näyttää kyllä hyvältä ja luonnolliselta.

  2. Sun silmänaluset kuulostavat aika samalta kuin mun. Mitkäs ovat sun HG-tuotteita silmänalusille? 🙂

  3. Ei toiminut omille kuiville silmän alusilleni lainkaan (kuten eivät kiinteät, ei kosteuttavat tuotteet yleensäkkään).
    Mitkä Virve siis ovat sinun hyviksi havaitut suosikki concielerisi ja correctorisi? Itsekkin olen aina metsästämässä uusia hyviä tuotteita juuri tälle ongelma alueelle, omat suosikkini ovat It Cosmeticsin Bye Bye Under Eyes ja First Aid Beautyn Eye Duty Triple Remedy. Ja seerumi concielereista ihanan kevyt, mutta hyvin peittävä vaihtoehto on Baremineralsin Bareskin Complete Coverage Serum Concealer

  4. Hei! Osaatko sanoa, voiko tuo kookosöljyn johdannaista sisältävä tuote sopia, jos itse kookosöljyä sisältävä tuote saa aikaan allergisen reaktion? Eli onko tuo aine muokattu kookosöljystä, vai tehty vain samankaltaiseksi kookosöljyn kanssa?

    • Terkuin siis pähkinäallergikko, joka saa allergiaoireita pähkinöistä ym. niin sisäisesti kuin ulkoisestikin käytettyinä. Ja erittäin tummat silmänaluset on täälläkin pysyvänä ongelmana, ja tuo nyxin tuote houkuttelisi, mutta kookosöljyn johdannaisen takia sitä en uskalla suoraan mennä ostamaan.

Kommentointi on suljettu.