Rakkaudella, maalipurkkisi

Viimeaikoina on ollut puhetta jonkun verran hiuksista, joten mennään vielä tänään hiljaisena lauantai-iltana sillä samalla linjalla.
Kerroin teille vähän aikaa sitten, kuinka omat hiukseni muuttivat hieman väriään saaden aikaan lopputuloksen, jonka kanssa en ollut aluksi kotoisimmillani, mutta jonka kanssa eläminen on alkanut nyt helpottaa. Minä en ole villimpien sävyjen ystävä mitä hiuksiin tulee, sillä olen melkoisen konservatiivinen ja klassisia linjoja rakastava, mutta koska tiedän lukijoideni joukossa varmasti olevan niitä, jotka rakastavat ajatusta saada hiuksiinsa väliaikaisesti hieman villimpää trendisävyä tahdon ehdottomasti auttaa teitä löytämään siihen loistavia tuotteita. Vaikka en omassa kasvustossani niin radikaalimmille sävyille lämpenekään niin ihailen niitä kyllä salaa (ja usein avoimestikin) muiden hiuksissa.
Sain työharjoitteluni kautta tällä viikolla mukavan ylläripaketin, joka sisälsi minullekin tuttujen tuotteiden trendikkäämpiä uutuusversioita -KC Professionalin Color Mask Painteja!
Olen itse tehnyt tuttavuutta KC Professionalin klassisempia sävyjä sisältävien hiusten sävyjä ja vivahteita korostavien ja lisäävien joitakin pesukertoja kestävien Color Maskien kanssa, mutta Paint-versiot ovat joytain uutta ja jännää. Ne ovat nimittäin nimensä mukaisesti kuin villeistä maalipurkeista värinsä saaneita.
Runsaasti väripigmenttejä sisältävät suoravärit ovat loistava valinta juuri niille, jotka tahtovat vaikapa kokeilla sitä villimpää hiussävyä, mutta toivovat kuitenkin pääsevänsä siitä joskus eroon muutenkin kuin saksia käyttämällä tai päällevärjäämällä. 
Yhdestätoista sävystä koostuva valikoima sisältää tällä hetkellä kahdeksan intensiivisempää sävyä sekä kolme pastellisävyä. Värien määrää ja värjäystekniikkaa säätelemällä sävyillä voidaan saada vahvemman väristä tai kevyempääkin lopputulosta tai sitten vaan lisätä kiiltoa ja intensiteettiä niihin jo valmiiksi sopivasti värjättyihin hiuksiin.
Paintien luvataan kestävän hiuksissa viidestä jopa kolmeenkymmeneen pesukertaan riippuen hiusten sävystä, kunnosta sekä käytetystä sävyvaihtoehdosta. 
Sävyt tulevat tietysti vaaleammissa hiuksissa tummia paremmin esiin, mutta toki tummempiinkin hiuksiin voi koittaa luoda valossa näkyviä vivahteita.
Painteja käytetään levittämällä ne pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, joissa niiden annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia lopputuloksen halutusta intensiivisyydestä riippuen. Ja jos oikein tahtoo ottaa taiteilijanvapauden omiin käsiinsä, niin kukaan ei estä sekoittamasta värejä keskenään!
Mikä on teidän suhteutumisenne villimpiä hiussävyjä kohtaan? Myönnän, että nyt kun pääni on jo melkoisen sabotoitu kaikella mahdollisella olisi melkoisen houkutteleva hetki repäistä ja sävyttää se sitten vaikka ihan oikeasti pinkiksi…
KC Professional Color Mask Paint Poteilla on hintaa noin 14,50 euroa. 

25 kommenttia artikkeliin ”Rakkaudella, maalipurkkisi”

 1. Olisipa sellaiset hiukset, missä värit näkyisi t. tummahiuksinen 😀

  No, kävin yksi päivä suihkussa, mieheke tuli käymään ja sanoi olenko värjännyt hiukset…

 2. Todella mielenkiintoisia! Ja onneksi itsellä se poiskavattaminenkaan ei olisi ongelma, hiuksilla kun on pituutta ehkä tuollaiset 3cm… Eikä se poisleikkaaminenkaan toisi kovin pitkäkestoista kriisiä(tai kriisi se olisi kaikille muille paitsi itselleni) 😀

  Hitsi, tässähän saa suorastaan vaarallisia ideoita 😀

 3. Ooo, vau! En sitten tiedä miten nämä eroavat esim Manic Panicin tai Stargazerin suoraväreistä, mutta hienoa silti saada vähän väriä elämään. KC:n Color Mask-tuotteet on muutenkin tosi kivoja, hyviä ja runsaspigmenttisiä!

  Tuon sekoittelun kanssa kannattaa olla kyllä varovainen, niissä saattaa tulla ulos jotain ihan muuta kuin oli suunnitellut. Kampaajani kertoi omasta asiakkaastaan, joka oli sekoittanut tuota Silver-maskia Plum-maskin kanssa, ja lopputuloksena oli ollut kuulemma aika räikeä pinkki.

 4. Mun tarvis varmaan ostaa tuo Pinkadelic, kun Crazy Colorin suoravärillä ei ollut mitään vaikutusta jo haalistuneisiin pinkkeihin latvoihini 🙁

 5. Voisikos noilla sinertävillä/laventelin sävyllä taittaa kellertävyyttä/turhaa lämpimyyttä vaaleahkoissa hiuksissa, jos sekoittelisi vaikka hoitoaineeseen pienen määrän?

  • Pakko kommentoida nyt tähän kun itse oon just tuolla tavalla saanu tosi tehokkaasti sävytettyä keltaisuutta pois blondatusta hiuksesta, tosin en näillä color mask mut vastaavalla suoravärillä. 10 kertaa tehokkaampi kuin hopeashampoo, jota en muutenkaan tykkää käyttää kun kuluttaa niin paljon hiuksia. Hoitoainetta tosin pitää laittaa sitten tosi reilusti ettei mene violetiks koko pää. Värjäsin melkein mustasta blondiin parissa kuukaudessa värinpoisto – sävytys – värinpoisto – sävytys menetelmällä ja hiukset ei edes pahasti kärsineet kun en tarvinnu ylimääräisiä värjäilyjä tehä tonne väliin, ihan pelkällä tällä sain luonnollisen värisen vaaleen. 🙂 Kannattaa kokeilla, suosittelen valitsemaan violetin sävyn jos hiukset keltaiset, jos enemmän oranssihtavat niinkun yleensä blondauksen alkuvaiheessa niin sitten sinisen (keltainen + violetti, sininen + oranssi vastavärejä, u know). Jos pistää sinistä keltaiseen niin tulee vihreetä, mut vaikka epäonnistuis niin nämä onneksi haalenee pois.

  • Tsekkaappa Color Maskin uus sävy Pearl, toimii paremmin kun se kuuluisa junan vessa 🙂

   -Mönkkeli

 6. Muutama viikko sitten värjäsin hiukset kirkkaan violeteiksi 🙂 Voi kokeilla kyllä joskus noita sävyjä. Kivan näköset pakkaukset muuten! 🙂

 7. Äh, melkein toivoisin olevani tällä hetkellä työtön, silloin voisin kokeillakin jotain tällaista =D Ja jos joku ihmettelee miksei työssäoleva voi tehdä näin, niin mä olen sen verran häveliäs etten aspana kehtaisi esiintyä ihan minkä värisessä päässä tahansa plus jos homma menisikin mönkään 😉

 8. Heiii täähän on just täydellinen kun olen nyt saamassa tämän oman blondausprojektini päätökseen niin olen haaveillut pinkeistä latvoista mutta en uskalla ihan kestovärillä värjäämään 🙂

 9. Hmm, melkein huvittaisi kokeilla noita punaisia sävyjä. Oon aikaisemminki käyttäny Color Maskia ja ollut tyytyväinen niihin. Ittellä on melkoisen tummanruskeat hiukset, mut punapigmenttiä löytyy niin paljon, että vasrmasti saisin noilla "maaleilla" hiukset punaisiksi(onnistuu myös perus-Color Maskilla) Ideaa kesähiuksiksi ^_^
  Kuinkakohan helposti tuo väri sitten lähtee loppujen lopuksi…? Ainakin tähän päähän taitaa jäädä punaisuutta, veikkaisin. Mutta siltikin haluttaisi kokeilla 😀 Viimeistäänhän sitä värjäämisellä sitten pääsee takaisin omaan väriinsä 😀

 10. jos ei olis punasia hiuksia, ni voiski kokeilla raitoja 🙂 Toi cherry Bomb vois ehkä kirkastaa valmiiks punasii hiuksii 🙂

 11. Pakko antaa varoituksen sana, että oma kampaajani varoitteli näistä KC:n color maskeista, että eivät välttämättä lähde pesujen mukana pois kuten tuote lupaa. Ja saattaa vaikuttaa myöhempiin väreihin, jos tuohon päälle värjää eri värillä myöhemmin. Kuulemma hänen kokemuksensa mukaan nuo sisältävät sellaisia ainesosia, jotka on luokiteltu enemmän hiusväreiksi kuin värjääviin hoitoaineisiin. Tämän vuoksi en itse uskaltaisi näillä riskeerata, ellen olisi varma ettei haittaa jos väri jämähtää tai jos joutuisin myöhemmin yllätyksiin muissa värjäyksissä. Itse käytän kampaajani suosituksesta Biozellin vastaavia tuotteita – tosin niistä puuttuu nämä ihanat väripläjäykset, jotka kyllä himottaisivat!

 12. Huh, en kyllä ihan tuon värisiä uskaltaisi testata 😀 Tavallisestikin vaalennan omaa väriäni vain ihan himpun verran sellaisella blonde sprayllä, ja pääsen tosi helpolla kun ei sitten tarvitse värjätä kulmakarvojakaan tukkaan sopiviksi. 🙂

 13. Osaatko sanoa jotain Lumenen meikkipuuterista? Olen käyttänyt sitä samaa Cliniquen tuotetta kuin sinä, niin osaisitko verrata sitä siihen mitenkään :)?

 14. Kiitos tästä vinkistä, normaalisti olen vääntäytynyt kampaamoliikkeeseen suoravärien perässä, mutta nyt asia helpottui huomattavasti. Tämän postauksen luettuani aloin himoitsemaan sävyä Deep purple, joten kävin huvikseni Kuopion Ykkösrastin kosmetiikkapuolella ja siellähän ne odottivat hyllyssä! Hintaakin oli vajaa 10 € 🙂
  Minulta jäi teini-iässä hiusten erikoisemmat värikokeilut kokonaan välistä, joten nyt 27-vuotiaana elän tältä osin nuoruuttani uudestaan..nyt olisi tarkoitus värjätä tummanruskeista hiuksista latvat ko. violetilla värillä (latvoissa kun väri on jostain syystä vaaleampi kuin tyvessä, mikä kylläkin näyttää vain suunnitellulta liukuvärjäykseltä). Aikaisemmin punainen suoraväri on tarttunut latvaan hyvin, joten uskoisin että tämäkin väri nappaa hyvin kiinni.

 15. tahtooooo!!!!!! mulla on maailman raivostuttavin hiuspehko. luotainen värini on erittäin vaalea, lähellä kymppiä, mutta latvaa kerääntyy öklökellanvihreää huonon vesijohtoveden takia, vaikka hiukseni ovatkin ihan hyväkuntoiset. pariin otteeseen olen yrittänyt värjäyttää kampaajalla mutta värit eivät vain suostu tarttumaan (mistä kampaajat ovat aina olleet ihan ihmeissään ja melkein shokissa :D). samoin mitkään itsekokeilemani suoravärit tms. eivät tartu vaikka niitä muhittaisi ties miten pitkään kaikkien ohjeiden mukaan. haaveilen kuitenkin shokkivärisistä hiuksista, joten ehkäpä otan ton 15 egen riskin ja kokeilen!! mistä näitä saa? niin ja olisiko kellään vinkkejä toimivaksi havaituista shokkiväreistä? 🙂

  oisit virve kokeillut jotain noista edes pieneen alahiusten osioon, olisi huippua nähdä in action 😉

 16. itselläni on vaaleat hiukset ja ostin sävyä lavender viime viikolla. himoitsen vaalean lilaa pehkoa ja päätin ensin kokeilla raitoja, että näkisi minkä väristä tuolla saa aikaan, mutta minulla ei ainakaan tarttunut yhtään vaikka pidin max. ajan 30min..

 17. Hehkutusten jälkeen pakko sanoa kielteinen arvio. Sain hiuksiini mukavan puna-liilan sävyn Purple Rainilla, mutta valitettavasti myös päänahka sävyttyi. Väri lähti vasta 4 pesukerralla päänahasta pois. Lisäksi Kylpyammeesta tuli punainen ja väri lähti vain lantraamattomalla Kloritella ammeesta irti.

Kommentointi on suljettu.