Tavarahaaste-projekti: Mieti ennen kuin ostat

Tämän päivän luovuttu tavara on itseasiassa tavara, josta luovuin jo vähän aikaa sitten, mutta josta unohdin täysin teille mainita.
Muuttaessani pois Lontoosta ja ollessani viimeisen kerran Gatwickin lentokentällä shoppasin itselleni melkoisen monta kivaa juttua vedoten ihan vaan siihen, että meneillään olivat viimeiset hetket ennen köyhään opiskelijan arkeen siirtymistä. Lisäksi muuttoprosessi oli rankka sekä henkisesti että fyysisesti, joten saahan sitä lohtushopata vähän. Ja mitä näitä muita kaikkia naisellisia itselleen kohdistettuja selityksiä nyt onkaan.
Ostin itselleni mm. tämän aivan uskomattoman täydellisen ihanan lilan värisen DKNY:n lompakon (”Kun sen nyt täältä kerran näin edullisesti saa!”) ja useamman kuukauden jälkeen tajusin vihdoin, etten edes käytä lompakkoa. Minulla on omat rahapussukkani ja pouchini, joissa korttini ja rahani pidän, joten lompakko osoittautui aivan turhaksi hankinnaksi.
Myin lompakon siis eteenpäin saaden muistutuksen siitä, ettei kaikkea ihanan näköistä tarvitse omistaa ja ennen ostopäätöstä kannattaa aina miettiä, onko tavaralle ihan oikeasti käyttöä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Tavarahaaste-projekti: Mieti ennen kuin ostat”

Kommentointi on suljettu.