Minua inspiroiva ihminen: Isabella Löwengrip

Katson ylöspäin yrittäjiä, jotka ovat omalla ahkeruudellaan luoneet ympärilleen suuria asioita jo nuorella iällä. Ihan erityisen kunnioitukseni ansaitsevat nimenomaan supernaiset, joita seuratessani en voi kuin ihailla heitä ja inspiroitua heidän aikaansaannoksistaan.

Isabella Löwengrip LCC

Yksi tällaisista henkilöistä on ihana ruotsalainen Isabella Löwengrip, joka tuli jo yli kymmenen vuotta sitten tunnetuksi  Blondinbella-blogillaan. Myönnän, että en ole seurannut kovin aktiviisesti naisen blogitaipaleen alkuvuosia, mutta tiedän, että blogi oli jo silloin Ruotsin suosituin blogi ja että Isabella on aina ollut ollut hyvin yritteliäs luonne.

Hän sai silloin osakseen myös mm. kritiikkiä blogimainonnastaan ja siitä, että hän tajusi käyttää bloginsa valtavaa suosiota hyväksi ja myi sen mainostilaa mielettömillä summilla tienaten spekulointien mukaan blogillaan jopa puoli miljoonaa euroa vuodessa. Isabellalla on myös ollut oma TV-ohjelma ja hän osallistui useita vuosia sitten mm. Ruotsin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan sekä lukuisiin muihin TV-ohjelmiin.

Isabella Löwengrip LCC 2

Supersuositulla blogilla on edelleen viikoittain 1,3 miljoona kävijää, mikä kertoo sen huikeasta ja pitkään jatkuneesta suosiosta. Minun huomioni Isabella on herättänyt kuitenkin vasta viime vuosina Ruotsiin muuttoni jälkeen. En ole nimittäin voinut kuin ihastella, kuinka aikaansaavalta ja inspiroivalta tyypiltä nainen vaikuttaa! Nykyään tämä juuri 27 vuotta täyttänyt kahden pienen lapsen äiti on  nimittäin ihan mieletön tehopakkaus, josta suorastaan huokuu naisyrittäjän muitakin kannustava hehku.

Isabella Löwengrip LCC 3

Ensinnäkin hänellä on nuoresta iästään huolimatta jo useita eri yrityksiä. Löwengrip Invest ja verkkokauppoihin ja verkkopalveluihin keskittyvä investointiyritys, joka haluaa erityisesti satsata nuoriin ja aloitteleviin yrityksiin. Hänen  toinen yrityksenä Economista julkaisee puolestaan kirjoja ja tuottaa podcasteja liittyen taloudenhallintaan.

Muotimaailmassa viimeaikoina paljon vilkkunut kenkäyritys Flattered on sekin Isabellan yritys, jonka lisäksi hänellä on oma vaateerkki Style Level. Kosmetiikkapuolella hän on ollut mukana vuodesta 2012 Löwengrip Care & Color (LCC) -tuotemerkillään. Vuosien varrella hän on perustanut tai ollut johtamassa yhteensä kymmenkuntaa yritystä!

Isabella Löwengrip LCC 7

Seuraan Isabellaa oikeastaan päivittäin Instagram Stories -klippien puolella, jotka välittävät kuvaa toimeliaasta yrittäjänaisesta. Isabella reissaa milloin minnekin maailman kolkkaan yritystensä ja niiden tuotemerkkien tai muiden kiinnostavien tapahtumien perässä ja haluaa jatkuvasti laajentaa imperiumiaan. Samalla hän onnistuu ihailtavalla tavalla mahduttamaan elämään myös äitinä olemisen.

Isabella Löwengrip LCC 5

Minun silmissäni hän on herttainen ja aito ihminen, jolla on kunnianhimoa ja business-henkisyyttä. Hän on aina halukas kannustamaan erityisesti naisia yrittämään ja minua inspiroi Isabellassa nimenomaan hänen ehtymätön halunsa yrittää. Maineensa ansiosta hänen olisi ollut helppoa vain jäädä turhaksi julkkikseksi, joka tekee rahaa blogijulkisuudellaan, mutta sen sijaan hän tekee pitkiä työpäiviä ja todellakin ansaitsee rahansa.

Isabella Löwengrip LCC 4

Isabellan puuhia seuratessa huomaa, kuinka aktiivisesti hän on yritystensä toiminnassa mukaa ja kuinka ne nimenomaan ovat hänen yrityksiään eivätkä vain yrityksiä, joiden hallituksessa hän istuu, mutta joiden toimintaan  hän ei osallistu. Hän on aktiivisesti mukana esimerkiksi kosmetiikkatuotteidensa kehitysprosessissa ja pakkaussuunnittelussa sekä epäilemättä ihan oikeasti kaikessa. En tiedä, mistä hän ammentaa iloisuutensa ja energisyytensä, mutta se on erittäin ihailtavaa ja inspiroivaa.

Isabella Löwengrip LCC 6

Kaikkein huikeinta minusta on ollut tietysti seurata Isabellan kosmetiikkayrityksen tarinaa. Vuonna 2012 perustettu Löwengrip Care & Color on Ruotsin kenties nopeiten kasvava kosmetiikkayritys, jonka n. 50 tuotteen valikoimaa myy jo yli 1000 jälleenmyyjää. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna lähes 4 miljoonaa euroa ja merkin tuotteita saa nykyään myös Suomesta valikoiduista apteekeista ja kauneushoitoloista.

Viimeisin käänne yrityksen historiassa on ollut juuri avattu englantilainen verkkokauppa sekä keskustelu siitä, että Isabella aikoisi liikekumppaninsa ja yrityksensä toimitusjohtajan kanssa myydä osan LCC-merkkiä ulkomaalaiselle yritykselle. Yrityksen arvon on arvioitu olevan tällä hetkellä 30-40 miljoonaa euroa ja ulkopuoliselle sijoittajalle myytävän osan hinta olisi noin 10 miljoonaa euroa.

En voi kuin ihailla tätä meille suomalaisille vielä hieman vieraaksi jäänyttä nuorta naista ja hänen aikaansaannoksiaan. Suosittelen laittamaan Isabellan Instagram-tilin (@isabellalowengrip) seurantaan ja kurkkimaan varsinkin hänen Instagram Stories -klippejään jos haluatte päiviinne positiivista ja inspiroivaa naisenergiaa!

lcc-tuotteet-kokemuksia-isabella-lowengrip-ostolakossa

Keitä tehonaisia te ihailette ja suosittelette ottamaan seurantaan?

Kuvat: Instagram @isabellalowengrip ja @lowengripcarecolor

6 kommenttia artikkeliin ”Minua inspiroiva ihminen: Isabella Löwengrip”

 1. Minä taas seurasin Isabellaa silloin vuosia sitten, mutta seuraaminen jäi kun hän sai lapsia eikä se teema oikein kiinnostanut. Pitääpä alkaa seurata häntä uudestaan nyt, kun teemat vaikuttavat natsaavan taas omiin mielenkiinnon kohteisiini! Harmi, että IG-kirjoitukset on ilmeisesti englanniksi… Olen nimittäin svenska-fani 😀

  Vastaa
 2. Kiitos muistutuksesta, lisäsin seurattaviin. Isabella oli Yle Femmalla haastattelussa tuossa kesällä ja naulauduin katsomaan häntä. Ihailtavaa, miten jotkut saavat paljon elämässään aikaiseksi. Intohimo, siihen mitä tekee, monien muiden tekijöiden lisäksi varmasti auttavat siihen.

  Vastaa
 3. Kiinnostava tapaus, kiva kun esittelit. Saisitko häneltä haastattelua blogiisi joko blogin tai elevenin tiimoilta? Teidän ajatusmaailmassa voisi olla paljonkin yhteistä.

  Vastaa
 4. Onko LCC:n tuotteita mahdollista saada elevenille myyntiin? Olisi myös kiva jos voisit tehdä postauksen LCC:n tuotteista, mikäli olet niitä kokeillut. Nykyään tuotteita saa myös Suomesta niin olisi mukavaa kuulla käyttökokemuksia tutulta bloggaajalta ennen ostopäätöstä. Tämä oli todella hyvä postaus, kiitos!

  Vastaa
  • Minulla on itseasiassa ollut merkiltä kokeilussa nyt joitakin tuotteita ja mm. merkin kuivashampoosta on tullut suosikkejani. Postailen niistä tarkempia kokemuksia vielä. 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti