Testissä FOREO LUNA 3 -kasvoharja

*Sis. mainoslinkin. Tuote saatu valmistajalta.

Ostin ensimmäisen FOREO LUNA -kasvoharjani vähän yli neljä vuotta sitten ja jäin koukkuun välittömästi. Sittemmin olen saanut töiden ja blogin kautta ilon kokeilla tuon perusmallin jälkeen tulleet kaikki FOREO LUNA -kasvoharjat (tiettyjen mallien eri ihotyyppien versioita lukuunottamatta) ja voinut sen ansiosta tehdä blogiini niistä paljon postauksia ja vertailuja.

Lempparini on tähän asti ollut vaaleanpunainen, normaalille iholle suunniteltu FOREO LUNA 2 -kasvoharja, joka on ollut minulla käytössä kolmisen vuotta. Olen tuona aikana kokeillut kyllä muitakin malleja, mutta tämä kasvoharja on toimintojensa ja kokonsa puolesta ollut minulle se paras vaihtoehto.

Lue myös: Esittelyssä FOREO LUNA 2 ja opas FOREO-laitteen valintaan

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Koska tämä nimenomainen laite on ollut erityisesti kokonsa puolesta ylivoimainen suosikkini, olin aivan innoissani kuullessani kesän korvilla, että siitä on tulossa markkinoille päivitetty versio.  Uusi FOREO LUNA 3 (hinta 199 euroa) oli tehty toimimaan yhdessä älypyhelimeen ilmaiseksi ladattavan FOREO-sovelluksen kanssa ja koska kaikki, mikä yhdistää ihonhoidon ja teknologian kiinnostaa minua kovasti, olin innokas kokeilemaan laitetta.

Sainkin uuden FOREO LUNA 3 -kasvoharjan kesäkuussa testiin ja nyt olen ehtinyt käyttää sitä reilut kaksi kuukautta. Olen vilautellut sitä Instagram Stories -tarinoissani, joten moni on kysellyt sen perään ja kertonut odottavansa postausta. Päätin kuitenkin, että haluan testata laitetta ihan lyhyttä testijaksoa pidemmällä aikavälillä nähdäkseni, mitä laitteen ominaisuuksia tulisin oikeasti käyttäneeksi jotta voisin kertoa rehellisen mielipiteeni laitteesta.

Jos FOREO LUNA -kasvoharjat eivät ole tuttu juttu, voi aiemmista blogipostauksistani katsoa niistä lisää lisää tietoa täältä.

Yksinkertaisesti sanottuna FOREO LUNA -kasvoharjat ovat siis silikonisia kasvoharjoja, jotka eroavat muista kasvoharjoista mm. erinomaisella akun kestolla, kompaktilla koolla, hygieenisyydellä ja sillä, ettei niihin tarvita vaihtopäitä. Kasvoharja puhdistaa ihon (huom. ei meikkiä) minuutissa ja sitä käytetään omista tarpeista riippuen 1-2 kertaa päivässä.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Uusi FOREO LUNA 3 eroaa vanhasta FOREO LUNA 2 -laitteesta ulkoisesti siten, että uudessa mallissa on aiempaa mallia 30%  isompi harjaspää. Itse laitteet ovat keskenään saman kokoisia ja lähes saman painoisia – omien punnitusteni mukaan uusi versio painaa vähän alle kymmenen grammaa vähemmän.

Yksi syy, jonka vuoksi olen tykännyt FOREO LUNA 2 -kasvoharjastani on ollut juuri sen harjaspään reipas koko, sillä sen ansiosta olen voinut puhdistaa laajan ihoalueen kerralla. Esimerkiksi matkakokoinen FOREO LUNA Go, paristoilla toimiva FOREO LUNA Play  Plus ja älypuhelimeen yhdistettävä, ihoa analysoiva FOREO LUNA fofo ovat tuntuneet päivittäiseen käyttöön vähän liian pieniltä.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Uuden FOREO LUNA 3 -laitteen aiempaa vielä isompi harjaspinta-ala olikin siis minusta aivan loistava ominaisuus ja koin sen ehdottomasti suureksi parannukseksi. Myös uudempi kasvoharja yhdistää kahdenlaisia harjaksia, joista on tosin tehty 30% pidempiä ja 25% pehmeämpiä aiempaa paremman käyttömukavuuden ja lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Perusharjasten lisäksi harjan yläosassa on paksumpia ja jämäkämpiä harjaksia, jotka on tehty kuuraamaan epäpuhtauksiin taipuvaiset ihoalueet kuten nenä ja nenänpielet vielä tavallista tehokkaammin.

Laitteet ovat muuten ulkoisesti identtiset lukuunottamatta sitä, että FOREO LUNA 2 -mallissa värähtelyn tehoa säädetään laitteen etupuolella olevilla napeilla, jotka uudesta mallista puuttuvat. Uuden FOREO LUNA 3 -kasvoharjan idea onkin pelata yhteen älypuhelimen sovelluksen kanssa, mikä voi olla jonkun mielestä hyvä juttu ja jonkun mielestä taas turhaa.

Vaikka FOREO LUNA 3 -laite on teknisesti edeltäjäänsä edistyneempi en silti sanoisi, että se olisi automaattisesti parempi. Uusi malli ei tule korvaamaan vanhaa kasvoharjaa, vaan molemmat niistä ovat jatkossakin saatavilla. Tämä on minusta hyvä juttu, sillä koen näiden olevan kahdelle erityyppiselle käyttäjälle tarkoitettuja laitteita ja juuri näin myös FOREO asian onneksi kokee.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Vanha FOREO LUNA 2 -kasvoharja on ollut minun tarpeisiini loistava, sillä siinä on 12 värähtelytehoa ja niitä on voinut säätää vaikka kesken laitteen käytön laitteessa olevia nappeja painamalla. Laite muistaa edellisen kerran säädöt ja aloittaa seuraavalla kerralla ihonpuhdistuksen samoilla tehoilla.

Uudessa FOREO LUNA 3 -kasvoharjassa ihonpuhdistuksen tehoa ei kuitenkaan voi säätää itse kasvoharjasta, vaan se tulee tehdä älypyhelimen FOREO-sovelluksen kautta. Käsittelytehoja on lisätty ja nyt niitä on 16, mikä kuulostaa periaatteessa parannukselta, mutta epäilen silti hieman, huomaako iho kaikkien noiden tehojen välillä kovin suurta eroa ja riittäisikö, jos valittavana olisi noista puolet. Minulle se ainakin riittäisi, jos ääripään vaihtoehdot olisivat edelleen samanlaiset.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Vaikka uusi FOREO LUNA 3 -laite yhdistetäänkin älypuhelimeen, ei siinä ole samanlaisia ihon kuntoa tunnustelevia antureita kuin FOREO LUNA fofo -laitteessa, joten käyttäjän tulee itse päättää, millä teholla hän hoitaa ihoaan. Olisin itse ehkä toivonut, että edistyksellinen laite olisi auttanut käyttäjää tässä, sillä muussa tapauksessa mahdollisuus säätää puhdistusohjelman tehoja nimenomaan älypuhelimen sovelluksen kautta eikä itse laitteesta tuntui hieman turhalta.

Ainoa tapa, jolla sovellus tässä auttaa on kysymällä, käytätkö laitetta ensimmäistä kertaa ja ehdottamalla, että aloitat käytön 60 sekunnin puhdistusohjelmalla ja keskitason värähtelyllä.

Tavallisesti FOREO-laitteilla tehtävä ihonpuhdistus kestää minuutin ajan, mutta uudessa laitteessa puhdistusohjelman kestoa voi säätää sovelluksen avulla 60 sekunnista aina 120 sekuntiin asti. Tämä on toisaalta kätevä juttu ja innostuin siitä aluksi, mutta käytännössä tämäkään ominaisuus ei sitten ole tuntunut kovin kummoiselta edistykseltä.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Vanha laite ilmoitti värähtelyllään, kun 60 sekunnin puhdistusjakso oli ohi, mutta jäi sen jälkeen vielä värisemään, jotta ihonpuhdistusta saattoi halutessaan jatkaa. Välillä minusta tuntui, että halusin jatkaa jonkun tietyn ihonalueen puhdistusta vielä hetken ja välillä taas 60 sekuntia riitti hyvin, joten sammutin laitteen.

Uusi laite ilmoittaa samalla tavalla värähtelyllä, kun ihonpuhdistusjakso on loppu, mutta kytkee virran pois laitteesta tämän jälkeen automaattisesti. Itseasiassa en edes ymmärrä, miksi laitteen tarvitsee värähdellä puhdistusrutiinin lopuksi, sillä käyttäjä kyllä varmasti tajuaa laitteen sammuttuakin, että puhdistus on ohi.

Myös uusi laite muistaa, millaiset asetukset siihen on edellisellä käyttökerralla jätetty, joten puhdistusrutiini on niiden mukainen ja laitteen voi käynnistää sen omasta virtanapista myös ilman puhelimen sovellusta. Jos säätöjä ei siis ole vaihtanut niin, että puhdistusohjelma olisi edellistä kertaa pidempi, ei puhdistusohjelmaa voi kätevästi jatkaa vielä pientä hetkeä, vaan laite täytyy käynnistää uudelleen.

On siis täysin makuasia, onko tämä automaattinen virrankatkaisu hyvä vai huono juttu. Itse en pidä tästä ominaisuudesta.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Vaikka uutta FOREO LUNA 3 -laitetta säädetäänkin älypuhelimen sovelluksen avulla, ei sovelluksen käyttö tosiaan ole välttämätöntä joka kerta kasvoharjaa käyttäessä. Kasvoharjan voi kytkeä päälle laitteen takapuolella olevasta napista ja laite puhdistaa ihon käyttäen niitä asetuksia, jotka siihen on viimeksi säädetty.

Tämä on minusta hyvä ominaisuus ja tällä pari kuukautta kestäneellä kokeilujaksolla en ole itse esimerkiksi tullut muuttaneeksi noita sääntöjä kuin pari kertaa, eli en oikeastaan koskaan koske sovellukseen, kun puhdistan ihoani.

Jos siis hankkisin FOREO LUNA -kasvoharjan nimenomaan ihonpuhdistukseen, hankkisin mielummin FOREO LUNA 2 -mallin, sillä se sopii omiin perustarpeisiini paremmin.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

FOREO LUNA 2 ja FOREO LUNA 3 eivät kuitenkaan ole vain ihoa puhdistavia kasvoharjoja, vaan myös ihonhoitolaitteita. Vaikka koenkin vanhan FOREO LUNA 2 -laitteen vastaavan ihonpuhdistusmieltymyksiäni paremmin, on uusi FOREO LUNA 3 -laite puolestaan hieman parempi ihon hoitamiseen.

Siinä missä koen hieman turhaksi käyttää älupuhelinta avuksi ihoni puhdistamiseen, on älypuhelimen sovellus kätevä apulainen silloin, kun FOREO-laitteella haluaa hoitaa ihoa. Molempien mallien kääntöpuolella on identtinen silikonipinta, jonka avulla iholle voi antaa kiinteyttävää hierontaa.

Hierovan hoitopinnan avulla voi jopa auttaa ihonhoitotuotteita imeytymään iholle paremmin ja FOREO lanseerasikin jopa oman kasvoseeruminsa samaan aikaan uuden ihonhoitolaitteen kanssa.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Näiden kahden mallin erona on kuitenkin se, että vanhalla laitteella käyttäjän itsensä tulee keksiä, kuinka hierontapintaa käytetään tai katsoa siihen käyttövinkit valmistajan kotisivuilta. Muistelisin itse ainakin, että saamani vinkit olivat kuitenkin lähinnä tasoa ”paina laitetta 12 sekuntia kutakin juonteisiin helposti taipuvaista ihoaluetta vasten”.

Uudessa mallissa käyttöapuna on tosiaan älypuhelimen sovellus, josta voi valita, millaisen kasvohieronnan laitteella haluaa tehdä ja seurata sitten älypuhelimen näytöltä kuvallisia ohjeita, joille saa tukea puhelimen kaiuttimesta tulevista englanninkielisistä ohjeista.

Näissä ohjeissa painetaan toki samalla tavalla tiettyjä ihoalueita, mutta laitetta myös liikutellaan kasvoilla ja kaulalla, joten kyse on nimenomaan hieronnasta eikä vain laitteen pitämisestä paikoillaan tietyissä paikoissa. Toki vanhaakin laitetta voi käyttää näin, mutta aiemmin siihen ei ole ohjeistettu kunnolla, joten peruskäyttäjän on hankala tietää, mitä laitteella voisi tehdä eikä näihin ohjeisiin pääse sovelluksessa käsiksi ilman uutta FOREO LUNA 3 -laitetta.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Toistaiseksi ainakin sovellus tarjoaa kuitenkin vain neljä eri hierontaohjelmaa. Kahden minuutin silmänympäryshieronta on minusta luokkaa ihan kiva, sillä uskon laitteen mikrovärähtelyn toki rentouttavan mikrojännityksiä ja auttavan vähentämään silmien turvotusta, mutta isohko laite on minusta hieman kömpelö silmänympärysiholla.

Kahden minuutin hierontaohje kaulan hoitoon, kahden minuutin ohje suunympärysalueen ja neljän minuutin kasvoja muotoileva countour-hieronta olivat kaikki minusta mukavia ja tuntuvat todella hyviltä, mutta niitä älypuhelimen kanssa tehdessä tuntui kokoajan olevan jotenkin kiire siirtyä seuraavaan liikkeeseen eikä hoitaminen siksi tunnu nautinnolliselta hetkeltä.

Esimerkiksi kaulan ohjeissa ääni kehotti toistamaan jonkun liikkeen viiteen kertaan, mutta sovelluksen kuvissa se tehtiin vain kolmesti ja sitten siirryttiin jo seuraavaan liikeeseen. Käyttäjällä ei siis todellakaan ollut aikaa rentoutua ja tehdä liikkeitä rauhassa tai jäädä toistamaan sitä kehotuksen mukaista määrää.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Tykkäsin siis todella paljon laitteen hierontaohjeista, joita oli helppoa seurata videon ja äänen avulla, mutta ne eivät tuntuneet siltä, miltä haluaisin rentouttavan hieronnan tuntuvan. Lähinnä ne tuntuivat nopealta ja jopa melko hätäiseltä suorittamiselta, mitä en halua ihonhoitoni olevan.

Jos käsittelyä esimerkiksi vertaa FOREO UFO -naamiolaitteeseen, jossa myös ohjeet annetaan (piirros)kuvilla ja puheäänen avulla, soi siinä taustalla rauhallinen pianomusiikki, joka oikeasti tekee hommasta rentouttavan ja rauhallisen ihonhoitohetken. Sellainen tunnelma puuttuu näistä hierontahetkistä täysin eikä sovelluksessa hieronnan taustalla soinut musiikkia. (Toki on täysin makuasia, tykkääkö itse taustalla soivasta musiikista vai ei.)

En ole itse päässyt selvyyteen, voiko FOREO LUNA 3 -laitteen hierontaohjelmaa  käyttää myös ilman älypuhelinta, mutta uskon, että ei voi. Kun laitteen nappia painaa kerran, jää se odottamaan yhdistämistä sovellukseen ja kun sitä painaa kahdesti, alkaa se automaattisesti värähdellä puhdistusohjelman tehoilla, mutta en ole itse keksinyt, kuinka voisin käyttää pelkkää hierontaohjelmaa ilman laitetta.

Nappia rämpyttämällä ei tapahdu mitään muutoksia ja pitkään painamalla laitteen saa vain sammumaan.  Edes puhdistusohjelman päätteeksi en saa laitetta siirtymään hierontatilaan ilman puhelinta. Ehkä niin voi tehdä, mutta helpoksi sen keksimistä ei minusta ainakaan ole tehty. (Jos joku kuitenkin on keksinyt, kuinka tämä tapahtuu niin kertokaa!)

Vaikka hieronnan saisikin käyntiin ja oppisi videoiden hierontaliikkeet, on niiden optimaalinen toteutus silti hankalaa, sillä valmiissa hierontaohjelmissa hieronnan voimakkuus vaihtelee hieman sen mukaan, millaisia liikkeitä hieronnassa tehdään.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Älypuhelimen sovelluksesta on toki pari muuta kätevää juttua, joista yksi on hukassa olevan FOREO LUNA 3 -laitteen paikannus. Toiminnon avulla laitteen voi laittaa värisemään ja sen avulla piilossa lymyilevän laitteen voi ainakin teoriassa löytää helpommin.

Toiminto on toki hyvä, mutta kuinka usein kylppärissä käytettävä laite on oikeasti niin hukassa, että sen löytämiseen tarvitsee laitteen värisemään laittavaa toimintoa? Onneksi laitteessa on kuitenkin hyvin pitkäikäinen, jopa 650 käyttökertaan riittävä akku, joten on hyvin todennäköistä, että toiminnosta voi olla apua eikä laitteen akku ole loppunut ja toiminnon käyttö siten estynyt.

(FOREO LUNA 2 -laitteen akku kestää muuten jopa 450 käyttökertaa yhdellä tunnin kestävällä, USB-johdon avulla tehtävällä latauksella, joten vaikka uuden laitteen akku onkin parempi, ei vanhassakaan ole todellakaan mikään huono akun kesto.)

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Yksi sovelluksen ominaisuuksista on, että sitä voi käyttää myös peilin tavoin. Puhelimen näytöltä voi katsoa itseään puhdistamassa kasvojen ihoa ja samalla saada aina ohjeen siitä, mitä kasvojen osaa milloinkin pitäisi olla puhdistamassa.

En ole kuitenkaan ihan varma, kuinka tarpeellinen tällainenkaan toiminto on, sillä en itse ainakaan koskaan käytä FOREO LUNA -kasvoharjaani peilin edessä ja löydän kasvoni suihkussa ihoani puhdistaessa ihan hyvin ilman peiliäkin. Parilla ensimmäisellä käyttökerralla voi toki olla hyödyllistä, että sovellus kertoo, pitäisikö olla puhdistamassa otsaa, leukaa, vasenta poskea tai oikeaa poskea, mutta kasvojen ihon puhdistaminen neljässä osassa ei minusta ole kovin haastavaa ilman kirjallisia ohjeita ja peiliä.

Toki jos ihonhoitorutiinia kustomoi hieman pidemmäksi ei jokaiselle kasvojen osalle mitoiteta varmasti täsmälleen yhtä pitkää käsittelyaikaa, mutta en koe, että sitäkään varten tarvitsisi peilitoimintoa.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Käytännössä sovellus on siis hyvä, mutta minusta siinä olisi potentiaalia paljon enempäänkin. Jäin siis kaipaamaan siitä näitä ominaisuuksia:

 • Opastusta sopivan puhdistustehon valintaan. On hienoa, että puhdistustehoja on 16, mutta mistä tavallinen käyttäjä tietää, mikä niistä kannattaa valita? Hieno sovellus ei auta tässä millään tavalla, joten laitteen tehokkuuden säätäminen sovelluksen kautta tuntuu toistaiseksi ainakin täysin turhalta ominaisuudelta.
 • Hierontaohjelmien kustomointi. Videolla ja audiolla varustetut hierontaohjelmat ovat mukavia, mutta olisi ihanaa, jos myös niiden kestoa voisi varioida. Joskus hieronnan haluaa vain suorittaa äkkiä ja toisinaan taas olisi ihanaa käyttää siihen rauhassa useampikin minuutti.
 • Parempaa tietoa siitä, kuinka paljon akkua on jäljellä. Koska uuden kasvoharjan USB-johdolla nopeasti latautuva akku riittää yli vuoden tai jopa lähes kahden vuoden käyttöön, on todella hankalaa muistaa, koska laitetta on viimeksi ladannut ja pitäisikö esimerkiksi reissuun lähtiessä ottaa mukaan latausjohto tai ladata laite ennen reissua. Aluksi en edes huomannut, että laitteen sovellus näyttää, minkä verran akkua on jäljellä. Tämän tiedon toivoisi olevan näkyvillä helpommin eikä vain puhdistusohjelmaa käyttäessä ja kertovan hieman tarkemmin esimerkiksi kuinka monen minuutin käyttöä akku vielä suurinpiirtein kestää.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Jos FOREO-kasvoharjaa käyttää siis lähinnä vain ihon puhdistukseen, on minusta FOREO LUNA 2 erinomaisesti riittävä vaihtoehto. Jos laitetta haluaa kuitenkin käyttää myös kasvohierontaan, voi uusi FOREO LUNA 3 olla hyvä vaihtoehto – riippuen siitä, minkä verran haluaa älypuhelimen kanssa pelata. Myös vanhaa FOREO LUNA 2 -mallia ja sen hierontapäätä kun voi aivan samalla tavalla käyttää kasvojen hierontaan ja erona on vain se, ettei laite vaihda automaattisesti värähtelytaajuutta valmiiksi suunnitellun hierontaohjelman mukaisesti.

FOREO LUNA 3 -laitteen tarjoamiin hierontaohjelmiin ei kuitenkaan pääse sovelluksella käsiksi ilman kyseistä laitetta, joten FOREO LUNA 2 -laitteella on hankalaa löytää vastaavia ohjeita. FOREOn omat verkkosivut tarjoavat vain hyvin simppeleitä vinkkejä siitä, mitä kohtia kasvoilta voi laitteella painella mikrojännityksiä laukaistakseen eikä edes firman omalta YouTube-kanavalta löytynyt minusta ainakaan kovin helpolla hyviä hierontavinkkejä, joiden mukaisesti FOREO LUNA 2 -laitteen hierontatoimintoa voisi käyttää.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Tällä hetkellä minusta tuntuu siis, että ainoa asia, josta laitteessa maksetaan pari kymppiä lisää aiempaan laitemalliin verrattuna on sen hierontaohjelma, jonka tarjoamista hieronnoista nautin kyllä, mutta jonka toivoisin kehittyvän lisää.

Jos joku siis miettii, kannattaako hankkia FOREO LUNA 2 vai FOREO LUNA 3, suosittelen miettimään, mihin tarkoitukseen laitetta itse käyttää.

Jos haussa on vain ihonpuhdistuslaite, suosittelen valitsemaan FOREO LUNA 2 -laitteen (tai jopa FOREO LUNA MINI 2 -laitteen, jossa ei ole ihonhoitopintaa ollenkaan).

Jos kuitenkin haluaa myös hoitaa laitteen avulla ihoaan, ovat FOREO:n tarjoamat hierontaohjeet mukava lisä ja minusta ne tuntuvat iholla todella hyviltä. Elättelen myös toivoa, että niitä kehitetään ja jopa lisätään tulevaisuudessa.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Molemmista kasvoharjoista on saatavilla eri ihotyypeille kehitettyjä versioita (kuten myös matkakokoisesta FOREO LUNA Go -kasvoharjasta on) ja niiden erona ovat hieman erilaiset harjakset. Herkälle iholle tarkoitetussa laitteessa on pehmeämmät harjakset ja sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle iholle kehitetyissä laitteessa puolestaan on jämäkämmät harjakset.

Oma suosikkini on ollut vaaleanpunainen normaalin ihon laite, joka sopii minusta hyvin useimmille ihotyypeille. Ellei iho siis ole hyvin, hyvin herkkä tai erityisen rasvoittuva ja erityistä syväpuhdistusta kaipaava, suosittelen tätä normaalin ihon versiota.

*FOREO-tuotteet löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Foreo Luna 3 kokemuksia Ostolakossa Virve Fredman

Kenellä muulla on käytössä joku FOREO LUNA -kasvoharja?

16 kommenttia artikkeliin ”Testissä FOREO LUNA 3 -kasvoharja”

 1. Erikoinen juttu, mutta siis.. Ostin kesän alussa kyseisen luna3. Googletin ja etsin ja etsin mutta en löytänyt MISTÄÄN, että miten ihmeessä saan muutettua puhdistusohjelman kestoa! Mulla näkyi sovelluksessa vaan se värähtelyn voimakkuuden säätö. 60 sek puhdistukseen tuntui aina liian vähältä. Lopulta laitoin sovelluksen kautta chatissä foreon asiakaspalvelijalle viestiä, että miten saan muutettua sitä aikaa ja vastaukseksi sain, että ”If you do not use any additional treatments but only cleansing, in that case you can only adjust the intensity”. Vähän ärsytti, mutta tyydyin sitten siihen. Mutta nyt! Tämän postauksen myötä sitten päätin vielä kokeilla poistaa sovelluksen ja asentaa sen uudestaan. Kirjauduin sisään samoilla tunnareilla kuin aiemminkin.. JA MITÄ!! Pystyin säätämään sovelluksesta puhdistusohjelman kestoa! En tosiaan tiedä mikä tässä oli homman nimi, mutta kiitos kuitenkin postauksesta😀

  • No hyvä, että onnistui! Varmaan tosiaan ollut joku sovelluksen vanha päivitys kyseessä. Itse tuskailin muistaakseni fofo- tai UFO-laitteen kanssa, kun en saanut sitä toimimaan apin kanssa millään ja sitten selvisi samalla tavalla, että sovellukseni versio oli liian vanha ja minun piti poistaa se ja asentaa se uudelleen. Vastaavia kokemuksia siis täälläkin! 🙂

 2. Mä sain Luna 2:sen joululahjaksi viime vuonna ja kun keväällä näin isommalla harjaspinta-alalla olleen 3:n, niin aattelin, että voi ei, oiskohan se ollut parempi :’D Mutta tän postauksen myötä on selkeää, että Luna 2 on enemmän mun juttu 🙂 Oon saanut sillä puolen vuoden aikana hienoja juonteita katoamaan ihan vain puhdistusohjelmaa käyttämällä. Täytyy perehtyä paremmin vielä tuohon hierontapintaakin kyllä 🙂 Puhdistuksen ehdoton apuväline!

  Oma Luna on ostettu vielä hyvän kampanjan aikana eleveniltä, joten sain mukaan myös paristokäyttöisen pikku-Foreon, joka saa reissata mukana ja muuten pitää paikkaansa kylppärissä, kun Luna on wc-tilojen puolella 🙂

  Hyvää oli myös se, että kaupanpäällinen oli pinkki normi versio ja ostettu herkän ihon liila versio, niin oon päässyt kokeilemaan molempia ja oon myös samaa mieltä, että normiversio varmasti sopii monelle, jos iho ei ole erityisen herkkä tai muutoin altis vähällekin ”mekaaniselle” altistukselle. Itse pidän tuon uuden Luna 3:n hyvänä puolena myös noita pidempiä, varmastikin entistä hellempiä harjaksia, mutta mulla kumpikaan omistamistani ei ole onneksi aiheuttanut esim. couperosan pahentumista tms. nyt reilu puolen vuoden päivittäisellä käytöllä.

 3. Oma pikkuinen Foreo tuli viimevuoden joulukalenterista. Se riittää minulle, kun en aina muista tai jaksa käyttää sitä.
  En halua mennä kasvojen pesulle puhelimen kanssa.
  Foreo tuntuu kasvolla miellyttävämmältä, kuin paristokäyttöinen kasvoharja.
  Uudessa hammasharjassa oli sovellus, jota tuli puhelimella muutaman kerran kokeiltua. Sovellus näytti kuinka kauan olen harjannut.
  Hammasharja ilmoittaa milloin on aika siirtyä seuraavaan neljännekseen. En tarvitse siihen puhelimen näytöllä näkyvää kuluvaa aikaa. Ja puhelin pitäisi taas olla lähettyvillä!
  Lisäksi hammasharjaan kuuluu kello, jossa harjauksen kesto näkyy hymynaamana.

  • Onpas outoa, ettei vie! Kiitos kun sanoit. Koitin selvittää asiaa, koska linkki näkyy olevan ihan oikein ja pääsen sillä itse omaan IG-profiiliini. Millä laitteella ja selaimella ongelma tulee?

   • Iphonella selaan. Johtunee uudesta instan käyttäjätunnuksestasi, koska mulla tuo johtaa url:n mukaan virvevee-profiiliin mutta sehän ei enää toimi. 🙂

    • Aika hassua, linkin osoitteena on kuitenkin virvefredman-tunnus. Puhummekohan nyt samasta linkistä? Tarkoitan itse siis tätä postauksessa olevaa.

     Tajusin tätä kirjoittaessani, että blogissa näkyvissä symboleissa oli vielä vanhan Instagram-tilin osoite. Ehkä et siis tarkoittanutkaan postauksen tekstilinkkiä? Kiitos, että sanoit asiasta niin päivitän nuokin nyt oikeiksi! <3

 4. Apua, anteeksi! Olisin voinut tosiaan ilmaista itseäni selkeämmin. Juuri tuota blogin linkkiä tarkoitin, enkä
  blogipostauksen. 🙂 Hyvä, että tuli kuitenkin selväksi, mitä tarkoitin!

  • Kävin itse vähän hitaalla enkä edes osannut ensin ajatella, että mistä muusta voidaan puhua. Hyvä siis kuitenkin, että tuli korjattua nyt oikein, eli kiitos vielä. 🙂

 5. Seuraan blogiasi usein, lähinnä ehkä haen vinkkejä minulle sopivista meikki-/ihonhoitotuotteista. Kiitos kun jaksat jakaa tietouttasi meille lukijoille.
  Monipuolinen ja perusteellinen tuote-esittely monine kuvineen on usein hyvä asia, mutta johtuneeko siitä etten innostu tästä tuotteesta, postaus tuntuu pitkältä (selaan iphonella) ja samanlaisia asioita toistavalta.
  Huomaan, että blogisi on ehkä enemmän kosmetiikan ”harrastajalle” suunnattu kuin ”normaalille” kuluttajalle. Olisiko mahdollista kiinnittää huomiota asioiden toistoon?

   • Olin miettinyt päivitänko vanhan kasvoharjani tähän uuteen versioon joten tällainen perusteellinen teksti laitteiden eroista oli todella kaivattu. Kiitos siis, että teet kattavia juttuja etkä vain nopeita sutaisuja. Nyt nimittäin säästin heti 199 euroa kun olin ajatellut, että uusi laite olisi paljon parempi ja meinasin ostaa sen. Vanha sopii omiin tarpeisiini paremmin. Jatka siis kattavia postauksia, voihan aina hypätä yli ne tekstit jotka eivät ole itselleen sopivasta aiheesta?

 6. Anteeksi heti kärkeen seuraava tyhmä kysymykseni, mutta voihan uutta Foreo Luna 3:sta käyttää normaalista käynnistysnapista pelkkää puhdistusta varten? Eli normaali käynnistys toimii kuitenkin?

  • Joo, voi tosiaan käyttää ilman appia puhdistukseen ihan vain napista. 🙂

Kommentointi on suljettu.