Tähtipölyä poskipäillä

Minulta kysellään aina silloin tällöin vinkkejä hyvistä korostuspuutereista, mutta vaikka kuinka haluaisin antaa noita vinkkejä on niiden antamisessa sellainen haastavuus, ettei korostuspuutereita valitettavasti ole saatavilla kuin sieniä sateella. Moni merkki nimittäin tuo niitä valikoimiinsa vain kausituotteiksi pikkujouluaikaan ja sen jälkeen ne katoavat taas näkymättömiin kuin kastemadot auringonpaisteella.
Nyt sain kuitenkin blogini kautta kokeiluun yhden mukavan ja ennen kaikkea edullisen puuterimaisen highlighter-tuotteen.
Luonnonkosmetiikkamerkki Benecoksen valikoimiin kuuluu nimittäin myös korostustarkoituksiin tehty valoa ja heleyttä iholle tuova puuteri!
Toisinaan highlighter-tuotteissa tuppaa olemaan jopa liikaa kimalletta ja lähes suoranaista glitteriäkin, mutta tämän tuotteen tuoma heleytys on todella hienovaraista ja tosiaankin, noh, heleää.
Esimerkiksi juurikin poskipäille käytettynä tämä tekee ihosta todella freesin ja kuulaan näköisen olematta kuitenkaan yhtään liian säihkyvä tapaus.
Stardust-niminen sävy on iholla lähes väritön, mutta hyvin vaaleaihoisena kykenin kuitenkin kerrostamaan kädenselälleni tuotteen kevyehkön lämpimän sävyn esiin. Kasvoille tuotetta sipaistaan kuitenkin sen verran paljon kevyemmällä kädellä, että siellä tuote on lähes väritön eikä jätä tummia jälkiä. Kultaisen beigeen vivahtavassa pigmentissä on kuitenkin se hyvä puoli, että tämä näyttää iholla arkikäytössäkin luonnolliselta, sillä kylmät hopeisen vaaleat highlight-tuotteet saattavat olla välillä arkikäytössä jo hieman yliampuvan näkyviäkin. Olipa siis mukavaa tehdä jälleen tuotelöytöjä luonnonkosmetiikan puolelta!
Benecoksen arjen heleyttäjän voi tilata itselleen edulliseen 8,50 euron hintaan esimerkiksi Biodellyn verkkokaupasta.
Käytättekö te arkena korostuspuuteria? Mikä on teidän suosikkinne?

6 kommenttia artikkeliin ”Tähtipölyä poskipäillä”

  1. kannattaa tsekata henkkamaukan highlighter ! Mulla on se käytössä ja pidän siitä.

  2. Lorealilla on mun mielesta parhaat korostustuotteet 🙂 Omalle iholle ja naamalle ne ainakin sopii parhaiten 🙂
    Ois muuten ihanaa jos tekisit taas pitkasta aikaa videopostausta! Sun videoista tulee aina hyvalle tuulelle eli ihan minkalaista vaan videota ois kiva katella! 🙂 Kivaa syksyn jatkoa <3

Kommentointi on suljettu.