Loistava ohut puhdistusöljy: Yves Rocher Pure Camille Cleansing Micellar Oil

*Sis. mainoslinkin

Kuten tiedätte, vannon kaksoispuhdistuksen nimeen. Se on paras tapa saada ihosta täydellisen puhdas ja päästä eroon sekä öljylukoisista että vesiliukoisista epäpuhtauksista ilman, että ihoa tarvitsee ärsyttää pesemällä sitä natisevan nihkeäksi.

(Täältä voi lukea tarkemmin kaksoispuhdisduksen ideasta ja toteutuksesta.) 

Yves Rocher Pure Camille Cleansing Micellar Oil puhdistusöljy Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Metsästänkin jatkuvasti kiinnostavia puhdistusöljyjä ja juuri ennen Thaimahan muuttoa kuulin, että myös Yves Rocherin valikoimasta löytyy edullinen puhdistusöljy. Yves Rocher Pure Calmille Cleansing Micellar Oil -puhdistusöjy pääsikin heti ostoslistalleni ja onnekseni se oli helppoa saada käsiinsä myös Bangokista.

Alle kymmenestä ainesosasta rakentuvassa puhdistusöljyssä on käytetty mm. auringonkukan siemenöljyä, seesamiöljyä sekä macadamiaöljyä. Vaikka kyseessä on puhdistusöljy, on sen koostumus kuitenkin hyvin ohutta ja jopa suorastaan vesimäisen juoksevaa, eli tuote on mitä täydellisin niille, jotka eivät pidä paksuista puhdistusöljyistä.

Yves Rocher Pure Camille Cleansing Micellar Oil puhdistusöljy Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Omaan henkilökohtaiseen makuuni tämä tuote tuntuu jopa ehkä vähän liiankin ohuelta ja rinnastaisin tämän keveyden suosittuun korealaiseen The Face Shop Rice Water Bright Light Cleansing Oil -puhdistusöjyyn, jossa siinäkin on varsin ohut koostumus.

Pumppupulloon pakattu puhdistusöljy onnistuu silti ohuesta koostumuksestaan huolimatta puhdistamaan kasvoilta vaivatta kaiken meikin ripsiväri mukaan lukien. Poistan itse silmämeikin lähes poikkeuksetta puhdistusöljyä käyttäen ja koen, että siihen tehtävään sopii parhaiten hieman täyteläisempi koostumus, mutta jos silmämeikki ei ole kovin voimakas eikä ripsiään ole kuorruttanut valtavilla maskarakinoksilla, ajaa tämä puhdistusöljy tehtävänsä hyvin vaikka silmissä olisi vedenkestävääkin ripsiväriä.

Yves Rocher Pure Camille Cleansing Micellar Oil puhdistusöljy Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Ohut puhdistusöljy levittyy iholle hyvin ja muuttuu veden kanssa hieman maitomaiseksi. Se on vaivatonta huuhtoa kasvoilta vedellä eikä iholle jää sen jäljiltä yhtään klähmäistä tunnetta. Minusta tämä on loistava tuote nimenomaan seka- ja rasvoittuvan ihon puhdistukseen sekä niille, jotka muuten vain ovat mieltyneet ohuelta tuntuviin puhdistusöljyihin.

Yves Rocher Pure Camille Cleansing Micellar Oil puhdistusöljy Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Pullosta nyt puolet käyttäneenä koen ainoana pienenä miinuksena tämän ohuessa koostumuksessa sen, että minusta ainakin tuntuu, että tuotetta täytyy annostella ihan vähän enemmän kuin täyteläisempiä puhdistusöljyjä, sillä muuten se tuntuu omassa käytössäni katoavan hieman kasvoille. Koska puhdistusöljyllä ei kuitenkaan ole tavallisesti hintaa kuin 11,90 euroa ja Yves Rocherilla on tunnetusti menossa kokoajan jotain tarjouksia, raaskii tuotetta käyttääkin vähän enemmän.

Jos siis etsitte Suomessa myytävää puhdistusöljyä, niin suosittelen kokeilemaan tätä tuotetta!

*Yves Rocher Pure Calmille Cleansing Micellar Oil -puhdistusöljyä voi tilata verkosta Yves Rocherin omasta verkkokaupasta täältä.

Yves Rocher Pure Camille Cleansing Micellar Oil puhdistusöljy Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Onko joku muu sattunut kokeilemaan Yves Rocher Pure Calmille Cleansing Micellar Oil -puhdistusöljyä?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

5 kommenttia artikkeliin ”Loistava ohut puhdistusöljy: Yves Rocher Pure Camille Cleansing Micellar Oil”

  1. Olipa kiva lukea tästä! Tilasin tämän ja otan käyttöön kun entiset on kulutettu. Toivoinkin tämän olevan hiukan ohuempaa, sellaisista tosi paksuista ja liian öljymäisistä en tykkää 🙂

  2. Huippuvinkki, kiitos! Olen jo pitkään miettinyt kaksoispuhdistukseen siirtymistä, josko tästä olisi hyvä lähteä kokeilemaan 🙂

  3. Juuri ja juuri erotin ainesosalistasta sanan ’fragrance’, mitä nyt odotan YR:n tuotteissa olevankin, mutta kuinkahan voimakas tuoksu tässä on, osaatko kuvailla…?

  4. Ja näyttää muuten olevan juuri nyt puoleen hintaan eli 5,90 😉

  5. Tämä on muuten hyvä! Ostin pullon heti, kun bongasin tuotteen myynnissä viime syksynä. Olen käyttänyt useamman putelin Dermosilin nyt jo lopetettua puolukkapuhdistusöljyä, sekä useita eri korealaisia, eikä YR:n öljy häviä niille puhdistustehossa ja käyttömiellyttävyydessä ollenkaan.

Kommentointi on suljettu.