Yövoide kainaloille

Olen kyllä sitä mieltä, että jos markkinointitiimejä ei olisi, kokisimme me naiset itsemme tuhat kertaa kauniimmiksi. Kiitos nimittäin ihan vaan markkinoinnin, kiinnitämme huomiota yhä enemmän ja enemmän sellaisiin asioihin, joiden emme edes tienneet voivan olla ongelmaksi luokiteltava asia.
Selluliitti, pigmenttiläiskät ja ihan mitkä tahansa pienet asiat on julistettu massiivisiksi ogelmiksi, joihin on pakko keksiä apu. Ja uusia ongelmia on aina mukava keksiä, jotta neuroottiset naiset lähtisivät ostoksille.
Viimeisimmän uuden hysterian aiheen tarjoaa Dove, joka tykkää markkinoida kuluttajille kauniiden kainaloiden konseptiaan. Itseasiassa jopa niin paljon, että se on kehittänyt asiaan aivan uuden tuotteen:
Saanko esitellä: Dove True Tone Underarm Dark Mark Eraser, kainaloiden sävyä tasoittava ja ihoa korjaava yövoide. Eroa alkaa kuulemma näkyä seitsemässä päivässä ja kolmessa viikossa se on selkeä.
Ehkä olen vain ahdasmielinen ja kohdeyleisöön kuulumaton ihminen, sillä en koe tarvitsevani tuotetta ja siksi minun on helppo huudella sen turhuutta. Onhan tällekin pakko olla kohderyhmänsä, kun tällainen on kerran ollut tarpeen lanseerata?
Toisaalta siis mahtavaa, että tällainen on sille kohderyhmälle keksitty, mutta meneekö tämä sittenkin jo hieman siihen samaan kategoriaan kuin muut keksimällä keksityt sähköllä toimivat mascarat ja valaisevat huulikiillot?
Mitäs mieltä olette? Odotatteko tätä saapuvaksi Suomen markkinoille ja uskotteko tälle löytyvän käyttäjäkunnan vai onko tässä nyt vaan jälleen nostettu esiin yksi uusi asia, jonka suhteen me naiset emme vain ole ennen tajunneet olla tarpeeksi neuroottisia?

34 kommenttia artikkeliin ”Yövoide kainaloille”

 1. Siis täh? 😀 Täähän menee jo melkein samaan kategoriaan peräröörin valkasun kans. 😀

 2. Minä rakastan rakastan rakastan Nivean pearl&beauty deodoranttia, koska se tekee kainaloiden ihosta niin kauniin! Eikä ole kyse ainoastaan siitä, että kainalot näyttää paremmilta, vaan ennen kyseisen deon käyttöä ne syvät juonteet tai rypyt kainalossa aiheuttivat toisinaan ihan kipua, esimerkiksi liikunnan aikana. Se katosi, kun aloin käyttää hoitavaa deoa. Olen kyllä ihan tyytyväinen Nivean kaunistavaan vaikutukseen, mutta siltä kannalta ymmärrän, että tuollekin tuotteelle olisi markkinat. Tosin käytän iltaisin ihan tavallista kosteusvoidetta kainaloidenkin iholle, joten en tiedä, onko tuosta oikeasti yhtään enempää iloa. Onko tuossa sinusta INCIssä jotain ainetta, joka olisi nimenomaan kainaloiden iholle erityisen hyvä juttu?

  • En ole valitettavasti päässyt tutustumaan tuon INCI-listaan, joten en osaa sanoa.

   Yleensä tosiaan ne kosteuttavat ainesosat ovat se hyvä juttu, joka pitää kainaloidenkin ihon kunnossa. 🙂

 3. Asiaan liittyen, millä saa liivien alle ihoon tulleet tummat alueet pois? Siis oletan että on samasta asiasta kyse. Kuorimista on kokeiltu muttei se tunnu auttavan. Sulla ei varmaankaan ole käsitystä ollenkaan että mistä on kyse?:D

  • Kokeile garnier nutritionist -sarjan sellaisessa pumppupullossa olevaa tehovoidetta. Toimi minulla.

  • Kuten arvasitkin, on minun tosiaan pakko myöntää, ettei minulla ole hajuakaan, millaisista tummista alueista nyt puhutaan. Minusta tämä kuulostaa siltä, että huonosti istuneet liivit aiheuttavat painaumia…?

 4. Kyllä miuta on vaivannut aina kainaloideni tumma punertava sävy. Ihaillen aina katson kun joillain kainalot ovat ihan samaa ihoa kuin muuallakin. Mielelläni siis tuollaista tuotetta testaisin, mutta rohkenen epäillä sen toimivuutta…

 5. olen lukenut blogiasi aivan alusta asti, ja pakko sanoa, että tämän postauksen kaksi ensimmäistä kappaletta ovat parhaat, jotka olen koskaan blogistasi lukenut!! näin toimii kapitalismi, isketään ihmisten arimpiin kohtiin ja luodaan ongelmia (esim. epävarmuus ulkonäöstä) joilla sitten saadaan ihmisparat ostamaan ja ostamaan…

  ääliömäisen kuuloinen tuote! olen kyllä monet kerrat miettinyt, että olisi ihanaa jos kainaloille olisi joku superohut ja rauhoittavat oma voide, sillä kainaloni ovat aina aivan mielettömän kipeät karvojen poistamisesta. after shave -geeli ei auta ja tavallisen kosteusvoiteen hikoilen pois saman tien. mutta ei tämä taida ihan sellainen tuote olla… huhhuhh!!

  • Eivät kapitalistit keksi tarpeita, ne ovat jo olemassa ihmisillä.

   Ei ihmisen ole mahdollista haluta ostaa tuotetta jos se ei hänen omasta päästään lähde, sillä kaikillahan on valinnanvapaus ja kyky ajatella itsekriittisesti? Toisaalta raami, josta ei pääse irti on kauneuden tavoittelu, mutta se ei johdu Dovesta. Miksi ei voisi ostaa jotain tuotetta jos kaipaa sen tuomaa hyötyä? Kaikilla ei ole samat tarpeet, ja niillä joilla ei ole tätä tarvetta, kuten sinä, eivät ostakaan tällaista tuotetta sillä eivät nää ongelmaa kainaloissaan. Kuitenkin on olemassa ihmisiä, joita haittaa kainaloidensa väri riippumatta siitä onko tuotetta olemassa vai ei. Tämä ei ole edes mikään uusi tarve, sillä googlettamala löytyy paljon vinkkejä ja videoita haulla ''how to lighten armpits''

   Muissa maissa tämä on huomattavasti yleisempää. Anonyymi viittaa kommentillaan varmaankin enemmän ulkonäköpaineisiin jotka syntyvät, mutta nekin kehittyvät vain ihmisen omassa päässä ja yhteiskunnassa eikä Doven tuotekehityslaitoksessa. Ihmisellä on viiteryhmä, johon hän haluaa kuulua, ja yhteiskuntamme suosii vaaleaa, tasaisen väristä ja karvatonta ihoa, joka liitetään ihannoituihin ominaisuuksiin. Sen takia ihmiset haluavat käyttää tällaisia tuotteita, eivät siksi että Dove tunkeutuu mainoksillaan ihmisten mieleen.

   Kyllähän kaikenlaista kosmetiikkaa on varmasti pidetty lanseerausvaiheessaan höpötyksenä.

 6. Olisi mahtavaa jos tämä toimisi! Minulla on siis sairaus jonka vuoksi taivealueet ovat todella tummat. Kyynärpääni ovat niin tummat, että kaikki aina luulevat minulla olevan mustelman. Kainaloni ovat tummat vaikka kuinka poistaisin karvat juurineen.Tiedän etten ole ainoa. Olisin ikionnellinen jos saisin samansävyisen ihon joka paikkaan, eikä tarvitsisi hävetä kainaloita jotka näyttävät siltä että sänki on pahimmillaan ja kannattaisi tarttua höylään…

 7. Mielipiteeni: koko "kauniimmat kainalot"-myyntipuheet on hanurista. Ei kainalot voi olla kauniit. ("hei onpas sulla kauniit kainalot, nää mun omat on vähän tämmöiset"… )

  Ja mihin ne ihohuokoset on kadonnut sieltä kainaloista mainoksissa. Ei kai ne umpeudu vaikka kuinka on karvatonta ja hajutonta? Ihmettelen vaan. Rageen itsekseni aina näille mainoksille. Nyt tein sen julkisesti. Kiitos. 😀

 8. Kauneimmat kainalot saa kun antaa karvojensa kasvaa. Ei punota ei tartte tämmösiä rasvoja eikä kasva sänki ja kainalot kiittää 🙂

  Itse kieltäydyn kategoriasta "me naiset" enkä lähde mukaan mihinkään läiskä/karva yms. neurooseihin jotta minulle voitaisiin myydä jotain.

 9. mä oon huomannut, että kun ajelee ihon säännöllisesti epilaattorilla, eikä sheivaa, iho on huomattavasti vähemmän tumma kainaloista. mutta välillä iho ärsyyntyy siitäkin esim rikkoutuessaan. myös sisäänkasvaneita karvoja tulee aika usein, tällainen tuote voisi päästä siis testilistalleni.

  tällä hetkellä käytän avonin after shave-voidetta bikinirajan lisäksi myös kainaloihin.

 10. Se taitaa olla Nivean mainos jolle aina naureskelen: Nainen kysyy mieheltä, mikä on hänen kaunein/seksikkäin kohtansa. Nainen ehdottaa sääriä, rintoja ja peppua, mutta ei, mies valitsee kainalot! Ei oo oikein uskottavaa 😀

  • JOO TOI TYPERÄ MAINOS!! 😀 Sit se mies hivelee niitä kainaloita hymyillen… Se on jo pari vuotta pyöriny telkkarissa ja nauran joka kerta!
   Selvästi markkinoijat ovat oikein keksimällä keksineet tämän "kauniit kainalot"-konseptin ja yrittävät sitä tyrkyttää nyt joka puolelta. Ei taida toimia kun sitä pitää niin kauheasti yrittää tyrkyttää…

  • Haha, tuli tosta mieleen, että luin kerran yhden (miehen kirjoittaman) kirjan, jossa mies löytää kadulta tajuttoman naisen ja ihastuu sen kainaloihin 😀 Joo oli outo kirja se, mutta meitä on moneen junaan!

 11. Miulla sinänsä kiinnostaa tämmöinen uusi tuote – ihan vain kokeilumielessä, mikä tässä on niiiiiin mullistavaa ja hienoa sekä erikoista normaaliin kosteusvoiteeseen tms. verrattuna? Kosteusvoidetta tulee käytettyä kainaloissa kun miun kainaloiden iho ärtyy tosi helposti mm. kaikesta. Toki kainaloiden sävyä tasoittava (toimiva!) tuote olisi rock, kun olen muutoin sävyä kalkkilaivan kapteeni, mutta kainalot ovat aivan muista ulottuvuuksista. Eli joo, turha tuotehan tämä varmaan on mutta kiinnostaa silti 🙂

 12. Blogisi alku oli loistava. Näin juuri on, olen usein ajatellut, että ilman kauneusmarkkinointia emme tietäisi, että kaikki ihossa täytyy "peittää", kaikkea täytyy "parantaa", itse asiassa kaikki täytyy tehdä aivan toisenlaiseksi ja mikään ei riitä. Huulista pitää tehdä pulleat, poskipäistä säihkyvät, hampaista vitivalkoiset jne jne. Huh huh. Kiitos kun sanoit tämän ääneen, sillä kauneusalan ihmiset ovat usein aika tekopyhiä! "Jokainen on kaunis omalla tavallaan" -sanonta ei todellakaan päde,.

 13. Minäkin kärsin tummista kainaloista, eivätkä mitkään konstit ole kunnolla tähän mennessä auttaneet. Minusta siis todella hyvä keksintö, jos vain toimii. Haluaisin todellakin kokeilla ja kenties ottaa askelia kohti hihattomien paitojen kesäpäiviä!

Kommentointi on suljettu.