It’s official: Kirjani ”Täydellinen iho – Opas korealaiseen ihonhoitoon” julkaistaan tammikuussa!

Olen jo muutamaan otteeseen aluksi ihan vain vihjaillut ja lopuksi ihan suoraan kertonut tulevasta kirjastani, mutta en ole vielä saanut paljastaa kirjan sisällöstä tarkemmin sen yleistä aihetta lukuunottamatta tai julkaista tarkempaa tietoa siitä, koska kirja tulee myyntiin.

VIHDOIN kirjaan liittyvä tieto on kuitenkin julkista ja nähtävillä WSOY:n verkkosivuilla, joten minäkin saan alkaa puhua tästä.

Kirjan nimi on siis Täydellinen iho – Opas korealaiseen ihonhoitoon ja kuten kirjan nimikin kertoo, summaa kirja kaiken mahdollisen korealaisesta ihonhoidosta ja sopii itseasiassa ihonhoito-oppaaksi myös niille, jotka eivät ole välttämättä kiinnostuneita nimenomaan korealaisesta ihonhoidosta, mutta haluavat oppia ihonhoidosta lisää ja saada apua oman ihonhoitorutiininsa luomiseen.

Kirjan visuaalisesta suunnittelusta on vastannut aivan huikea tiimi Agency Leroylta. Yritys valittiin alkuvuodesta vuoden design-toimistoksi ja heidän portfolioonsa kuuluu projekteja mm. Iittalalle, Minna Parikalle, Hackmannille, Lundialle, Nansolle ja Samujille. Myös esimerkiksi vähän aikaa sitten ilmestynyt Kasmirin Annoskateus-kirja on Agency Leroyn kädenjälkeä.

Olenkin siis saanut luottavaisin mielin antaa kirjani graafisen puolen suunnittelun osaavien ihmisten käsiin ja voinut itse keskittyä tekstin tuottamiseen. Ihastuin välittömästi graafisen tiimin ajatukseen tehdä kirjan kuvista minimalistisen tyylikkäitä ja esimerkiksi nuo yllä olevan kirjan kannen kuvassa olevat vedot eivät ole mitä tahansa väriläiskiä vaan ne kuvaavat yksityiskohtia, jotka tulevat oikeassa kannessa olemaan valoa kauniisti heijastavaa foliota. Kuinka huikeaa!

Ostolakossa Virve Vee kirja

Täydellinen iho – Opas korealaiseen ihonhoitoon 

Virve Fredman

Tunnista oman ihosi tarpeet ja hoida ihosi kuulaaksi.

Suomen seuratuimman kauneudenhoitoblogistin opas perehdyttää sinut aikamme suurimpaan kauneustrendiin. Ota haltuun korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet kaksoispuhdistuksesta kangasnaamioihin!

Päivittäisen ihonhoidon ei pitäisi olla vain tylsä rutiini. Täydellinen iho, opas korealaiseen ihonhoitoon paljastaa, miksi korealaisesta ihonhoidosta on tullut niin suosittua ja trendikästä myös länsimaissa ja johdattaa lukijan iloiseen ihonhoitoon. Teos opastaa lukijan kymmenvaiheiseen ihonhoitorutiiniin ja tekee sen noudattamisesta helppoa. Kirja auttaa myös löytämään omalle iholle sopivat hoitotuotteet ja tehoaineet sekä tutustuttaa korealaisiin kosmetiikkamerkkeihin. Ihonhoidon mullistava opas johdattaa lukijan korealaisten tehoaineiden, kuten etanaseerumin ja fermentoidun hiivan, saloihin sekä paljastaa, miksi Etelä-Korean Soul on tällä hetkellä maailman kauneuspääkaupunki ja K-Beauty valloittaa markkinoita ympäri maailman. Kirjan avulla jokaisen on helppo tunnistaa oman ihonsa tarpeet ja luoda itselleen tuloksia tuova ihonhoitorutiini edullisesti vaikka lähimarketin tuotteilla. Kirja soveltuu oppaaksi niin ihonhoitonoviiseille kuin syventämään osaamista jo enemmän tietäville.

WSOY.fi

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Kun kirjan nimeksi ehdotettiin Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon mietin ihan oikeasti hetken, voisinko antaa julkaista kirjani sillä nimellä. Eihän minulla itsellänikään ole täydellistä ihoa, mutta minulla on kyllä hihat täynnä vinkkejä muille, jotka haluavat sellaisen realiteettien puitteessa saavuttaa. Mietin asiaa hartaasti tullen sitten lopulta siihen lopputulokseen, ettei jokaisen personal trainerinkaan tarvitse näyttää fitness-lehden kansikuvalta voidakseen välittää eteenpäin tietoa. Olen ihan oikea ihminen, jolla on oikeita iho-ongelmia, joita hoitaessa olen oppinut paljon.

Kirja on tehty yhteistyössä Elevenin kanssa ja käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kirjassa ovat jollakin tavalla mukana myös meillä myynnissä olevat korealaiset tuotemerkit – ovathan ne juuri niitä, jotka olen itse suurella innolla meille halunnut myyntiin. Mikään mainoskirja kyseessä ei kuitenkaan ole, mutta nämä kaksi sulautuvat tässä kokonaisuudessa luontevasti yhteen, sillä kun korealaisesta kosmetiikasta on ensin ahminut itseensä tietoa haluaa ymmärrettävästi myös tietää, mistä sitä voi helposti saada käsiinsä Suomen laajimman valikoiman. Käytännössä tämä myös tarkoittaa, että perinteisten kirjakauppojen lisäksi kirja on saatavilla myös Elevenin verkkokaupasta, jossa se täydentää laajaa K-Beauty-valikoimaamme.

Kirjani julkaistaan tammikuussa 2019, mikä on aivan täydellinen hetki, sillä blogini täyttää silloin 10 vuotta ja itsekin juhlin 32-vuotissynttäreitäni. Täytyy myöntää, että en kyllä keksi paljon parempaa tapaa juhlistaa näitä molempia kuin omalla kirjalla, jonka julkaisemisesta olen lapsesta asti haaveillut.

Kirjasta tulee kovakantinen, 176 sivuinen opus, joka on pullollaan tekstiä. Käsikirjoituksessa oli pelkkää tiiviisti kirjoitettua tekstiä yli 100 sivua, joten takaan, että kyseessä ei ole vain nätti kuvakirja vaan paljon tietoa tarjoava paketti. (Itseasiassa olin jopa huolissani siitä, mahtuuko kirjaan tarpeeksi kuvia.) Ehkäpä kaikkein jännittävintä onkin voida sanoa itseään tämän opuksen myötä tietokirjailijaksi!

Virve Fredman WSOY Täydellinen iho

Onko joku kiinnostunut lukemaan tämän tulossa olevan opuksen?

Kirjani löytyy myynnistä täältä. 


Lue myös:

Suuria uutisia: allekirjoitin kustannussopimuksen!

Ajatus kirjaan lähti kamalasta kohtaamisesta työpaikalla

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

24 kommenttia artikkeliin ”It’s official: Kirjani ”Täydellinen iho – Opas korealaiseen ihonhoitoon” julkaistaan tammikuussa!”

 1. Onnittelut! Odottelen opusta suurella kiinnostuksella! Tykkäsin todella paljon myös sinun Kauneus ja terveys -lehdessä taannoin olleesta laajasta naamioartikkelistasi ja luin sen useamman kerran. Se oli tosi kattava ja informatiivinen, silti samalla rento ja viihdyttävä selkeine kuvituksineen. Jos sama fiilis jatkuu kirjassasi, onnistunut lopputulos on plakkarissa.

  Käännättekö kirjan myös ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja ranskaksi? Sinun urasi on siinä pisteessä, että seuraava luonteva askel on suunnata katse Eurooppaan ja kirjasi on siihen mitä oivallisin väline. Samalla eleven voinee alkaa laajentaa markkinoita myös sinne suuntaan?

  Lykkyä pyttyyn kaikilla rintamilla!!!

 2. Kyllä varmasti haluan lukea kirjan! Minua todella kiinnostaa tuo korealainen kosmetiikka!

 3. Ojojojoj, kiva päästä lukemaan tämä! Harmi, ettei kirja tule vielä jouluksi myyntiin! Mulla tuli heti useampi henkilö mieleen (itseni lisäksi), jolle tämä olisi ollut erinomainen joululahja 😀

  • Anna jouluna kirjekuoressa ”itsetehty lahjakortti” tähän kirjaan ja kerro, että kirjan toimitus kotiin on tammikuussa 😉

 4. Voi odotan kovasti! Minullakin on tammikuun alussa synttäri niin tämä on hankittava synttärilahjaksi! Vuoden ykköskirja!

 5. Öööö??? EHDOTTOMASTI aijon hankkia kirjan 😀 Ootan jo super innolla ja toi kirjan kansi on varmaan yks kaunneimmista. (ihastun myös usein ihan kaunokirjoissakin joskus ihan pelkästään yksinkertaiseen kanteen) En malta oottaa ja jos ei muuten niin vinkkailla avokille että helmikuussa synttärit ja et tää kelpais lahjaks xD Ja ai että oon itekki haaveillu et voisin kirjottaa kirjan mutta ei oo mitään mistä kirjottaa…

 6. Olen itse +40 (lue – 50) ja aina kiinnostunut ihonhoidosta. Ja tuloksia on tullut, kosmetologit aina kehuvat ihoni olevan vähintään kymmenen vuotta nuorempi kuin ikäni. Nyt vain teinitytölle pukkaa finniä/aknea, mutta häntä ei kiinnosta ihonhoito tai meikkaaminen. Ihan hyvä että on hyvä itsetunto, meikkiä ei niin tarvitsekaan olla, mutta ihonhoito voisi kiinnostaa enemmän. Onko kirjassa ohjeita erityisesti akneen ja finneihin?

 7. Minä minä minä! Vaikka korealainen rutiini onkin tuttu niin odotan tosi innolla että pääsen lukemaan sun vinkkejä ja tietoutta! Kansikuva on ihana ja samoin myös kannen suunnittelu! Rakastan hyvin suunniteltuja kirjoja jo ihan ammattinikin vuoksi hihi. En malta odottaa että pääsen hypistelemään!

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

 8. Todella kaunis kansi, aion kyllä hankkia tämän omaan hyllyyn. Hyvä Virve!

 9. Ehdottomasti! Montakohan kertaa olen sinulta saamiani oppeja jo kehunut mutta kerta kiellon päälle!

 10. Hei onnea ihan hirveästi!<3 Tosi kaunis kansi ja huiput ne foilaukset! Odotan innolla, että pääsee kuikistamaan kirjan sisään.

 11. Aivan ehdottomasti pitää kyllä lukea! 🙂 Vähän jäin tosin aprikoimaan, että onkohan kirjassa kuitenkin uusia juttuja meillekin, jotka ovat jo aika hyvin kärryillä korealaisesta ihonhoitorutiinista ja K-beauty- tuotteista? 😀

  • ..Ja en tarkoita sanan varsinaisessa merkityksessä olevani mikään alan ammattilainen tai suurikin asiantuntija, mutta pelkästään jo kun on kolunnut useampaan kertaan läpi kaikki sun blogin K-beauty- tagilla olevat postaukset (ja jäätävän määrän erilaisia tuotteita), niin niistäkin on jo aika paljon infoa kertynyt tietopankkiin! :’D Eli ehkä kysymykseni voisi muotoilla näin; Onko kirja enemmän tarkoitettu ihan aloitteleville K-beauty- intoilijoille, vai onkohan siinä meille jo vähän pidempäänkin asiaan perehtyneille vielä uutta asiaa? 🙂

   • Haha, no worries, ymmärsin täysin! 🙂 Kirjassa on toki monia blogissakin esiin jo tulleita perusjuttuja, mutta tavoitteena oli tehdä siitä sellainen, että blogiani ahkerasti lukenutkin saisi siitä uutta irti, vaikka toki paljon siellä on varmasti sitten tuttuakin, jos on paljon K-Beautya läpi kahlannut. Eli sekä perusjutuista kiinnostuneille että enemmänkin hommaan syventyneille jotain. 🙂

 12. Pitänee tämäkin hankkia! Omistan jo Rauli Hulkkosen kirjat (nimmareilla!) ja Mariella Sarkiman kirjoittaman teoksen.

 13. Tämähän on täyttä timanttia! Tiedän sen jo ennen julkaisua! Todellakin ostan, luen, inspiroidun ja kiitän sinua ensinnäkin kaikista näistä vuosista joina olet blogannut, Elevenin Suomettamisesta ja nyt tästä kirjasta! That is the work of a true boss-lady!

 14. Ehdottomasti gankin tämä itselleni! Hoitoveden löysin blogisi kautta ja se on ihana paras tuote ikinä.

Kommentointi on suljettu.