Tuoksuperhe täydentyy

Yksi suosikkituoksuistani on Chanelin Chance Eau Tendre, joka on ihanan raikkaan sitruksinen ja samalla kukkaisen hedelmäinen tuoksu.

Ostin viime kesänä sarjan EdT:n, joka on ollut tähän asti ainoa valikoimissa oleva tuote, mutta tämä kesänä minun oli pakko tehdä pari lisähankintaa, sillä Chanel pukkasi markkinoille kaksi täydentävää lisätuotetta kausituotteiksi:

Chance Eau Tendre Shimmering Touch sekä Sheer Moisture Mist olivat aivan välttämättömiä kesähankintoja!

Moisture Mist (100ml) on nimensä mukaisesti kosteussuihke, joka tuoksuu Eau Tendrelle ja itseasiassa minun ihollani tämä suihke tuoksuu itse hajuvettäkin paremmalle.

Iho jää tämän jäljiltä kevyesti kosteutetuksi ja tämä on ihanan kevyen tuntuinen iholla. Vaikka tämä kosteuttaa, ei iho tunnu tämän jäljiltä öljyiseltä. Sumute suihkuaa pullosta ulos hienojakoisena pilvenä (spray pumppu) ja tuoksu kestää iholla melko hyvin, muttei tietenkään yhtä hyvin kuin itse EdT:n tuoksu. Tämä on kuitenkin mukava lisätuote EdT:n ohella käytettynä tai auringossa yksinään, sillä tämä ei sisällä alkoholia.

Shimmering Touch (25g) on vielä edellistäkin tuotetta kesäisempi kaveri. Tämä ihanuus on nimittäin läpikuultavaa shimmeristä geeliä, joka kimaltelee ja tuoksuu herkullisesti Eau Tendrelle!

Itseasiassa tämä shimmerinen geeli tuoksuu jopa hieman mansikkaisellekin, eli on omaan makuuni näistä kaikista kolmesta tuotteesta se kaikkein paras ja herkullisin.

Tuote jättää iholle kevyen shimmerisen (ei glitterisen!) pinnan ja näyttääkin aivan upealta esimerkiksi dekolteella tai käsivarsissa.

Tämä kolmen luksusihanuuden trio on ollut yksi tämän kesän lemppareistani ja kulkenut mukanani monessa paikassa viimeisimpänä Kreikan auringossa, josta tällä hetkellä tosiaan nautin ystäväni kanssa.

Kenen muiden suosikkeihin Chanelin Chance Eau Tendre lukeutuu? Onko joku muu hankkinut näitä lisätuotteita (joiden maahinnoista minulla ei valitettavasti ole aavistustakaan, mutta joiden veikkaisin pyörivän neljänkymmenen euron paikkeilla ehkäpä)?

6 kommenttia artikkeliin ”Tuoksuperhe täydentyy”

 1. Chanelin Chance Eau Tendre on ainoa hajuvesi jonka oikeasti tahdon 😀 en ole ostanut yhtäkään hajuvettä itse, koska en ole löytänyt mitään mikä kelpaisi, nyt tässä kuussa saan kyseisen tuoksun lahjaksi (koska pyysin, en halua enää kaapintäytteeksi pahoja hajuja)
  Luin kirjoittamasi hienomman kuvauksen, mutta minusta se tuoksuu kukkaisilta ja päärynältä! Varsinkin ensituoksu on päärynäinen.

  Toinen jonka kelpuuttaisin olisi miss dior cherie l'eau, joka omalla ihollani tuoksui aika pitkään hyvin samalta Chanelin kanssa.

 2. Virve, hoi! Ei liity postaukseesi mitenkään, mutta pakko kysyä; myytkö koskaan Huuto.netissä mitään? 🙂 -Anna

 3. Etsin tänä kesänä itselleni täydellistä arkituoksua, ja ostin juuri tämän Chanelin. Nousi heti yhdeksi lempituoksuistani. 🙂

 4. Juu tämä Chanel on Marc Jacobsin Daisyn kanssa lempituoksujani!! (Tavallinen Chance sen sijaan ei miellytä yhtään! Onneksi loivat meille sitruksen kukkaisista tuoksuista pitäville tämän Tendre-version <3)
  Oih olisi ihana ostaa noita täydentäviä juttuja, mutta auton hankinnan jälkeen rahatilanne on mukavasti nollilla.. Byääh, en saa millään perusteltua itselleni kumpaakaan noista tarpeelliseksi tai käyttökelpoiseksi hankinnaksi.
  Miten tuota moisture mistiä oikein käytetään? (Lue: miten saisin perusteltua itselleni sen hankinnan.. :P)

  Voi toisipa Chanel markkinoille tästä tuoksusta dödön, sen ostaisin ehdottomasti! :D)

 5. Itse olen saanut lahjaksi saman tuoksusarjan hair mistin, ja se on tosi ihana 🙂 Halpa verrattuna siihen 'oikeaan' hajuveteen, mutta ajaa ainakin itselläni saman asian.

 6. Mulla on ollut Chance ja sain Eau Fraichen, jota kovasti on kehuttu, mut tykkäisin Eau Tendrestä enempi. Chanelit on melki ainoita joita olen ostanut uudelleen (jollei lasketa nuoruuden Poisonia) Reissusta onnistuin nappaamaan Narsico Rodriguezin.

Kommentointi on suljettu.