Clarinsin haastajat: Lumene Raspberry Miracle Lip Perfecting Balmit

Muistatteko, kun kerroin teille parisen viikkoa sitten Lumenen tuoneen myyntiin uudet Raspberry Miracle Lip Perfecting Balmit?
Sain uutuustuotteen kaikki neljä sävyä Lumenelta tutustuttaviksi ja teille esiteltäväksi!
1 Valon kaunotar
Uudet huulituotteet lupaavat yhdistää koostumuksessaan kiillon ja hoitavuuden ja pitää huulet kosteutettuina. Kuten jo aiemmin totesin, tuli minulle näistä pakkauksista ja lupauksista vahvasti mieleen Clarinsilta löytyvät huulibalmisuosikkini Instant Light Natural Lip Perfectorit, joten näihin oli todella mukavaa tutustua lähemmin.
2. Tyyni kesäpäivä
Pidin paljon balmien pehmeästä ja tahmaamattomasta koostumuksesta, joka tuntui sulavan huulille mukavasti. Nämä tuntuivat huulilla todella ohuilta ja kevyiltä ja olivat mielestäni juurikin sitä, mitä Lumene näiden lupaili olevan: kiiltoa antavia, mutta hoitoa huulille samalla tuovia.
Suosikkisävyni taisi olla sävy 4 Kedon kukkia. Tämä oli juuri sellaine helppo ja kevyt nudesävy, joka toimii vähän kaikissa meikeissä ja kaikissa tilanteissa. Vaalea hitusen persikkaan taittava sävy jäi huulille kuitenkin niin kevyen lämpimänä, että se menee helposti jopa viileämmänkin silmämeikin kanssa yhdistettynä. Tästä taitaakin tulla käsilaukkuuni uusi hätävaratilanteita varten jemmattu huulimeikkituote.
Sävy 3 Tuoksutarha oli hitusen vaalenpunertavampi kuin muut, mutta silti huulille hyvin sulautuva ja juuri sopivan kevyesti sävyä tuova. Usein näiden vaaleiden vaaleanpunertavien sävyjen ongelmana on, että niiden pigmentit jäävät huulien pinnalle ilman, että kiilto ikäänkuin sulaisi huulille. Lopputuloksena onkin sitten yleensä ikäviä vaaleita huulikiiltorannuja pitkin huulien uurteita. Tämän sävyn kanssa tuota ei kuitenkaan tapahtunut, minkä vuoksi tämä sai papukaijamerkin loistavuudestaan.
2 Tyyni kesäpäivä oli sävyistä rusehtavin vaikkei missään tapauksessa kuitenkaan ruskea. Kevyt ja lämmin sävy taittoi nätisti rusehtavaan persikkaan ja oli itseasiassa luonnollisuutensa vuoksi toinen suosikkisävyistäni.
Kiilloista vaalein eli sävy 1 Valon kaunotar tuntui omilla huulillani jotenkin muita hankalammalta tapaukselta. Sävy oli muita vaaleampi ja jotenkin kolme muuta vain tuntuivat paremmi huulille sulavilta, mutta tämä jäi helposti hieman epätasaisempana huulieni kuivempiin kohtiin enkä tiedä, oliko se lopulta vain mielikuvitukseni tuotetta, mutta vaikka kuinka yritin, en saanut sitä sulautumaan huulilleni yhtä kauniisti kuin muita ja se tuntui jopa muita ihan hitusen jämäkämmältäkin. Sävy oli nätti, mutta se ei vaan koskaan asettunut huulilleni niin, että olisin päässyt sen kanssa täysin sinuiksi.
1 Valon kaunotar, 2 Tyyni kesäpäivä, 3 Tuoksutarha ja 4 Kedon kukkia.
Yksi asia, mistä en kiilloissa kuitenkaan pitänyt oli niiden applikaattoripää. Siinä missä suosikkieni Clarinsien samanmuotoinen pää on pehmennetty pehmeämmällä applikaattorikärjellä, jonka avulla kiilto on helppoa hieroa huulille ohuena kerroksena, löytyi näistä pelkkä kova muovinen viistottu kärki. Mielestäni muovikärjillä on suunnattoman hankalaa saada tuote levittymään huulille tasaisen kauniisti ilman, että mihinkään kohtaan jää epämääräisiä vetojälkiä.
Tämän pienen epäkohdan vuoksi päädyin käyttämään kiiltoja sormenpäällä huulille hieroen. Tämä tietysti auttoi myös siinä, että sävyt mukautuivat huulille paremmin kuin pelkällä kovalla muovikärjellä vedeltynä.
3 Tuoksutarha
Muuten pidin kiilloista kovasti. Niiden tuoksukin oli sopiva kevyt ja miellyttävä eikä oikeastaan mitenkään nenää kiusaava. Ne eivät myöskään liiemmin maistuneet millekään, mitä itse pidän erittäin tärkeänä. Muutamien merkkien huulikiiltojen kanssa tämä kun on ollut suoranainen ongelma saadessani puistatuksen väreitä edes heidän kiiltojensa makua ajatellessani.
4 Kedon kukkia

Raspberry Miracle Lip Perfecting Balmit olivat mielestäni hyviä huulille kevyesti hoitavuutta tuovia balmeja, jotka antoivat juuri sopivan verran sävyä pysytellen kevyinä ja luonnollisina. Jos tuotteissa olisi ollut parempi applikaattori olisin saattanut jopa rankata ne tasoihin suosikkieni Clarinsien vastaavien kanssa, mutta muovipää jätti nämä kuitenkin Clarinsien jalkoihin.
Lumenen huulibalmeilla on hintaa n. 9,90 euroa.
Oletteko te jo kokeilleet Lumenen Raspberry Miracle Lip Perfecting Balmeja?

9 kommenttia artikkeliin ”Clarinsin haastajat: Lumene Raspberry Miracle Lip Perfecting Balmit”

 1. Onpas ihanan luonnollisia sävyjä! Mie kanssa vähän vierastan nuita muovikärkiä, ne on jotenkin hankalat ja sen vuoksi etsin aina sellaisen huulikiillon jossa on pehmeä aplikaattori. Näitä voisi kyllä ostaa kokeiluun, sävyt houkuttelee siihen ainakin kovasti! 🙂 4 ja 2 olisi miullekin sellaiset lempparit! Persikkaiset sävyt on aina ollut sellaisia suosikkeja ja luonnolliset nude sävyt toisena 🙂

 2. Katselinkin purkkeja ajatuksella, että on tainnut Clarins olla esimerkkinä. Kokemuksia ei tosin ole kummastakaan. Tuli mieleeni kysymys kun kirjoitit oliko kiilto lämpimään vai kylmään taittava. Pitääkö/kannattaako huulimeikkiä valitessa ottaa huomioon huulimeikin sävyn lämpö/kylmyys? Jos kasvot ovat lämpimänsävyiset, kumman sävyinen huulimeikki (puna/kiilto) kannattaisi valita? Kuvien perusteella sävy 4 hurmasi ja voi olla että semmoinen täytyy käydä ostamassa. Jos vaikka oppisin käyttämään pienin askelin jotain muutakin huulilla kuin huulirasvaa 🙂

  Kiitos mahtavasta blogista :). Täältä oppii valtavasti uutta!

  • Yleensä lämpimälle ihonsävylle sopivat parhaiten nimenomaan lämpimän sävyiset meikit. Tätä ei kuitenkaan kannata noudattaa orjallisesti, sillä jos iho ei ole esimerkiksi kovin selkeästi kellertävä tai punertava, voivat myös toisen sävymaailman värit sopia yllättävän hyvin. Esimerkiksi oma ihoni on keltapohjainen, mutta koska se on myös sen verran vaalea eikä kellertävyys ole niin selkeää, sopivat pinkitkin sävyt. 🙂
   Eli periaatteessa kylmälle iholle kylmiä meikkejä ja lämpimälle lämpimiä, mutta rajoja kannattaa koetella hieman! 🙂

 3. Näitä vähän katselinkin ja jossain vaiheessa kotiutan kyllä jonkun. Clarinsin vastaavista pidän kovasti joten miksen näistäkin. Hinta on ainakin edullinen 🙂

 4. Samaa mieltä näistä.. ostin juuri tuon tuoksutarhan prismasta. Eikä maksanut kuin 8 euroa, luulin että on poistuva tuote… huulilla hyvä, mutta muovipää latistaa tunnelman. Clarinsia en ole vielä päässyt kokeilemaan.

 5. Itse testailin näitä kaupassa, mutta pakko sanoa että ei hurmannut niinkuin Clarinsin Lip Perfectorit – ensinnäkin tuon muovipään ja toisekseen hajunsa takia. Itse rakastan Clarinsin kiiltojen hajua ja makua myös, mutta noissa se oli mielestäni liian piikikäs eikä miellyttänyt.

 6. Minä rakastan Clarinsin instant light natural lip perfectoria. Olen varmasti viime vuosien aikana käyttänyt monta kymmentä tuubillista tätä rakastamaani tuotetta. Se kosteuttaa ja pehmentää huulia. Antaa ihanaa kiiltoa ja viimeistelee meikkilookin huolettoman tyylikkäästi.
  Minua häiritsee suuresti, että Lumene on muutamat viime vuodet tehnyt ns halpis kopioita muiden brändien tuotteista (mm chubby stickit). Ketä tämä palvelee? Tehdään korkeintaan ok-laatuisia tuotteita, jotka joku muu on kehitellyt ja keksinyt. Eikö Lumenen tuotekehittelijät keksi uutta vai ratsastetaanko toisen tuotteen markkinoilla. En tiedä, mutta sen tiedän, että Clarinsiani en vaihda! 😉

 7. Oon käyttänyt näitä jo kuukauden verran ja tykkään tosi paljon! Mä en taas tykkää yhtään Clarinsin hajusta.

Kommentointi on suljettu.