Sininen kynsilakka, johon minäkin rakastuin

Sain Lumenelta blogikokeiluun joukon ihania kesäisiä kynsilakkoja merkin Play of Light -kesäkokoelmasta. Lakkojen joukosta löytyi melko herkullisia sävyjä sekä yksi totaalinen yllättäjä ja potin korjaaja. Olen itse pitänyt Lumenen Gel Effect -lakoista, sillä niissä on hyvä koostumus ja sopivan leveä levityssivellin. Lisäksi lakat kestävät kynsillä hyvin.
Tällä kertaa kesän lakkakokoelma koostuu kahdeksasta kesäisestä sävystä, joiden joukkoon mahtuu niin persikkaista ja korallista sävyä kuin sinertäviä, vesimäisempiäkin sävyjä.
Sävyistä neljä on täysin shimmerittömiä creme-lakkoja…
…ja neljä muuta puolestaan metallisia ja shimmerisempiä sävyjä.
48 Kaunein Ruusu on syvä pinkin sävy, jota oli hankala saada toistumaan kamerassa sen täydessä intensiivisyydessään. Tosiasiassa lakan sävy on ihan hitusen syvempi vadelmainen. Pirtsakka sävy oli omia suosikkejani ja se peitti hyvin jo yhdellä kerroksella (kaikkia lakkoja on postauksessa kynsillä kaksi kerrosta).
49 Kirkkautta ilmassa on voimakas punaoranssinen, hieman korallinen lakkasävy, joka näyttää varmasti aivan upealta ruskettuneella iholla.
Terveisiä äidille. Meidän äiti rakastaa oransseja lakkasävyjä ja tästä lakkasävystä 50 Kesä Tuoksuu tuli heti äiti mieleen. Sävy on todella raikas ja pehmeä oranssin sävy, joka sopii hyvin vaaleammallekin iholle. 
51 Aamukastetta on samalla vähän mummu, mutta silti ihastuttavan pehmeä nudepersikka, joka loppujen lopuksi alkoi miellyttää silmääni kovasti.
Sokerikarkkia, sokerikarkkia! 52 Valon juhlaa näyttää shimmerisessä vaaleanpunaisuudessaan ihanalta sokerihuurteiselta kuorrutteelta. Kaikissa näissä metallisävyissä on jujuna, että ne shiftaavat eri valossa erilailla ja tämä sävy poimii itseensä valosta riippuen kylmää pinkkiin taittavaa metallishiftausta tai kaunista kultapersikkaisempaa hehkua. IHANA!
Ja jos edellinen lakka oli shimmerisyydessään ihana niin entäs sitten tämä pinkki herkku! 53 Päivien hohde on reilunpinkki sävy, joka hohtaa auringossa metallisen kultaisena. Kesääää!!!
Vaikka vaaleansinistä ja siniharmaata vaikuttaa näkyvän lähes jokaisella kaupan vaaterekillä ainakin jossain määrin, ei sävy sytytä itseäni vielä kynsissä täysin. Sinisen ja hopean sekä jossakin valossa jopa kevyesti vihertävän sävyjä sekoittava 54 Kevätnurmella jäi hieman synkäksi muiden kokoelman sävyjen rinnalla.
Hoen aina, että siniset lakkasävyt eivät ole suosikkejani enkä koe niissä ikinä oloani kotoisaksi. Perun kuitenkin sanani täysin tämän kokoelman viimeisen lakkasävyn 55 Puron Laulu myötä. Tämähän on aivan MIELETÖN! Lakka näyttä pullossa siniseltä, mutta kun siihen osuu valo sopivassa kulmassa, muuttuu se syvän violetiksi ja samalla siinä on vielä upea metallishimmerinen hehku.
Sävyn vivahteita oli haastavaa yrittää vangita kemeraan ja meinasin jo luovuttaa täysin, mutta eräänä aamuna sängyssä ikkunan alla silmiäni aamuauringossa raotellessani näin lakan sävyn toistuvan niin täydellisenä, että nappasin heti kännykkäni esiin ja aloin räpsiä kuvia. IPhone 6 Plussassa on muuten aika pirun hyvä kamera!
Violettiin vivahtelu on lakassa itseasiassa niin selkeää, että kun olin lakannut sillä kynteni kysyi luokkakaverini minulta jopa olenko lakannut molempien käsieni kynnet eri lakkasävyillä! 
Kuten tosiaan sanoin, en ole koskaan ennen ollut sinisten lakkojen kanssa sinut tai viihtynyt niissä, mutta tämä lakka muutti kaiken. Tätä sinistä minä rakastan ja voisin vaikka vannoa, että jos tämän lakkasävyn olisi lanseerannut Chanel, olisi kyseessä jälleen kulttisävy, jota jonottettaisiin!

Mikä on teidän suosikkinne?

Lumene Gel Effect -kynsilakoilla on hintaa n. 5,90 euroa.

18 kommenttia artikkeliin ”Sininen kynsilakka, johon minäkin rakastuin”

  1. Tosi kiva tuo lumenen kesäkokoelma 🙂 Oma lemppari 52 valon juhlaa <3 Voisin kyllä kotiuttaa kaikki :p on niin söpöjä värejä 🙂

  2. Apua, ihania lakkoja! Aikaisemmat kokemukset Lumenen gel effect lakoista on niin hyviä että täytyy ehkä ostaa ainakin oranssi ja sininen. Ja hopea ja ja ja ja….. 😀

  3. Tuo sininen on IHANA! Siitä tulee vähän mieleen Artdecon lakka 246, joka on kuitenkin hieman enemmän violetti kuin sininen, mutta samantyyppinen kameleonttilakka joka tapauksessa. Suosittelen! On myös kestävä ja laadukas lakka muutenkin. 🙂

  4. Oijoi, toi sininen pitää kotiuttaa ja vaaleanpunainen myös! Mulla on vieläkin jäljellä pari ikivanhaa (puhutaan varmaan jo 10v vanhoista…)lumenen hilelakkaa ja ne toimii edelleen!

  5. Haluan tuon sinisen !!
    Jos sitä palkitsisi itseä tästä lukuvuodesta tuolla… 😉 upea !

  6. Rakastuin tuohon siniseen blogisi kautta ja se oli vielä mielettömämpi livenä! Se on ihan kuin revontulet yötaivaalla. Eri valotus tuo siihen ihanaa liilaa ja vihreää. Kiitos hirveästi tuon esittelemisestä! Muuten olisi mennyt ihan totaalisen ohi aivan mahtava lakka!

Kommentointi on suljettu.