Uusi lemppari: KOSÉ Cell Radiance Revive & Revitalize Moisturizing Eye Cream

*Sis. mainoslinkkejä

Ihoa tehokkaasti ravitseva ja kosteuttava silmänympärysvoide on sellainen kosmetiikkatuote, josta en ole valmis tinkimään. Silmänympärykseni ovat aina tummat, joten ne vaativat reippaasti meikkiä peittyäkseen ja tuo meikki taas vaatii puuteria kiinnittyäkseen. Tuon kaiken tasapainoksi herkkä ja ohut silmänympärysihoni vaatii tehokasta, mutta hellää hoitoa jottei se rupsahda ennenaikaisesti.

KOSÉ Cell Radiance Revive & Revitalize Moisturizing Eye Cream

Metsästän jatkuvasti uusia hyviä silmänympärysvoiteita ja löysinkin jälleen yhden sellaisen sattumalta kesällä, kun saimme meille töihin myyntiin uuden tuotemerkin. Rehellisyyden nimissä voin kertoa, että en ollut itse yhtään innoissani ajatuksesta ottaa valikoimaamme japanilaista tuotemerkkiä nimeltä KOSÉ Cell Radiance. Merkki ei ollut minulle millään tavalla tuttu eikä se oikeastaan edes kiinnostanut minua, sillä en ollut kuullut kenenkään koskaan hypettävän sitä. Tiesin kyllä KOSÉ-merkin halvat tuotteet, mutta tämä Cell Radiance -tuotemerkki ei innostanut.

KOSÉ Cell Radiance Revive & Revitalize Moisturizing Eye Cream

Sitten tuli kesä ja lähdin häämätkalle Singaporeen. Yhtäkkiä merkki oli joka puolella! Kaikista tavarataloista näytti löytyvän iso ja hieno KOSÉ-piste, joka seisoi ylväänä keskellä muita selektiivisiä kosmetiikkamerkkejä. Tuotteita näkyi kaikkialla ja kiinnostukseni niitä kohtaan heräsi aivan uudella tavalla. Mikä tämä hypetetty merkki oikein on ja pitäisikö tähän nyt sitten kuitenkin tutustua?

Kotiin päästyäni muistin, että minulla oli jemmassa muutamia merkin tuotenäytteitä, joita aloin kokeilla iholleni suurella mielenkiinnolla. Yllätyin totaalisesti, kun niistä jokainen tuntui iholla jotenkin aivan mielettömän upealta, ylelliseltä sekä ihanalta ja teki iholleni niin hyvää ihan välittömästi. Oho, no ei ihmekään, että mekki on Aasiassa niin suosittu!

KOSÉ Cell Radiance Revive & Revitalize Moisturizing Eye Cream

Yksi suurimmista tuoterakkauksistani oli kuitenkin KOSÉ Cell Radiance Revive & Revitalize Moisturizing Eye Cream, josta olin ensin saanut meiltä töistä pienen näytteen. Ihastuin näytteeseen niin kovasti, että onnistuin kinuamaan kollegaltani omakseni tuotteen kuvausnäytteen ja loppu onkin historiaa – sen verran kovasti olen nimittäin tähän silmänympärysvoiteeseen rakastunut.

KOSÉ Cell Radiance Revive & Revitalize Moisturizing Eye Cream

KOSÉ on japanilainen tuotemerkki ja japanilaisen tavan mukaan sen Cell Radiance -tuotteissa hyödynnetään riisiä. Silmänympärysvoide on anti-age-vaikutteinen, mutta sanoisin sen sopivan jokaiselle kahdestakympistä ylöspäin, jonka silmänympärysiho kaipaa tehokasta ravitsemista.

KOSÉ Cell Radiance Revive & Revitalize Moisturizing Eye Cream

Silmänympärysvoiteen varsin täyteläinen koostumus kosteuttaa silmänympärysihoa erittäin tehokkaasti ja pitää sen miellyttävän pehmeänä sekä kimmoisana. Tämä tuntuu minusta loistavalta tuotteelta sekä ihon tehokkaaseen yöhoitoon että myös päivällä meikkipohjan alla käytettynä.

Sanoisin, että tämä silmänympärysvoide nousi ehdottomasti suosikkivoiteideni joukkoon ja tulee jatkossa todellakin olemaan niitä silmänympärysvoiteita, joita kuivista silmänalusista kärsiville ja tehokkaasti ravitsevia koostumuksia etsiville suosittelen.

KOSÉ Cell Radiance Revive & Revitalize Moisturizing Eye Cream

Aiempia suosikkejani ovat olleet *Clinique All About Eyes Rich ja Louis Widmer Eye Contour Cream*, mutta koska tämä itseasiassa tuntuu vielä niitäkin hoitavammalta taitaa jopa olla, että tästä tuli nyt ykkönen näiden tehokkaasti ravitsevien ja kosteuttavien silmänympärysvoiteiden sarjassa.

*KOSÉ-tuotteita myy Suomessa Eleven.fi ja tuotevalikoimaan voi tutustua täällä.

Minulta löytyy kotoa vielä pari muutakin KOSÉ-tuotetta, joihin tulen varmasti palamaan vielä täällä blogissa.

KOSÉ Cell Radiance Revive & Revitalize Moisturizing Eye Cream

Onko teillä kokemuksia KOSÉ-tuotteista?

3 kommenttia artikkeliin ”Uusi lemppari: KOSÉ Cell Radiance Revive & Revitalize Moisturizing Eye Cream”

 1. Kumpaa suosittelisit enemmän herkälle, pintakuivalle iholle – tätä vai Etude Housen Moistfull Collagen- linjan silmänympärysvoidetta?

  Vastaa
  • Jos vertaa näiden ominaisuuksia niin en oikeastaan sanoisi, että näillä olisi kovinkaan suurta eroa lopputuloksen kannalta. Etude Housen voiteessa on paksumpi ja ”kovempi” koostumus ja tässä taas pehmeämpi, mutta silti täyteläisen ravitseva, eli sanoisin lähinnä vain makuasiaksi. Suurin ero taitaa olla, että tämä sisältää enemmän anti-age-vaikutteisia ainesosia, mutta lyhytvaikutteisen lopputuloksen kannalta melko sama vaikutus. 🙂

   Vastaa
 2. Olen ostanut tätä ja linjan muita tuotteita jo kahdella Japanin -matkallani, ekan kerran 2014.
  Tykkään aivan hirveästi, toimivat hienosti. Myös supermieto tuoksu on mieluinen.

  Vastaa

Jätä kommentti