Virkeät kintut

Tämä kesä kuluu minulla töissä seisten. Seisoskelen silmille huomaamattomasti tärisevässä paatissa osan päivästä korkokengillä keikkuen ja välillä hyvän ilmastoinnin perään haikaillen, joten ei ihme, että jalkani varmasti tulevat turpoamaan. Naureskelinkin ennen opintovapaalle jäämistäni, kuinka kenkienikin koko kasvaa kymmenen päivän työpassini aikana joskus yhdelläkin koolla ihan vaan turvotuksen vuoksi. 
Turvotusta vähentävät keinot ovatkin siis aina välillä tarpeen.
Usein tällaiset apukeinot tulevat jalkavoiteiden muodossa, mutta nämä ”virkistystä” aikaansaavat tuotteet saavat yleensä aikaan vain sen ikävän viilennyksen tunteen, josta en niinkään pidä. Olen lukenut niin paljon noista ”mukavan viilentävän” tunteen aikaansaavista tuotteista ja tiedän, ettei kyseinen reaktio ole iholleni hyväksi (lue pikainen briiffi aiheesta täältä Beautypediasta), joten välttelen sitä mielelläni kaikissa kehoni osissa.
Siksi olinkin iloinen saadessani blogini kautta kokeiltavakseni Dr. Hauschkan Rosemary Leg and Arm Tonerin, joka lupaa virkistää väsyneitä ja turpoavia jalkojani, muttei sisällä mitään välttelemiäni aineita eikä siksi myöskään tee iholleni sikä ikävää viilentävää tunnetta.
Kevyesti öljymäistä nestettä sivellään iholle lymfakierron mukaisesti sydäntä kohti suuntautuvin vedoin ja tuote tuo raajoihin virkistystä, muttei viilentävää tai muutenkaan radikaalisti erilaista tunnetta. 
Säännöllisellä käytöllä olen kuitenkin huomannut sillä olevan vaikutusta, joten odotan innolla, että parin viikon päästä aloitan taas kesän ajaksi säännöllisen työni Itämeren uusimmassa kelluvassa kosmetiikkamyymälässä ja pääsen ottamaan tämän virkistäjän mukaani tositoimiin!
Tuotteessa on aromaattinen rosmariinin tuoksu, joka tuoksuu aluksi melko voimakkaasti, mutta joka sitten pikkuhiljaa hälvenee. Jaloissa tuoksu ei ole haitannut minua yhtään.
Tuotteen ohut, mutta hoitavia öljyjä sisältävä koostumus on kokeiluissani pitänyt säärieni ihon pehmeänä ja kosteutettuna, mutta imeytynyt lupaustensa mukaisesti nopeasti jättämättä iholle rasvaista tunnetta tai tahraamatta vaatteita.
Onko joku muu päässyt kokeilemaan tätä tuotetta tositoimissa? Kuinka tuote on pelittänyt? Käytättekö ylipäätänsä minkä verran jalkoja virkistäviä tuotteita?

6 kommenttia artikkeliin ”Virkeät kintut”

  1. Vitsi, tämä olisi muuten ollut perfect tuote, mutta haju oli nenääni kamala. En pystynyt käyttämään 🙁

  2. Onko sulla mahdollista käyttää töissä housuja? Meinaan kompressiosukat olis todella hyvä apu, ei kuulemma tunnu enää seisoskelu missään, kun nesteet ei pääse sukkien ansiosta kertymään alaraajoihin! 🙂

Kommentointi on suljettu.