Ihana ja edullinen vartalokuorinta

*Sis. mainoslinkin

Olen ollut totaalisen rakastunut Etelä-Koreassa supersuosittuun Italy Towel -nimellä kulkevaan kuorintalappuun, josta minulta löytyykin kotoa kolme erilaista versiota. Tykkään kätevästä lapulta, sillä paitsi että se tekee ihosta ihanan pehmeän vaivatta, tuntuu se myös mukavan ekologiselta valinnalta.

(Italy Towel -kuorintalapusta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.)

Vaikka olenkin nykyään vannoutunut Italy Towel -fani, en silti sano ei hyvälle vartalokuorinnalle, jos minulle sellaista tarjotaan.

Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub Ostolakossa vartalokuorinta

Sain kesällä blogikokeiluun ihanista, mutta erittäin lompakkoystävällisistä ihonhoitotuotteistaan tunnetun Ziaja-merkin Cupuacu-tuotelinjan tuotteita. Fiilistelin teille jo aiemmin tuotelinjan monikäyttöistä Cupuacu Shower Balm -tuotetta (postaus täällä) ja nyt haluaisin antaa erityistä rakkautta tuotelinjan toiselle valloittavalle tuotteelle eli Cupuacu Crystalline Sugar Scrub -vartalokuorinnalle.

Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub Ostolakossa vartalokuorinta

Tässä sokerikuorinnassa on nimittäin aivan mahtavaa ihan jokaikinen juttu.

Ensinnäkin kun purkin avaa, nappaa nenä heti kiinni sen hurmaavan herkullisesta, toffeisesta tuoksusta. Tämä on sopivalla tavalla herkullinen ja jättää ihollekin miedon tuoksun, mutta ei ollenkaan överijälkkärimäinen.

Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub Ostolakossa vartalokuorinta

Erityistä kuorintavoiteessa on nimenomaan sen koostumus. Sokerikuorinnan kuoriva vaikutus perustuu sen nimen mukaisesti paitsi sokerikiteisiin että saksanpähkinän kuoriuutteeseen, joka tehostaa sen kuorivaa vaikutusta. Kuorinta tuntuu vartalon iholla sopivan kuorivalta, mutta ei liian raapivalta.

Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub Ostolakossa vartalokuorinta

Erityistä tuotten koostumuksessa on sen sokerikiteiden lisäksi sen öljymäinen koostumus, joka suorastaan sulaa iholle, kun kuorintavoiteella lähtee kuorimaan vartaloa.

Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub Ostolakossa vartalokuorinta

Koska öljyt eivät tunnetusti huuhtoudu noin vain vedellä, ei iho ole kuorinnan jälkeen kosteusvoiteen tarpeessa, vaan kuorivien kiteiden ja rakeiden sekä ihoa ravitsevien öljyjen yhdistelmän ansiosta siitä tulee mielettömän pehmeän, sileän ja kosteutetun tuntuinen.

Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub Ostolakossa vartalokuorinta

Olen ollut aivan totaalisen hullaantunut tästä vartalokuorinnasta, sillä paitsi että tuotteessa on täydellistä sen koostumus, tuoksu ja iholle jättämä lopputulos, on sen hintakin varsin erinomainen – tuotteella ei ole Sokoksella hintaa kuin 8,90 euroa! Tätä voisikin siis jo kutsua melkoiseksi löydöksi, sillä tavallisesti vastaavat sokeri- ja suolapohjaiset, öljyjä hyödyntävät kuorintatuotteet ovat huomattavasti kalliimpia.

Tähän tuotteeseen kannattaa ehdottomasti tutustua, jos haussa on hyvä vartalokuorinta. Tuote toimii myös loistavana tuotteena ihan vain pelkkien käsien tai jalkojenkin kuorinnassa.

*Ziajan tuotteita myy verkossa Lykon verkkokauppa täällä.

Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub Ostolakossa vartalokuorinta

Onko joku muu hurahtanut Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub -sokerikuorintaan?

5 kommenttia artikkeliin ”Ihana ja edullinen vartalokuorinta”

  1. Ooo mahtavaa kiitos tästä suosituksesta! Olen rakastunut bodyshopin öljypohjaiseen kuorintaan mistä saa pulittaa melkein 30 euroa. Tämä menee siis ehdottomasti testiin

  2. Olis kiva kuulla parhaista hiusnaamioista. Parhaat korjaavat ja värjätyille hiuksille 🙂

  3. Hei osaisitko sanoa too faced born this way meikkivoiteen sävyistä, mikä sopisi tyypilliselle suomalaiselle vaalealle iholle?

  4. Tää kuorinta on ehdottomasti mun tän hetken suosikkini! Kuten säkin sanoit, kuorinnassa on loistavaa ihan kaikki – tuoksu, teho, kosteuttavuus, hinta ym. Ziajalta löytyy muutenkin tosi ihania tuotteita ja vielä superedulliseen hintaan niiden tehoon nähden 🙂

Kommentointi on suljettu.