Sävyttävä huulten muodon parantaja

Tänään taas muistutuspostaus tuotteista, joita jaksan aina hehkuttaa ja kehua täälläkin. Syy muistutukseen on syksy ja talven tulo ja tiedän, että moni muukin hyötyy tästä vinkistä.
Postauksen aiheena ovat nimittäin ne paljon jo aiemmin kehumani Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfectorit.
Omistan näitä tällä hetkellä kolme, joista yhden olen saanut blogini kautta, yhden töiden kautta ja kolmas pikkukoko on kulkeutunut minulle kaveriltani. Olen omistanut näitä ja näiden minikokoja elämäni aikana useamman ja pidän näistä aina vaan. Tässä vielä muistutuksen sanasia ja vastauksia edellisestä lausahduksesta heränneeseen ”Miksi?” kysymykseenne:

Nämä eivät sii ole mitä tahansa huulikiiltoja, vaan huulia kosteuttavia ja niille samalla sävyä antavia balmeja. Käytännössä voitaisiinkin siis puhua sävyllisistä huulivoiteista. (En ymmärrä, miksi näitä tituleerataan pakkauksessa geeleiksi, sillä minusta nämä eivät sellaisia todellakaan ole.) Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että nämä paitsi antavat huulille kevyttä sävyä, kosteuttavat ja hoitavat ne myös huulia. Ja kukapa ei kosteutusta ja hoitoa tahtoisi näin talven tullen huulilleen antaa!
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 01.
Aiemmin Instant Light -huulibalmeja on ollut saatavilla kolmessa sävyssä, mutta joitakin kuukausia takaperin sävyvalikoima laajeni kolmella uudella sävyllä. Kuudesta sävystä on siis helppoa löytää itselleen ne mieluisimmat kevyet sävyt.
Instant Light Lip Perfector 04.
Ja kun sanoin edellä, että kevyet sävyt, tarkoitin sitä todella. Näissä ei nimittäin ole mitään voikammaita väripigmenttejä, vaan kaikki sävyt ovat melkoisen neutraaleja ja kevyitä pienillä lämpimän ja kylmän vivahteilla ja kevyillä tummuuseroilla. Tämä tarkoittaakin sitä, että ne sopivat loistavasti käytettäviksi meikkiin kuin meikkiin ja ovat siksi aivan mahtavia pitää mukana käsilaukussa tai vaikkapa takin taskussa.

Pidän itse valtavasti myös näiden applikaattoripäästä, sillä se on pehmeä töpötin, jonka sisältä huulikiiltomassa tuubia puristaessa tulee ja jonka avulla kiilto on helppoa levittää huulille tasaisesti. Näitä kiiltoja meikkivatsaansa (sijaitsee jälkiruokavatsan välittömässä läheisyydessä) ahmiva työkaverini kokeekin applikaattorin niin loistavaksi, että levittelee näitä huulille missä tahansa ja mitenpäin tahansa ilman peiliäkin.
Instant Light Natural Lip Perfector 05.
Hellyyttävintä näissä on kuitenkin näiden suomeksi tehty käännös. Puhun itse sävytetyistä ja hoitavista huulivoiteista tai huulibalmeista, mutta minusta tämä oikein suoraan tehty käännös on varsin ihana:
Sävyttävä huulten muodon parantaja. Ihana. No, sitähän tämä tavallaan on, sillä valoa hieman heijastavat (mutta shimmerittömät) sävyt tuovat huulille täyteläisyyttä ja ikäänkuin tosiaan optisesti parantelevat huulten muotoja. (Ruotsiksi kuitenkin vaan hoitava huulikiilto, muuten).
Itseltäni löytyvät tosiaan tällä hetkellä sävyt 01, 04 ja 05, jotka tässä samaisessa järjestyksessä kädenselälleni levitettyinä näyttävät sävyiltään reilusti erilaisilta, mutta joiden värierot huulilla eivät loppujen lopuksi olekaan yhtä radikaaleja. 
Varsinki näin talven lähestyessä ja huulieni kuivuessa olen viimeaikoina suosinut näitä paljon, sillä ne ovat pitäneet huuleni ihanan pehmeinä ja kosteutettuina ja antaneet lisäksi anteeksi mahdolliset pienet kuivuuden merkit.
Nämä huulibalmit sopivat muuten hyvin myös niille, jotka inhoavat tahmaista tunnetta huulilla, sillä nämä eivät tunnu ollenkaan tahmaisen klähmäisiltä! Oma suosikkisävyni on tällä hetkellä pehmeän persikkainen sävy numero 04.
12 milliset tuubit ovat muuten melko reilun kokoisiakin! Ja kiinnostuneille annettakoon tiedoksi, että nämä ihanuudet kustantavat melko tarkalleen kaksikymmentä euroa kappale.
Oletteko te kokeilleet Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfectoreita? Mitä sävyjä teillä on ollut?

27 kommenttia artikkeliin ”Sävyttävä huulten muodon parantaja”

 1. Itseltäni löytyy 01 Rose Shimmer, kiva tuote, itselläni en hirveästi ole hoitavia vaikutuksia huomannut, mutta ei kyllä kuivatakaan. Itse myös pidän aplikaattorista kovasti.

 2. Sain livboxissa yhden tällaisen. Ylimmän kuvan alin tuote, ehkä? Tykkään kovasti, ihana tuote. Sopii henkilölle joka haluaa huulirasvan ja huulikiillon parhaimmat puolet.

 3. Ihana postaus,tä on just se tuote mitä oon ettiny!
  Kiitos ihanasta blogista, enne tätä olin ihan ummikko kosmetiikka uutuuksista ja niiden eroista, käyttätavoista, koostumuksista jne. Päivittäin saat musta vähän kokeneemman ja huomattavasti nätimmän. Iso kiitos 🙂

  -I

 4. Toi on ihan huipputavaraa! Sain jonkun ruotsalaislehden mukana näytteen tota ja se on ihan mielettömän hyvää 🙂 En yleensä oo huulikiilto tai huulimeikkifanaatikko, mutta tota rakastan sutia nassuun. Sen lisäksi tuoksukin on mitä parhain 🙂

  Emmi L.

 5. Muuten tosi kiva tuote, mutta juurikin se ihana applikaattori alkaa todella nopeasti haista märälle pyyhkeelle! Itselläni on jo kahdelle käynyt sama, sanotaanko noin viikon käytön jälkeen. Hieman vähentää kyllä käyttömukavuutta. Muilla samaa ongelmaa tai vinkkejä miten siitä pääsee eroon/estettyä?

 6. Moikka,

  olisi todella kiva jos tekisit One Direction-hajuvedestä ja -vartalovoiteesta postauksen. Lukisin mielelläni mm. niiden tuoksuista ja mielipiteesi siitä, kumpaa jopa kannattaisi ostaa. 🙂

 7. Minulla on yksi, en muista nyt sävyä.Hyvän tuntuinen huulilla ja tuoksuu ihanalta mutta väriä saisi tulla vähän enemmän.On niin väritön huulilla että käytän lähinnä kotona.Aplikaattori on hyvä.

 8. Jo keväällä hankittu sävy 01, johon päädyin harkittuani pitkään kahden sävyn välillä. Käytetyksi en ole tuota loppujen lopuksi paljon saanut, mutta kaipaan yhä elämääni sitä persikkaista – ja joskus sen ehkä hankin. Strawberrynetistä en uskalla tilata, koska nimestään huolimatta firman varastoissa on myös vanhentuneita tuotteita. (joskin sieltä saamani Calvin Kleinin huulikiilto oli ihan kelpo tavaraa, niinikään kostuettavan ja hoitavan tuntuinen!)

 9. Mulla iiihan luottotuote, sävy 02 🙂 Ostin joskus lentokentältä sattumalta, kun etsin nudehuulikiiltoa ja sen jälkeen en oo muita kiiltoja käyttänyt!

 10. Hei!
  Vaikka oletkin nykyään entinen kosmetiikkamyyjä, ajattelin rohjeta kysyä, osaisitko sanoa löytyykö Suomen markkinoilta varteenotettavia huulimeikinpohjustajia? Aiemmin käyttämäni Goshin Velvet Touch Lip Primer näyttää poistuneen markkinoilta, enkä ole vielä löytänyt vastaavanlaista silikonista, huulten juonteita täyttävää tuotetta…Peiteominaisuuden omaavat tuotteet kun tuntuvat kerääntyvän kasaan ja tavallinen meikinpohjustaja jää huulilla mattaiseksi. Sokoksella ehdottivat Chanelin Rouge Coco Baume -huulivoidetta, mikä ei varsinaisesti pohjustaja olekaan?
  Kiitos vastauksesta jo etukäteen! 🙂

Kommentointi on suljettu.