Jälleen uusi hittituote: putsarinvaahdotusverkko!

*Sis. mainoslinkin

Esittelin teille kesällä aivan mahtavan Awa Hour -puhdistusvoiteen vahdotuspurkin, josta tuli heti lempparini. Purkin kantaminen ei kuitenkaan ole kätevää reissatessa, mutta onneksi kuohkeat vaahdot voidaan saada aikaan myös kompaktimmalla apuvälineellä.

Foaming net

Foaming net eli putsarinvaahdotusverkko on (useampaakin) astetta kompaktimpi tapa pitää huoli, että puhdistusvoiteet vaahtovat kuohkeaksi ja iholle hellävaraiseksi vaahdoksi myös reissatessa. Tämä apuväline on jalostettu versio meille länsimaalaisille tutusta pesupuffista, mutta kätevästi kasvotuotteille sovitettuna.

Foaming net

Ostin oman vaahdotusverkkoni kesällä Tokion 108 jenillä eli  vajaalla eurolla kaikkea mahdollista tavaraa myyvästä Daisosta ja niitä näyttää löytyvän eBaysta vaikka millä mitalla. Vaahdotusverkkojen myyjiä löytyy listattuna täältä*.

Foaming net

Verkon ideana on, että puhdistusvoidetta laitetaan pieni nokare pussin päälle ja pienellä hieromisella saadaan helposti aikaan runsas vaahto, joka puristetaan sormin kämmenelle.

Tämä voi jälleen kuulostaa hieman turhalta mikättimeltä, mutta en ole itse saanut puhdistusvoiteista käsin hankaamalla koskaan aikaan tällaista kuohkeaa vaahtoa, joka tosiaan on iholle hellävaraisempaa kuin puhdistusvoiteen hierominen suoraan iholle. Kaltaisilleni ihonhoitohifistelijöille tämä onkin aivan mahtava tuote, sillä sen käyttö on helppoa, nopeaa ja kätevää. Kevyt verkko kuivuu lisäksi nopeasti, eli sen voi jättää rauhassa roikkumaan (vaikka sen konjac-sienen viereen).

Foaming net

Oman verkkoni mukana tuli kätevä pussi, jossa verkkoa voisi kuljettaa mukana matkallakin. Pussiin mahtuu myös matkakokoinen puhdistusvoide, jonka kanssa verkkoa voi käyttää. Kätevää!

Foaming net

Kuka tajusi juuri nyt tarvitsevansa tällaisen?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

5 kommenttia artikkeliin ”Jälleen uusi hittituote: putsarinvaahdotusverkko!”

  1. Vastaava tuote on ollut käytössä yli vuoden, Koreasta tilattuna. Taisi olla Etude Housen oma..tai Innisfreen? näitä on joka tapauksessa usealla merkillä, muutaman euron hintaan. Pitäisi kai jo hankkia uusi, kun edellinen on ollut ahkerassa käytössä..

    Vastaa
  2. Kylläpäs sattui. Tänään hain postista tuon Awa Hour-purkin. Kyllä oli ihanan runsasta ja hellävaraista vaahtoa. Ainakin kuvittelin, että iho puhdistui paremmin. Verkosta en vielä innostunut. Katsotaan meneekö siihenkin puoli vuotta.

    Vastaa

Jätä kommentti