Nerokas keino tehostaa kangasnaamion vaikutusta

Kuten tiedätte, olen aivan hullaantunut kangasnaamioista. Käytän niitä useita kertoja viikossa ja haluan jatkuvasti päästä kokeilemaan uusia vaihtoehtoja. Olinkin luullut, että minulla oli jo hallussani kaikki parhaat jipot, joiden avulla saan mahdollisimman paljon irti kangasnaamioistani, mutta niinpä vain taas kävi, että maailmani mullistettiin juuri aivan totaalisesti erään uuden vinkin myötä.

(Aiemman postaukseni kangasnaamioiden käyttöön liittyvistä vinkeistä voi lukea täältä.)

Holika Holika Before Interview Sheet mask

Kaikki kangasnaamioita käyttäneet tietävät varmasti, että naamiopussin pohjalle jää tavallisesti vielä paljon ihoa hellivää seerumia, jonka jokainen tahtoisi tietysti hyödyntää. Useimmat kangasnaamioita koskevat vinkit antavatkin ideoita siihen, kuinka loput seerumista voi käyttää. Suosittuja vaihtoehtoja ovat eri ruumiinosien naamioimiset kasvonaamion vaikutusajan jälkeen,  lopun seerumin käyttö jälkikäteen tai jopa saman kangasnaamion käyttö uudelleen heti tai seuraavana päivänä.

Holika Holika Before Interview Sheet mask

Oma käytäntöni on monesti ollut, että suljen pussin suun tiiviisti ja laitan sen jääkaappiin odottamaan, että sivelen sen sisällön seuraavana iltana kasvoilleni seerumin tapaan. Usein on kuitenkin niin, että haluaisin vain ladata iholleni mahdollisimman paljon kosteutusta ja hoitoa välittömästi, joten tavallisesti kaadan loput pussin sisältämästä seerumista vielä kämmenilleni ja taputtelen sen kangasnaamion poistamisen jälkeen kasvoilleni. Seerumia on paljon ja vaikka lisäisin sitä iholleni vain vähitellen, ei iho tietenkään ehdi ryystää sitä täysin ja ilman kangasta osa seerumista pääsee haihtumaan iholta.

Holika Holika Before Interview Sheet mask

Juuri lukemani vinkki tuokin täydellisen ratkaisun hommaan: Taputtele naamiopussissa oleva ylimääräinen seerumi iholle ensin ja aseta kangasnaamio vasta sen jälkeen kasvoille.

Tämä vinkki oli niin itsestäänselvä, että sen kultuani halusin läimäyttää itseäni sarjakuvamaisesti otsaan oman yksinkertaisuuteni tajuttuani. Kuinka näin yksinkertainen tapa tehostaa kangasnaamion vaikutusta ei ollut koskaan juolahtanut minulle edes mieleen?

Holika Holika Before Interview Sheet mask

Vinkki lähti heti kokeiluun ja voi jestas, kuinka loistava se olikaan! Ihoni sai tosiaan entistä enemmän hyötyä kangasnaamiosta, jonka kankaan ansiosta ekstramäärä seerumia pääsi imeytymään iholleni tehden ihostani entistä täyteläisemmin kosteutetun. Miksi en ole aina käyttänyt kangasnaamioita näin?!?

Holika Holika Before Interview Sheet mask

Koin helpoimmaksi ottaa taitellun naamion ensin pois pussista ja asettaa sen sitten hetkeksi kasvoilleni pois käsistäni. Tämän jälkeen kaadoin kämmenilleni loput naamiopussin seerumista ja taputtelin sen sitten kasvoilleni ennen kangasnaamion niille asettelua.

Toimivaa, loistavaa ja suorastaan nerokasta!

Holika Holika Before Interview Sheet mask

Oliko tämä loistava vinkki käytössä jollakin jo valmiiksi?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

5 kommenttia artikkeliin ”Nerokas keino tehostaa kangasnaamion vaikutusta”

  1. Nyt täytyy myöntää että ei ole tullut mieleenkään! Tulipas nyt aika koomisen hölmö olo 🙂 mutta kiitos vinkistä, tuli siis selvästi tarpeen ja kokeilenpa nyt samantien tämän illan naamion kanssa tätä jippoa 🙂

    • Joo, nauratti suorastaan itseänikin, kun oli niin yksinkertainen vinkki eikä silti ollut koskaan edes juolahtanut mieleen! 😀

  2. Ittellä ollu aina että jos pussissa on palijon ylimäärästä hoitolitkua niin aina käyttänyt sen ennen ja jälkeen kasvoille(välissä siis itse kangasnaamio), kangasnaamio on mun mielestä paljonn mukavempi laittaa jo valmiiks niistä hoitoaineista kosteille kasvoille. Sitten kun kangasnaamion otan pois niin loput pussissa jäljelläolevat litkut vielä kasvoille ja loput vartalolle jos vielä jää. Jotkut aamiot on kyllä ollu sen verran kuivahkoja että niistä ei vartalolle ainakaan riitä.

Kommentointi on suljettu.