Täydellisen kevyet ja kosteuttavat Laneige -kosteusemulsiot

*Sis. mainoslinkin

Hyviä kosteusvoiteita löytyy niin länsimaalaisilta kuin korealaisiltakin tuotemerkeiltä, mutta yksi syy, jonka vuoksi rakastan erityisesti korealaisten ja useiden muiden aasialaisten kosmetiikkamerkkien kosteusvoiteita ovat niiden erityisen kevyet koostumukset.

Etude House Moistfull Collagen Emulsion Ostolakossa Virve Vee

Meillä on totuttu, että ohuet kosteusemulsiot ovat seka- ja rasvoittuvan ihon juttu ja että mitä kuivempi iho, sitä paksumpaa täytyy rasvankin olla. Aasialainen kosmetiikka murtaa kuitenkin näitä uskomuksia, sillä monilta tuotemerkeiltä löytyy ihanan ohuita, mutta ihoa silti todella tehokkaasti kosteuttavia ja ravitsevia kosteusemulsioita, joiden kevyet koostumukset sopivat täydellisesti kuivallekin iholle.

Skinfood Premium Avocado Rich Emulsion and Toner Ostolakossa Kokemuksia

Olen aiemmin fiilistellyt Etude House Moistfull Collagen Emulsion– ja Skinfood Premium Avocado Rich Emulsion -kosteusemulsioita, jotka molemmat ovat täydellisiä esimerkkejä tehokkaasti kosteuttavista tuotteista, joissa on suorastaan yllättävän juokseva koostumus.

Viimeisimpiä kosteusemulsiolöytöjäni ovat korealaisen suosikkimerkkini Laneigen Essential Balancing Emulsion -kosteusemulsiot, joista eBaysta tilaamani matkakoot pakkasin tammikuussa mukaani tänne Thaimaahan.

Laneige Essential Balancing Emulsion Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kuten olen jo useaan otteeseen maininnut, on Laneige yksi korealaisia suosikkimerkkejäni. Aasialaiselle kosmetiikkajätti Amore Pacificille kuuluva keskihintainen tuotemerkki valmistaa todella laadukkaita tuotteita, joiden koostumukset tuntuvat loistavilta, tekevät iholleni hyvää ja kun tuotteet vielä lisäksi on pakattu kauniisiin pakkauksiinkin (näitä matkakokoja lukuunottamatta), en voi kuin olla lumoutunut niistä.

Kosteusemulsiot hyödyntävät Laneigen Hydro-ion Mineral Water -ainesosaa, jota valmistetaan ravitsevan kvinoan avulla. Tämä ainesosa auttaa kuulemma tuomaan kosteuden iholle erittäin nopeasti. Water Essential Activator -teknologia auttaa puolestaan ylläpitämään kosteustasapainoa ja säilyttämään kosteuden iholla tunteja.

Laneige Essential Balancing Emulsion Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Laneige Essential Balancing Emulsion Light -kosteusemulsio on tehty nimenomaan pintakuivalle sekaiholle, jota kiristelee kuivuuden vuoksi, mutta joka silti rasvoittuu. Kuulostaa varmasti melko tutulta monelle.

Kosteusemulsio todellakin tuo iholle ihanan kosteutetun ja pehmeän tunteen, mutta iholle ei silti jää sen jäljiltä rasvaista pintaa. Iho on tavallaan mattainen, mutta ei silti puuterisen mattainen ja kiristelevä. Kosteusemulsio auttaa aivan loistavasti pitämään ihon kosteutettuna, mutta silti sen kerrotaan sisältävän liiallista talia imeviä puuterimaisia ainesosia.

Olen tykännyt käyttää tätä kosteusemulsiota täällä Thaimaassa ihollani päivisin, sillä ihoni kaipaa kosteutta, mutta hikoiluttava ilmasto ei houkuttele levittämään sille paksuja rasvoja.

Laneige Essential Balancing Emulsion Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tätä postausta kirjotellessa silittelen kädenselkääni, jolle ole levittänyt kosteusemulsiota pienen pisaran ja fiilistelen, kuinka miellyttävän pehmeältä, täyteläisen kosteutetulta ja silti rasvattoman tahmaamattomalta sen iho tuntuu. Rakastan myös tämän raikasta tuoksua, joka tuntuu jotenkin todella ylelliseltä ja sopii minusta täydellisesti yhteen tuotteen tyylikkään pullon kanssa, jota voi katsella Laneigen omalta kotisivulta.

Laneige Essential Balancing Emulsion Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Laneige Essential Balancing Emulsion Moisture -kosteusemulsio on puolestaan kehitetty normaalista kuivalle iholle, jonka pinta saattaa jopa hilseillä. Voide tuntuu iholle levittäessä hieman rasvaisemmalta, mutta on silti miellyttävän kevyt. Voide jättää iholleni ihanan pehmeän, kosteutetun ja ravitun tunteen, mutta ei silti tunnu liian rasvaiselta tai raskaalta.

Myös tässä voiteessa on mukavan raikas tuoksu. Omalla ihollani tämä on toiminut erityisen hyvin yöllä, mutta kun iholla on ollut kuivempia kausia, olen käyttänyt tätä myös päivällä. Voiteesta voi lukea lisää Laneigen omalta sivulta.

Laneige Essential Balancing Emulsion Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ajattelin näiden pienten pullojen kuluvan loppuun hetkessä, vaan toisinpa kävi. Ohuet emulsiot ovat olleet erittäin riittoisia jopa minun käytössäni, vaikka olenkin taipuvainen lotraamaan tuotteita iholleni melkoisesti.

Laneigen valikoimaan kuuluu yhteensä neljä erilaista Essential Balancing Emulsiota ja näiden kahden lisäksi saatavilla on myös erittäin kuivan ihon Essential Balancing Emulsion Ultra Moisture sekä herkän ihon Essential Balancing Emulsion Sensitive. Omat matkakokoiset tuotteeni ovat juuri loppumassa ja mieleni tekisikin kokeilla myös näitä kahta muuta versiota.

Laneige Essential Balancing Emulsion -kosteusemulsioita ja niiden matkakokoja voi tilata eBaysta. Tuotteiden myyjiä löytyy täältä*.

Laneige Essential Balancing Emulsion Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kuka muu on ihastunut korealaisiin kosteusemulsioihin?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

9 kommenttia artikkeliin ”Täydellisen kevyet ja kosteuttavat Laneige -kosteusemulsiot”

 1. Olen vasta tutustumassa K-beauty tuotteisiin, luomuna tosin.
  Olen ymmärtänyt että korealaiset käyttävät useita tuotteita kerrallaan, joten ehkä siksi kaikki tuotteet ovat ohuita?
  Pidän todella paljon Whamisan tuotteista, jotka ostin taannoin
  kokeiluun.
  Ainoa miinus on kuljetusmatka.. ärsyttää käyttää tuotteita
  jotka raahataan Suomeen maailman äärestä saakka.
  Olen aiemmin käyttänyt Madaran tuotteita ja ne sentäs tulevat
  Baltiasta tänne.

  • Ihana kuulla, että olet löytänyt korealaisen ihonhoidon! Jos kaipaat lisää tietoa siitä, niin kurkista nämä korealaisen kosmetiikan postaukseni. 🙂

   Korealaiset kosmetiikkatuotteet eivät varsinaisesti ole ohuita siksi, jotta niitä voisi kerrostaa, mutta ohuet koostumukset sopivat toki erinomaisesti kerroastamiseen. Ohuissa tuotteissa on tavallisesti käytetty pienipartikkelisia tehoaineita, jotka pääsevät imeytymään ihon pinnalle isoja ainesosia paremmin. Korealainen ihonhoito tähtää nimenomaan imeyttämään ihon pintakerroksiin ihoa tehokkaasti hoitavia ja kosteuden avulla täytelöittäviä ainesosia, kun taas paksummat voiteet usein pehmentävät nimenomaan ihon pintaa ja ehkäisevät kosteuden haihtumista. Tämä ei toki ole näin mustavalkoista, eli myös paksuissa voiteissa voi olla iholle tehokkaasti imeytyviä ainesosia, mutta pääsääntöisesti voisi sanoa, että ohuiden koostumusten avulla iholle saadaan usein kuljetettua hyvin sitä kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. 🙂

 2. Että nuo kuulostavat ihanilta! Juuri tuollaiset kosteusemulsiot ovat mun suosikkeja, ohuita ja silti tehokkaita.

 3. Nämäpä vaikuttavat kivoilta. Täytyy ehkä laittaa tilaukseen jahka nykyinen emulsioni hieman hupenee, voisi olla kiva meikin alla.

  • Joo, erityisesti meikin alla ovat kyllä loistavia. Yllätyin myös, kuinka hyvin varsinkin kosteuttavampi versio on riittänyt myös yöllä – varsinkin, kun alla on ollut vähän ravitsevampi seerumi täydentämässä. 🙂

 4. Olen käyttänyt tuota moistfull collagen lotionia talvella, ja se on ollut oikein sopiva iltavoide (kevyesti annosteltuna) sekaiholle jolla on kevyttä pintakuivuutta talvisin. Sen avulla ihosta on tullut todella heleä, pehmeä ja ravitun oloinen vaikka päivällä käytän erilaista kevyempää voidetta meikin alle. Oli pakko tilata tuo Laneigen emulsion light matkakoossa kokeiluun sillä saattaisi sopia hyvin kesällä hitusen rasvoittuvalle sekaiholle. Korealainen kosmetiikka oman kokemuksen mukaan on ollut todella laadukasta joten kiitoksia paljon näistä kirjoituksista!

  • Kiva kuulla, että tuote on toiminut hyvin ja että kirjoituksista on ollut hyötyä! Toivottavasti tykkäät Laneigen emulsiosta ja olisi kiva kuulla kokemuksiasi, kun saat tuotetta testattua! 🙂

  • Palasin takaisin kertomaan kokemuksistani! Valitettavasti täytyy sanoa ettei kokemus ollut läheskään niin positiivinen, vaikka kuinka halusin tuotteesta tykätä, se tuoksu oli nimittäin aivan ihana! Käytin tuotetta samaan tapaan kuin moistfullia, ensin Lumenen Glow essenceä alle, ja sitten rasva. Laneigen lightin imeytymisessä meni puolisen tuntia, vaikka annostelin sitä aluksi hyvin kevyesti. Myöskin ihon pinnalle jäi kostea ja tahmainen tunne. Kokeilin tätä useampana päivänä, myös meikin alle mutta tuon pinnan vuoksi se ei ollut ideaali, ja vaikutti negatiivisesti meikin kestävyyteen. Tähän sokerina pohjalle, kolmannen päivän jälkeen iholleni alkoi ilmestyä pieniä näppyjä jokapuolelle, ei allergian tapaista vaan pieniä finnejä. En aluksi uskonut että voisi johtua tuosta joten jatkoin käyttöä vielä muutaman päivän, kunnes uskoin. Nyt kun vaihdoin takaisin moisfulliin (illalla) ja renewed hope in a jar gell creamiin (päivä) niin näpyt ovat alkaneet kadota.

Kommentointi on suljettu.