A little lipstick never killed anyone

Olin ennen se tyttö, joka vaistonomaisesti nosti kauhuissaan kätensä suun eteen tajutessaan aamulla kotoa lähdettyään, että oli unohtanut laittaa huulimeikkiä. Tuona tyttönä olemisesta on jo vuosia, mutta voisin kyllä ehdottomasti tsemapata huulieni punaamisen kanssa. Värikkäät sävyt kun kiistatta piristävät koko lookkia.
Perääni on selvästi lähetetty ensiapujoukot, sillä sain blogini kautta testattavikseni muutamia uusia Lumenen kesäkokoelman huulipunasävyjä.
Ja pakkohan se on myöntää, että pirtsakat sävyt piristävät ilmettä välittömästi.
42 Vadelmamehu.

Sävy 42 Vadelmamehu ei ollut huulilla niin roosa kuin mitä sävyn nimi antoi ymmärtää. 

42 Vadelmamehu.
Pirtsakka sävy toi meikkiin freesiyttä ja väriä, mutta pysyi silti pehmeänä. Tämä oli sävynä enemmän sellainen punaisen ja vadelman kesäinen liitto oikeastaan.
44 Ruusutarha.
Sävy 44 Ruusutarha sitten puolestaan on jo enemmän ihan pehmeä vadelman vaaleanpunainen. 
44 Ruusutarha.
Pidän kirkkaista sävyistä, mutta ehkä tämä pehmeä vadelmasävy oli näistä kolmesta kuitenkin eniten mieleeni. Tämä antoi periaatteessa sävyä, muttei näyttänyt huulilla kuitenkaan kovin vahvalta meikin yleisilmettä katsoessa.
45 Kesän valo.
 Sävy 45 Kesän valo oli kolmesta sävystä eniten oranssiseen vivahtava.
En ole niinkään oranssien sävyjen suosija, mutta tässä määrin edustettuna sävy toi vaan mukavan kesäisen vivahteen lookkiin. 
 Pidän Lumenen huulipunista periaatteessa, mutta minulla on kuitenkin niiden kanssa pari pientä ongelmaa. En ensinnäkään pidä punien tekomarjaisasta tuoksusta, joka niihin ympättiin punien siirtyessä Wild Rose -nimen alle (oliko se nyt kuutisen vuotta sitten…?). En ole varma, onko hajuaistini heikentynyt vai onko punien tuoksua vain kevennetty vuosien saatossa ja uudistuksien myötä, mutta nyt nämä eivät enää onneksi ainakaan tunnu nenässäni kuin pienen hetken ajan, eli siinä mielessä ongelma on hieman helpottunut.
Toinen ongelma on, etten koe näiden sulavan huulilleni ihan niin täydellisesti kuin mitä parhaat huulipunani tekevät. Kuten lähikuvista näkyy, tulee tämä joidenkin sävyjen kohdalla hieman esiin. Tämäkään ongelma ei kuitenkaan ole paha, joten pidän Lumenen punia hyvinä punina hintaansa (10,90 €) nähden. Ne kuitenkin levittyvät huulilleni kauniisti, tuntuvat niillä mukavan pehmeiltä ja kestävätkin vielä kiitettävästi. Näin ollen ne ovat loistavia arkipunia, joiden valikoimista varmasti löytyy helposti sävyjä moneen makuun.
Näiden sävyjen innoittamana lupaankin yrittää jälleen tsempata huulimeikin käytön kanssa!
 Millaisia punailijoita te olette? Käytättekö kevyitä vai pirtsakoita värejä? Punaatteko huulianne yleensä ylipäätänsä? Vaikuttavatko vuodenajat asiaan jotenkin?

17 kommenttia artikkeliin ”A little lipstick never killed anyone”

 1. Pidän huulipunista, käytän aina huulipunaa, paitsi tietenkin kotona. Huulipunan väriin vaikuuttaa tietenkin kasvojeni väri – olen keltasävyinen naamasta – , vuodenaika ja vaatevärit. Tykkään käyttää puhdasta punaista, lämmintä pinkkiä, oranssia. Huulipunan täytyy olla pehmeä ja runsas.

 2. Pirtsakoita ja räväköitä, ehdottomasti! 🙂 Ne Lumpun uudet Raspberry Miracle -huulipunat ovat olleet ihmeellisen hyviä. En ole ennen pitänyt Lumenen huulipunista, mutta ne ovat ehdottomasti nyt parhaimmistoa. Talvella tulee käytettyä enemmän viininpunaisia sävyjä, kuin nyt keväällä/kesällä selkeästi kirkkaampia 🙂

 3. Kirkkaan punaista, kesät talvet. Lumenella on mainiot punat ja paljon värisävyjä – ainoastaan se minun kirkkaanpunaiseni puuttuu, paitsi viimekesäisissä punissa, jotka ovat kierrettävässä hylsyssä, en millään muista nimeä, enempi kai sellainen kuultopuna, mutta kunnolla pigmenttiä. Nuo kokeilemasi ovat kauniita ja herkullisia sävyiltään, vaikkeivät taida päätyä omaan käyttööni.

 4. Mä olen maailman surkein huulimeikkien käyttäjä! Aina päätän, että täytyis siinä asiassa petrata, muttaku ei niin ei. Silmämeikit on paljon kivempia, ku niitä ei tarvi päivän mittaan lisäillä tai korjailla. Käytätkö huulipunaa muuten suoraan puikosta, vai levitätkö siveltimellä?

  • Levitän lähes kaikkia puniani suoraan puikosta muutamia punia lukuunottamatta, jotka tarvitsevat siveltimellä pyörittelyä "lämmetäkseen" ja sulaakseen huulille paremmin. 🙂

 5. Voi että, kaikki noi sävyt näyttävät ihanilta ja voisin kotiuttaa, mutta erityisesti Vadelmamehu ja Ruusutarha houkuttelevat. Tosin mun huulipunavarastoni venyy ja paukkuu nyt jo, että lienee vaan parempi yrittää vastustaa noiden kiusausta! 😉

 6. itse tykkään panostaa enemmän silmiin, vaikka se viekin enemmän aikaan. Hampaani ei ole ihan niin hyvässä kondiksessa että niitä haluaisin korostaa. Kiiltoa käytän silloin tällöin. Nitäkin harvoin.

 7. Ihania! Vaikeeta päättää, mikä noista on mun lemppari, mutta toi vadelmamehu on ihana, nimi mukaan luettuna. 😉 Ite koitan vähintään muutaman kerran viikossa käyttää huulipunia, sillä huulipuna on tällä hetkellä yks mun lempparimeikkituote! Käytän kirkkaita tai sitten vaaleita sinipohjaisia sävyjä, sillä oon huomannut, että vaaleat ja lämminpohjaiset sävyt ei vaa sovi mulle. 😀 P.s. Ootko kokeillut Seppälän uutta meikkimerkkiä, joka tuli Wet'n'Wildin tilalle? 😀 Siinä on myös kivoja huulipunasävyjä!

 8. Herkulliset sävyt ja ihanat nimet punilla. Nuo ovat kyllä hyvät sävyt jokapäiväiseen käyttöön.

 9. Aina on oltava huulipunaa! Huulikiiltoja en ole koskaan oppinut käyttämään, vaan huulimeikkini on oltava kunnon vahvapigmenttistä huulipunaa. Yleensä käytän punaisen eri sävyjä klassisen kirkkaanpunaisesta tumman viininpunaiseen, mutta sävytän silti aina huulipunani vaatteisiini. Vaaleanpunaisen paidan kanssa pinkkiä tai fuksiaa punaa ja niin edelleen. Nudepunista en välitä, vaan haluan nimenomaan, että huulimeikki näkyy ja on kasvojen väriläiskä. Meikkaan mieluummin silmät kevyesti ja korostan huulia.

 10. Tuo sävy 45 Kesän valo toimi tänään mun vallankumous-punana 😉 Aivan ihana sävy, näyttää vielä paremmalta varmasti hieman ruskettuneella iholla! Aurinkoa odotellessa. Kiva muuten kun pistit myös koko kasvo -kuvia, monissa huulituote esittelyissä olet kuvannut vain huulesi. Näin saa paremmin selvää sävyistä, kun näkee loputkin kasvot 🙂

  • Yritän tsempata noiden kasvokuvien kanssa, mutta rehellisyyden nimissä myönnän, että usein kun kuvaan punia, ei minulla välttämättä ole sillä hetkellä muuta meikkiä ja siksi kuva koko kasvoista jää ottamatta… 😉

 11. ihanan värinen toi rasberry juice ( 42 ) :)) rakastuin heti! yleensä en käytä huulipunia mutta kesäksi voisin tollasen itselleni hankkia!

Kommentointi on suljettu.