Pika-apu kuivalle ja kosteusköyhälle iholle – The Body Shop Fresh Plumping Mask

*Sis. mainoslinkin

The Body Shop lanseerasi elokuussa peräti viisi uutta kasvonaamiota, jotka sopivat ihan erityisesti multimasking-trendiin. Tykkään multimaskailla, mutta koska koko kasvojeni iho nauttii kovasti jo ihan pelkistä kosteuttavista naamioista, hellin niillä mielelläni myös ihan koko nassuani.

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

Sain naamioista neljä blogikokeiluun ja tutustuin niistä kaikkiin innolla.

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

Suurimman kiinnostukseni herätti British Rose Fresh Plumping Mask, jossa on paitsi suloisen roosa etiketti myös minun makuuni vetoava nimi. Pinnaltaan kuivuuteen taipuvainen ihoni kaipaa kosteutusta ja kaikki tällaiset ihoa täytelöittävät ja kosteuttavat ”plumping-tuotteet” saavat välittömästi huomioni.

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

Suosin yleensä yön yli jätettäviä kosteusnaamioita (tai nykyään myös iltaisin käyttämiäni kangasnaamioita), sillä tuntuu hassulta ajatukselta kosteuttaa ihoa ensin tehoaineilla ja sen jälkeen kuitenkin pestä iho vedellä. Haluan saada tuotteistani optimaalisen ilon irti ja minusta tuntuu, että avain siihen on yleensä saada jättää tuote vaikuttamaan iholle pidemmäksi aikaa.

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

Tämä ruusuinen naamio kuitenkin neuvottiin pesemään iholta pois jo 5-10 minuutin vaikutusajan jälkeen, mikä sai minut jännittämään, pitäisinkö naamiosta vai kokisinko sen vaan hieman turhana tuotteena.

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

Naamion geelimäisen koostumuksen kerrotaan sisältävän aitoja, käsinpoimittujen ruusujen terälehtiä ja ihan erityistä naamiossa olikin juuri sen koostumus. Minulle tuli nimittäin heti naamiopurkin avattuani sellainen tunne kuin olisin juuri kurkistanut Muumimamman hillopurkkiin – hyvässä mielessä tosin, sillä kukapa nyt ei innostuisi ainutlaatuisista koostumuksista.

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

Täysin vegaaninen kasvonaamio levittyi kasvoille raikkaan ja virkistävän tuntuisena ja toi jo nopeasti kuivuudesta johtuvia hentoja juonteita häivyttävän, ihoa täytelöittävän ja kosteuttavan lopputuloksen. 10 minuuttia oli riittävä vaikutusaika ja naamio huuhtoutui sen jälkeen iholta melko helposti pois. Lopputuloksena oli ihanan pehmeä ja heleä iho, jota teki todellakin mieli silitellä.

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

Naamiota suositellaan käytettäväksi pari kolme kertaa viikossa tai vaikka ihan joka päivä ja sanoisinkin tämän melko nopeasti konkreettisen avun tuovan kosteusnaamion olevan täydellinen tuote ihon aamuvirkistykseen tai silloin, kun edessä on sellainen tilaisuus, jossa tahtoo olla ihan erityisen upeana.

Omat aamuni ovat täynnä kiirettä, mutta jos oikein nipistän, voisin heittää tämän kasvoilleni vaikkapa hampaiden harjauksen ja hiustenlaiton ajaksi. Joinakin aamuina tällainen virkistävä pikafreesaus todellakin nimittäin on tarpeen!

*The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask -kasvonaamio löytyy myynnistä täältä.

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

Ehdittekö te koskaan arkiaamuina käyttämään kasvonaamioita?

5 kommenttia artikkeliin ”Pika-apu kuivalle ja kosteusköyhälle iholle – The Body Shop Fresh Plumping Mask”

  1. Geelimäinen naamio on ihan uutta minulle. Vaikuttaa aika erikoiselta myönteisellä tavalla. Enpä ole koskaan aamusin käyttänyt naamiota. Minulle se on osa iltarituaalia, ja varmaan monelle muullekin. Mutta mikäs estää kokeilemasta? 🙂

  2. Minäkin olen muuten aika fiksautunut naamioiden iltakäyttöön, juuri eilen mietin että voisi joskus olla paikallaan kokeilla naamiota aamuisinkin 😀 Nämä uudet Body Shopin naamiot kyllä vaikuttavat ihanilta 🙂

  3. Arkiaamuissa aika on sen verran rajallinen ettei valitettavasti aikaa hemmotteluille ole – hyvä jos aamiaisen ehtii meikkaamisen jälkeen hotkaista 😀 (ja kyllä, meikki menee itselläni aamiaisen ohi arkiaamussa :D)

  4. Laitatko tämän naamion jälkeen vielä seerumin ja yö/päivävoiteen vai voisiko ne suosiolla skipata?

    • Laitan aina ehdottomasti, sillä tahdon niiden kaikkien ihanien kosteuttavien ainesosien lukittuvan niiden avulla iholleni. 🙂

Kommentointi on suljettu.