Vastustamattoman pehmeä iho

Kerroin teille viime viikolla, kuinka pääsin ilottelemaan Lontoon Bootsissa kahmimalla sylini täyteen Nivean vartalovoiteita ja viettämään sitten kotonani iloisia iloisia hetkiä niitä itseeni hieroen. Ensimmäinen purkeista tyhjeni jo jonkun aikaa sitten ja toisenkin sain hupenemaan viimeiseen pisaraan asti juuri äsken.
Saatuani ensin todeta, että vartalovoiteista kevyin eli Express Hydration Body Lotion oli sekin jo varsin pätevä vartalonkosteuttaja, siirryin mielenkiinnolla kovempiin aineisiin. Niinhän sitä sanotaan, että jos miedommat aineet ovat jo tuntuneet kaikin puolin erityisen hyviltä, ei kynnys tujumpiin siirtymiseen ole välttämättä kovin korkea.
Astetta tujumpi vaihtoehto oli tässä tapauksessa Irresistibly Smooth Body Lotion, joka kuulosti nimensäkin perusteella jo juuri siltä, mitä minä yleensä vartalovoiteiltani haen. Tahdon niiden nimenomaan kosteuttavan ja hellivän ja jättävän ihoni ihanan pehmeäksi -ja vaikka sitten vähän rasvaisenkin tuntuiseksi mielellään.
Tämän koostumus lupailikin nimenomaan sitä syväkosteutusta, mutta ennen kaikkea tällä kertaa pitkäkestoista tuntua sekä ravita kuivaa ihoa karitevoin voimin. Ihan täydellisesti juuri sitä, mitä minä vartalovoidetta kaupassa valikoidessani tuotelupauksilta haen.
Koska tuotelupaukset nyt voivat olla melkoista totuuden kaunistelua, kurkistan aina mielelläni INCI-luettelonkin puolen. Kuten edellisessäkin kokeilemassani kevyemmässä versiossa, oli tässäkin paljon ihoa kosteuttavia aineita, mutta tämän koostumus oli jätetty edellistä tuhdimmaksi ja mukaan oli lisätty paitsi karitevoita myös kosteuden iholle lukitsevaa mineraaliöljyä. Se ei ihan tosi ole kirosana varsinkaan kuivalla iholla, se kun lukitsee ne kosteuttavat aineet alleen todella kivasti!
Käytössä voide osoittautui myös olevan juuri sitä, millaisista tuotteista ihoni unelmoi: edullinen, mutta tehokkaasti lupauksensa lunastava. Tuotteen koostumus oli edellistä ohutta emulsiota täyteläisempi, muttei vielä siltikään ihan hirveän paksu, olihan tämä kuitenkin pulloon pakattu ja käyttäjän oli saatava tämä sieltä sujuvasti ulos. Iho jäi tämän vartalovoiteen jäljiltä ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi ja tämä selätti hyvin ennen käyttöä iholla olleen kuivuuden. Tuote imeytyi iholle melko hyvin, mutta aivan kuten tämä lupaakin, jää tämä iholle tuntumaan hieman, minkä vuoksi itse pidin tästä ihan erityisesti.
Tämä kuivaihoinen käyttäjä oli ainakin hyvin tyytyväinen tähän edulliseen löytöön!
Oletteko te kokeilleet Nivea Irresistibly Smooth Body Lotionia?

7 kommenttia artikkeliin ”Vastustamattoman pehmeä iho”

 1. Jos näit on myynnissä malesiassa ni meinaan haalii muutaman pullon 🙂 jos tuote sopis mulle. Ootko käyttäny tätä koko vartaloon, vai täsmä hoitona??

  t. lievää psoriasia kärsivä. Helosania nykyään käyttäny.

  • Itseasiassa voisin suositella vielä enemmän kolmatta hankkimaani versiota, eli sitä kaikkein ravitsevinta Rich Nourishing Body Moisturizeria. Uskoisin lievästä psoriaksestesta kärsivän tykkäävän siitä vielä enemmän. 🙂

 2. Jotenkin vaivaa, kun tuot kosmetiikan käyttöä esiin tyylillä "sain hupenemaan" purkin jotakin. Toki ilmaisuun varmaan sisältyi huumoria, mutta mielestäni kannattaa olla tarkkana, ettei levitä ajatusmallia, missä kosmetiikkaa käytetään tuhlaillen…Blogisteilla on kuitenkin suuri valta lukijoihinsa. Mitä sitten tapahtuu, kun kaikki naiset (tai miehetkin) ajattelevat, että on ihan ok käyttää niin paljon kosmetiikkaa kuin vaikkapa sinä? Siis arvostan sinänsä blogiasi, eikä kosmetiikan käytössä ole mitään pahaa, mutta mielestäni sen suhteen kannattaa olla kohtuullinen.

  • Hyvä esimerkki tosiaan lauseesta, josta voi tulla kuvailemallasi tavalla vaarallinen, kun sen irrottaa kontekstistaan. Hyvä pointti, siis. Tässä yhteydessä sillä tosiaan tarkoitettiin sitä, kuinka pidän vartalovoiteiden kokeilusta täällä ja nyt kun lähden jo muutamien viikkojen päästä takaisin Suomeen täytyy matkassa tulla takaisin mahdollisimman vähän tavaraa. Odotas kun näet, kuinka vähän sitä kosmetiikkaa täällä ollessa yllättäen sitten kuluikaan loppuun. 😉

   Kiitos kuitenkin hyvästä pointista, pistän sen ihan ehdottomasti mieleen. 🙂

 3. Mulla on ollut tästä näytekokoinen versio, joka tuli LivBoxista joskus viime vuonna tai aiemmin tänä vuonna…
  Mulla kesti ikuisuus käyttää se pieni näyte loppuun 😀 Oon todella huono rasvaamaan vartaloa, ja sitä näytettä käytin vain sääriin sekä reisiin. Tykkäsin, mutta en kyllä ostaisi 😀

Kommentointi on suljettu.