Uusi erinomainen ripsivärilöytö – Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

*Sis. mainoslinkin

Eräs tunnettu tuotesarja, jonka meikkituotteisiin en ole päässyt tarkemmin tutustumaan on Elizabeth Arden.

Pääsyynä tähän on ollut yksinkertaisesti se, ettei Suomessa ole Ardenin meikkejä liiemmin myynnissä. Ollessani laivalla töissä oli perusvalikoimassamme ihonhoitotuotteiden lisäksi vaahtomeikkivoide ja ripsivärejä, mutta muuten kyseisen merkin meikkituotteet jäivät minulle melko etäisiksi.

Nykyisessä työssäni aloitettuani olen kuitenkin päässyt tekemään enemmän tuttavuutta kyseisen merkin meikkien kanssa, sillä työnantajani verkkokaupasta löytyy varsin runsas valikoima paitsi Elizabeth Ardenin ihonhoitotuotteita myös meikkejä.

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

Ennen kesää toimitusjohtajamme tipautti ohimennessään vaivihkaa työpöydälleni kyseisen merkin uutuusripsivärin, joka oli juuri tullut verkkokauppaamme myyntiin. (Ihan tosi, kuka ei rakastaisi olla töissä paikassa, jossa työpöydälle tiputellaan koska tahansa mitä tahansa uutuustuotteita yllärinä!) Tartuin ripsiväriin mielenkiinnolla, sillä vaikka Arden on jotain syystä mielessäni hieman tylsä tuotemerkki, on uutuuksia silti aina kiinnostavaa kokeilla.

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

Minulla ei ollut suuria odotuksia ripsivärin suhteen, sillä tykkään näyttävästä lopputuloksesta enkä ollut koskaan kuullut kenenkään aiemmin kehuneen kyseisen merkin ripsivärejä mitenkään erityisesti. Olin ajatellut ne mielessäni melko perustavaraksi, joilla sai ihan mukavaa lopputulosta, mutta en uskonut, että voisin löytää sen valikoimasta mitään supertuotetta hennoille räpsyttimilleni.

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

Uusi Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara lupaili kuitenkin tuovan ripsille dramaattista volyymia, pituutta ja liftausta, eli oikeastaan hieman kaikkea. Siinä on lisäksi omaan makuuni optimaalinen kumi-/muovi-/silikoni-/whateverharja, joka näytti kykenevän melko hyvään ripsien erotteluun, minkä vuoksi ripsiväri kiinnosti minua erityisesti.

Arden Grand Entrance Mascara

Omat ripseni ovat varsin olemattomat, joten ripsiväriltä vaaditaan hieman ihmevoimia kyetäkseen kerrostumaan niiden päälle runsaana massana ja vieläpä ilman, että ripset ovat yhtä paksua möykkyä.

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

Täytyy kuitenkin sanoa, että tämä ripsiväri yllätti minut. Ensimmäisillä vedoilla se ei vakuuttanut heti täysin ja ihan ensimmäisillä käyttökerroilla se oli jopa melko perusmaskara, joka ei liiemmin erottunut joukosta, mutta palattuani käyttämään sitä sen oltua pari viikkoa jemmoissani auki hämmennyin sen mielettömistä supervoimista. Sillä sai nimittäin yllä olevan kuvan kaltaista kevyttä ja kauniisti eroteltua jälkeä, minkä lisäksi sitä pystyi myös kerrostamaan aivan loistavasti.

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

Ihan erityistä ripsivärissä olikin juuri sen erinomainen kerrostettavuus. Kaareva ripsiväriharja poimi itseensä ripsivärimassaa aivan loistavan määrän, minkä ansiosta levityksen pystyi aloittamaan luonnollisesta ja kevyestä lopputuloksesta. Ripsiväriharjalla pääsi täydellisen lähelle ripsien tyveä, minkä vuoksi ripsirajani alapuolella näyttää olevan runsaasti ripsiä tuuheuttavaa, rajausta jäljittelevää ripsivärimassaa.

Aivan erityistä oli se, ettei ripsiväriä tarvinnut olla kokoajan ottamassa sen harjaan lisää halutessaan nostaa näyttävyyden uudelle asteelle. Riitti, että harjalla vaan harjaili ripsiä ja samalla kun se erotteli ne loistavasti toi se niihin myös vaivatta runsautta ja näyttävyyttä. Kaareva harja helpotti ulottumista sekä sisä- että ulkonurkan ripsiin ja sen kapeuden ansiosta myös alaripset oli helppoa meikata ilman sotkuja.

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

Ripsiväri oli minulla mukana kesäkuisella Tokion reissullamme ja hullaannuin siihen matkamme aikana totaalisesti, sillä se tuntui vaan olevan kokoajan parempi ja parempi. Ripsivärimassa jätti ripset melko pehmeän tuntuisiksi, mikä helpotti kerrostamista entisestään eikä maskaran kestävyydenkään kanssa ollut koskaan ongelmia. Kaiken kukkuraksi se oli jopa varsin helppoa pestä pois.

Voisikin siis sanoa, että ihastuin tähän uutuusripsiväriin aivan totaalisesti ja uskoisin sen olevan monen makuun juurikin siksi, että sillä on helppoa luoda sekä luonnollista ja kevyttä jälkeä että myös näyttävää ja runsaampaa lopputulosta.

*Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

Onko teillä kokemuksia Elizabeth Ardenin meikeistä?

4 kommenttia artikkeliin ”Uusi erinomainen ripsivärilöytö – Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara”

  1. Tähän tarvisin tutoriaalin kuinka ripsari kuuluu levittää oikein. Ostin aiemmin Silk of Marocco-ripsarin enkä saanut yhtä näyttävää jälkeä kuten myöhemmin huomasin että myös sinun blogissaan oli kuvia ja esittely. Lisäksi muutama kommentoi kun samaa että ei saa sen ihmeempää jälkeä kuin muullakaan. Tutoriaalin peliin ja ripsari hyötykäyttöön 🙂

    Vastaa

Jätä kommentti