I hope you dance

Tämä postaus ei liity millään lailla siihen aihepiiriin, josta blogini on tunnettu.

Tänään tahtoisin nimittäin vain jakaa kaikkien lukijoiden kanssa kauniin kappaleen, jonka sanat ovat kuuntelemisen ja hetken miettimisen arvoiset. Rakastuin itse tähän kappaleeseen ja omistaa tämän nyt kaikille teille.

Lee Ann Womack – I hope you dance

Mennään fiiliksellä, otetaan riskejä, pidetään itsemme sopivan nöyrinä ja nautitaan elämästä. Eikö?

7 kommenttia artikkeliin ”I hope you dance”

 1. Haluaisin kysyä sulta neuvoa, kommenttia, kokemusta sellasesta tuotteesta kun ZX:n tyrnihoitoöljy /värjätyille hiuksille. Kokeilin sitä nimittäin ja olin todella iloinen miltä tukkani tuntui, niinkun taipuisalta (?) ja kiiltävältä ja jotenkin pehmeältä.. Mutta sitten eksyin juurikasvu.orgiin ja siellä sanottiin että ko tuote kuivattaa iiiihan sikana ja on kamalaa:( Ja todettiin että ekana incissä on denat alcohol mikä tietysti tukee tuota kuivattavuutta (?).
  Ja nyt olen ihan ymmälläni että olenko nähnyt jotain valveunta kun tunsin hiusteni olevan niin kivan tuntuiset? Ehkä en tunnista jos se tekeekin huonoa? Tukkani on kovin kuivuvaa sorttia ja en todellakaan sitä halua millään rasittaa kun on toi kasvattamisprojektikin kesken.. Voi Virve auta minnuu

 2. Kiitos! Jatkossa olisi kiva, jos linkittäisit lempibiisejäsi blogiin useamminkin 🙂 Täältä löytyy varmasti useampiakin musiikkidiggareita.

 3. Petra Ilona: Kiva, jos tykkäsit. 🙂

  Anonyymi: Kaksipiippuinen juttu. Öljyhän ei normaalisti liukene veteen ja jotta siitä on saatu kaupallisesti myyvä tuote, on tuotteessa pakko olla vahva liuotin, eli tässä tapauksessa runsaasti alkoholia.
  Toisten hiuksissa tuo toimii ja toiset taas eivät innostu. Jos tuote tuntuu hyvältä, niin käytä ihmeessä. Jos tukkasi jaksaa sen jälkeen taipua, on se usein merkki siitä, että se on kosteutuksensa puolesta kunnossa. Kuulostele siis, miltä tukka tuntuu! 🙂

  Ainoanniina: Olepas hyvä. 🙂

  Susanna: Ehdottomasti teen näin! 🙂

 4. Heh kiitos neuvoista seuraa lisää kysymyksiä 🙂
  Niin en nyt ymmärtänyt mitä tuo veteen liukenevuus tarkoitti? Tuote on siis sellaista öljyä pullossa ja huuhdellaan shampoon kanssa pois.. ? Ja tarkoittaako tuo nyt sitten että tuo kosteuttaa ?

 5. Anonyymi: Tarkoitti siis sitä, että jos tuote olisi pelkkää öljyä, et meinaisi saada sitä huuhdeltua pois tukastasi lähestulkoon millään ilveellä. Siksi koostumuksesta on on tehty helpommin liukeneva.
  En ole itse kokeillut tuotetta, joten en osaa sanoa muuta, kun että jos tuote tuntuu tekevän hyvää tukallesi, niin käytä ihmeessä.

Kommentointi on suljettu.