Testissä upeasti tuuheuttava Armani Eyes To Kill Mascara

*Sis. mainoslinkin

Sain vähän aikaa sitten töistä lahjaksi muutamia Giorgio Armanin meikkejä, joten pääsin laajentamaan tuotetuntemustani minulle uuden merkin puolelle.

Armanin meikit ovat saaneet paljon tunnustusta ja kehuja, mutta en ole koskaan aiemmin päässyt itse tekemään niiden kanssa lähempää tuttavuutta. Siksi lahja olikin minulle erityisen mieluinen.

Tuotteiden joukossa oli Armani Eyes To Kill Mascara, johon tartuin suurella innolla. Suosittu ripsiväri lupasi ripsille sekä pidennystä että tuuhennusta, mikä houkutteli minua kovasti.

Jo pelkkä ripsivärin pakkaus huokuu luksusta. Tyylikkään musta ja simppelin elegantti pahvipakkaus kätkee sisälleen mustanharmaan mascarahylsyn, joka on poikkeuksellisen painava.

Kyse ei selkeästikään ole kevyestä halpismascarasta, vaan jostain hieman arvokkaammasta (itseasiassa vain mascaran korkkiosa on poikkeuksellisen painava, eli sen sisään on lienee pakattu jotain painavaa tekemään tuotteelle arvokkuuden tuntua).

Ripsivärin harja on simppeli ja siisti. Jopa niin epäilyttävän simppeli ja siisti, että epäilin pienen hetken sen varmasti jopa olevan kykenemätön poimimaan itseensä tarpeeksi massaa voidakseen edes tuuheuttaa ripsiäni.

Onnekseni sain kuitenkin huomata epäilykseni aiheettomiksi. Tämä ripsiväri nimittäin vei sydämeni ja osoittautui juuri sellaiseksi tuuheuttavaksi ripsiväriksi, jollaisista itse tykkään.

Koska omat ripseni ovat hennot, mutta tällä hetkellä ripsenkasvattajan ansiosta pitkät, kaipaan niihin juurikin tuuheutta. Mikäli mascaran massa on yhtään liian kostea, klimpittyvät ripset vain yhteen ja pahimmillaan kärjet kääntyilevät sinne sun tänne.

Tämän ripsivärin koostumus oli kuitenkin niin ihanan voidemainen, että ripsiin oli helppoa rakentaa tuuheutta ja runsautta ilman paakkuja.

Harja annosteli ripsiväriä ripsiin kevyesti, jolloin jokainen ripsi piirtyi esiin tarkasti ja siististi. Ripsiväriä saattoi kerrostaa melko paljonkin ja sen pystyi antaa jopa kerrosten kuivahtaa välissä ja silti lopputulos oli siisti, mutta runsas.

Ainoat ongelmat minulla syntyivät toisen silmäni ripsien kanssa, sillä olen parina viimeviikkona ollut hieman laiska ripsiseerumin käyttäjä, mikä näkyy varsinkin toisen silmäni ripsistä paikoittain. Ripset eivät siis kaikki ole samassa pituudessa jä välissä on muutama lyhyempien ripsien ”aukko”. Toisesta silmästä näkee kuitenkin paremmin, kuinka siistiä jälki oli.

Halutessaan Eyes To Kill -ripsivärillä saa ripsiin kuitenkin myös kevyempää jälkeä, eli sama ripsiväri toimii niin arkiaamujen kuin juhlailtojenkin aputuotteena:

Ripsiväri oli myös erityisen kestävä ja välillä sen poistaminen tuntui jopa hieman haastavalta siitäkin huolimatta, että käytin öljymäisiä ja vedenkestävällekin silmämeikille tarkoitettuja poistoaineita.

Pidin tästä Armanin ripsiväristä suuresti ja päätinkin, että käyn lähiaikoina läpi kaikki ripsivärini ja heitän niiden joukosta pidempään auki olleet tai muuten vaan epämieluisammat tapaukset jälleen pois.

Armani Eyes To Kill Mascara -ripsiväriä myy Suomessa esimerkiksi Kicks. *Ripsivärin voi ostaa Kicksin verkkokaupasta täältä.  

Onko teillä kokemuksia Armanin meikeistä?

17 kommenttia artikkeliin ”Testissä upeasti tuuheuttava Armani Eyes To Kill Mascara”

 1. No kyllä noita ainakin myös täällä Oulun Stockalla myydään! Niin ja olen halunnut kokeilla tuota mascaraa aika kauan, että kiitos kovasti arvostelusta =)

 2. En ole kokeillut tätä mascaraa, mutta aikoinaan jotain kapeampiharjaista pidentävää, ja tykkäsin kyllä paljon. Muuten pidän Armanin meikeistä älyttömän paljon, etenkin Eyes To Kill -luomiväreistä, jotka ovat pyöreissä lasipurkeissa. Ihana koostumus ja upeita säihkyviä sävyjä! Olen ollut tyytyväinen myös kaikkiin kokeilemiini huulimeikkeihin, sekä meikkivoiteisiin. Armani on kyllä luksusta, johon voin hyvillä mielin panostaa.

 3. Yksi youtuben meikkiguru on kehunut tuota mascaraa jo pitkään, mutta itse en voi oikeuttaa noin kallista, kun käytän meikkiäkin niin harvoin. Kokeileminen houkuttelisi kyllä.

 4. Tunnut tietävän paljon maskaroiden toimintaperiaatteista, joten osaisitkohan auttaa maskaravalinnassa? Tuo molemmat silmät näyttävä kuva on niin hieno. 🙂

  Räpsyni ovat siis tuuheat siinä mielessä, että paakkuuntuvat helposti toisiinsa kiinni tilan puutteessa. Eivätkä yksittäiset ripset ole hentoja. Mutta plaah, ne ovat niin lyhyitä. :/ Siksi tietyt maskarat saavat aikaan itselläni lähinnä sellaisen "noin 3 ökypaksua ja lyhyttä yksittäistä ripseä"-lookin. Olen tehnyt monta vikaostosta elämäni aikana, eikä tämän hetkinen maskarakaan ole kovin hyvä, vaikka taivutukset pysyvätkin sillä hyvin (Lumene Blueberry wp).

  Millaista harjaa ja koostista kannattaisi siis lähteä metsästämään? Itse olen vasta onnistunut päättelemään, että kumiharjat erottelevat ripset hyvin.

 5. Armani Lasting Silk UV Foundation <3 melkolailla täydellinen meikkivoide sekaiholle. suojakerroin 20 mikä käsittääkseni on korkeinpia markkinoilla, mutta iho ei silti näytä diskopallona valokuvissa mitä voi tapahtua korkeita suojakertoimia sisältävien meikkivoiteiden kanssa. Sävyt loistavia suomalaisille, punakoille ihoille. Todella luonnollisen näköinen ja levittyy kuin unelma. 10+ (tosin chanelin vitalumiere aquaa ei voita mikään :D)

 6. Tilaatko tuota neulashia netistä, vai saako sitä ostettua jostain suoraan (suomi/ruotsi). Jos tilaat, miten toimitus on sujunut? Äitini yritti tilata sitä neulashin nettisivuilta, mutta tilaaminen tökkäsi maksuun ( ei kai hyväksysyt valittua maksuvaihtoehtoa?).. Itsikein haaveilen tuosta, mutta ostopäätökesen teen vasta kun/jos näen miten tuo toimii äitini tönkköripsiin 🙂

 7. Samaista mascaraa olen kokeillut ja pidin siitä kovin. Lumious Silk meikkivoide ja voidemainen luomiväri (en muista nimeä) ovat tulleet tutuksi. Kalliitahan nämä ovat, mutta hintansa arvoisia.

 8. Miksi puhut aina mascarasta? Sehän on suomeksi ripsiväri!
  Tai lainasanana maskara. Mascara ei ole suomea.

 9. minulla nimenomaan neulashin _käyttö_ aiheutti koloja ripsirivistöön joten lopetin käytön… nyt olen ollut jo 1,5 kk kokonaan ilman neulashia mutta ripset ovat edelleen yhtä pitkät kuin käytön aikana, ts. tuote ilmeisesti vaan vauhditti niiden kasvua omaan mittaansa ( pidennysten jälkeen ) – kunnes ne alkoivat putoilla pois 😐

  • Pakko vastata nannalle:
   Minulla oli selvä kolo ripsirivistössä monta vuotta. Neulashin käytön aikana siihen toden totta kasvoi ihan uusia ripsiä ja koloa ei enää ole. Ripset kasvoivat pidemmiksi kuin normaalipituus on, tulivat kaareviksi ja – ihme kyllä alkoivat muuttaa väriään, eli ovat nyt tummat.

   Sen huomasin, että vaikka ohjeissa sanotaan, että ylläpidoksi riittää muutama käyttökerta viikossa, niin hyvin nopeasti ripset alkoivat menettää nämä saavutetut ominaisuudet. Jos siis halusin samanlaiset ripset uudelleen, niin se vei sen parisen kuukautta jokapäiväisessä käytössä. 🙁

   Erikoista ja ikävää, että sinun ripsesi alkoivat putoilla. :/

  • onneksi kaikilla ei ole samaa ongelmaa :)! olen kyllä kuullut muutamalta muultakin neulashin aiheuttamasta ripsikadosta, kaikki ei vaan sovi kaikille… kiva kuitenkin, että suurimmalla osalla tuntuu olevan täsät tuotteesta pelkästään positiivista kerrottavaa 🙂

 10. Aiheesta toiseen; mulla on ihan hirveä pulma! Seerumeista olen nyt vasta alkanut kiinnostumaan (olen 22v) ja nyt pähkäilen kolmen lumene tuotteen kanssa. Otanko:

  -Vitamin C+ Ravitseva Tehohoidon,
  -Sensitive Touch Rauhoittavan Hoitoseerumin VAI
  -Arctic Aquan 2 in 1 Kosteuttavan ja Tasoittavan Tehohoidon?

  Mielestäni nuo kaikki voisivat sopia minulle sillä haluan kosteuttaa pintakuivaa ihoani, vähentää punoitusta (kosmetologi sanoi, että pientä taipumusta couperosa ihoon) SEKÄ suojata ihoa ikääntymisen ensimerkkejä vastaan.

  Miten tuo kirkastava tehohoito sitten, eroaako paljoakaan ravitsevasta tehohoidosta? Huoh. Tuntuu ettei mikään täytä ehtojani tarpeeksi hyvin.

  Vai pitäisikö ostaa kaksi parasta ja käyttää toista iltaisin ja toista aamuisin? Nyt käytän Arctic Aqua sarjan päivä- ja yövoidetta..

  Sitä vielä ihmettelen, että jos käyttää aamuisin päivävoidetta, seerumia ja auringolta suojaavaa voidetta niin päivävoide tulee ilmeisesti viimeisenä laittaa naamaan mutta kumpi ensin: aurinkovoide vai seerumi?

  Kiitos avusta jos kerkät vastaamaan, meinaan itsellä itku tulla kun en tyhmä ymmärrä mitään 😀

  T: Hennaliina90

 11. Armanin Bb-voide on käytössä, tosin ei kasvoilla vaan dekolteella. Uv-suoja 50 ja teki tuon edellä mainitun diskopallo-efektin kasvojen sekaiholla.

 12. se oli revitalash mikä vedettiin markkinoilta pois, olen sitä nyt käyttäny 2kk ja ei mitään auta.. yritän neulashia seuraavan kerran mutta vasta kun rahatilanne sallii.. ripsienpidennyksii en oo ikinä ees kokeillu enkä halua.. mieluummin omat ripset ja tietysti pitkät ja tuuheat jos vain joku aine auttaa.

  vain revitalashia olen siis kokeillut ja tulos oli pettymys. jatkan käyttöä loppuun asti, koska se maksoi ja kai se nyt jotenkin ravitsee kuitenkin vaikkei tuuheuta tai pidennä yhtään!

  -hannah-

 13. Ainakin Tampereen Sokos myy myö Armania, Tampereen Stockasta en tiedä, mutta voisi jotenkin kuvitella. Ja arvaan, että myös Helsingin Sokokselta löytyy!

Kommentointi on suljettu.