Ciaté Makeup Melter – vaihtoehto nestemäiselle silmämeikinpoistoaineelle

*Sis. mainoslinkin

Nyt olisi tarjolla loistava tuotevinkki niille, jotka etsivät erityisesti pitkäkestoiselle silmä- ja huulimeikille puhdistustuotetta, mutta eivät syystä tai toisesta halua tai voi valita nestemäistä vaihtoehtoa.

Ciaté makeup melter ostolakossa virve vee kokemuksia

Pääsin töiden kautta tutustumaan Ciaté Makeup Melter -puhdistusbalmiin, jonka näytekappaleen lainasin itselleni kotiin kokeiluun jo jonkin aikaa sitten. Ciaté on hiipinyt vaivihkaa minua kiinnostavien tuotemerkkien joukkoon yksi tuote kerralaan ja juuri vähän aikaa sitten fiilistelinkin teille sen taianomaisesti mattaisesta kimaltavaksi muuttuvia Ciaté Glitter Flip -huulipunia.

(Postauksen voi lukea täältä.)

Ciaté makeup melter ostolakossa virve vee kokemuksia

Kiinteitä puhdistusbalmeja on alkanut hivuttautua markkinoille yksi kerrallaan ja vaikka en aluksi ihan innostunut niistä täysin, alan nyt pikkuhiljaa olla lämmennyt niille.

Ciaté makeup melter ostolakossa virve vee kokemuksia

Kiinteiden balmien ideana on, että niitä otetaan (mielellään kätevästi spaattelilla) purkista pieni nokare, joka sitten alkaa sulaa käsien lämmössä. Sulaessaan tuotteen kiinteä koostumus muuttuu juoksevan öljyiseksi ja on siksi vaivatonta hieroa hellästi iholle. Ne ovatkin siis kuin puhdistusöljyjä, mutta lähtökohtaisesti kiinteän kompaktissa muodossa.

Ciaté makeup melter ostolakossa virve vee kokemuksia

Ciaté Makeup Melter on kehitetty ihan erityisesti silmä- ja huulimeikin puhdistukseen. Molemmat näistä alueista kaipaavat usein tehokasta meikinpoistoa pitkäkestoisien, jopa vedenkestävien meikkikoostumusten vuoksi, mutta puhdistustuote ei saisi silti missään nimessä olla liian tuju niiden herkälle ja ohuelle iholle. En varmasti ole ainoa, joka on joskus joutunut hieman taistelemaan saadakseen sen upean mattapunan pois huulilta!

Ciaté makeup melter ostolakossa virve vee kokemuksia

Ciaté Makeup Melter sisältää kuitenkin nimenomaan ihoa kosteuttavia ja tehokkaasti ravitsevia ainesosia, jotka paitsi puhdistavat meikin, myös hoitavat ihoa ja silmäripsiä. Varsin simppelisisältöiden puhdistustuotteen pohjana on murumuru-voita, joka tunnetaan tehokkaasti ravitsevana ja kosteuttavana ihmeaineena. Tuotteen ainesosalistaan ei muutenkaan mahdu sen lisäksi kuin viisi muuta ainesosaa.

Ciaté makeup melter ostolakossa virve vee kokemuksia

Tykkäsin itse tuotteesta sekä pitkäkestoisen silmämeikin että ihan erityisesti nestemäisten mattapunien poistossa, jotka tunnetusti vaativat melko tehokkaita tuotteita puhdistuakseen iholta. Tämän kanssa meikinpoisto sujui kuitenkin vaivatta.

Ciaté makeup melter ostolakossa virve vee kokemuksia

Otin purkista pienen nokareen tuotetta, sulatin sen sormenpäiden välissä ja hieroin sen hellästi silmäluomille ja huulille. Tuote sulatti meikin hetkessä pois ja huuhtoutui helposti iholta lämpimällä vedellä. Vaihtoehtoisesti tuotteen voisi myös pyyhkiä iholta esimerkiksi kostealla vanulapulla, mutta koen itse vedellä huuhtelun helpoimmaksi ja minulle kätevimmäksi tavaksi. Lopputuloksena on puhdas ja miellyttävän pehmeä ihoa.

Ciaté makeup melter ostolakossa virve vee kokemuksia

Jos siis etsitte hyvää puhdistustuotetta silmä- ja huulimeikille, mutta ette halua valita perinteistä, nestemäistä puhdistustuotetta, niin suosittelen tutustumaan tähän varsin riittoisaan kiinteään puhdistusbalmiin.

*Ciaté Makeup Melter -meikinpoistotuote löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Ciaté makeup melter ostolakossa virve vee kokemuksia

Millä te poistatte pitkäkestoisen silmä- ja huulimeikin?

10 kommenttia artikkeliin ”Ciaté Makeup Melter – vaihtoehto nestemäiselle silmämeikinpoistoaineelle”

 1. Lumenen eye make up removerilla, joka on kestänyt jo ikuisuuden koska käytän vahvaa silmä tai huulimeikkiä aika harvoin. Olisiko sinulla vinkata korjaavaa hiusnaamiota ja hoitoainetta/shampoota punaiselle tukalle joka on luonnonkihara ja kuiva. Tyvi pysyy kuosissa öljyllä, jolla huolehdin päänahasta mutta latva tarvii ehjäystä. Colormask käytössä ja väri n. 3kk välein latvaan.

  Vastaa
  • Minäkin olen tykännyt Lumenen silmämeikinpoistoaineista jo pitkään. 🙂

   Yksi hiusnaamio, joka tulee mieleen on ehdottomasti The Body Shop Banana Truly Nourishing Mask, josta löytyy postaus täältä: http://blogit.terve.fi/ostolakossa/body-shop-banana-truly-nourishing-mask/ Tuo naamio ravitsee ja hoitaa tukkaa tehokkaasti. Muuten olen erityisesti ihastunut John Friedan Frizz Ease Forever Smooth -tuotelinjan shampooseen ja hoitoaineeseen, jotka silottavat tukkaa mukavasti. 🙂

   Vastaa
 2. Tämä kuulostaa loistavalta tuotteelta herkkäsilmäiselle! Onko tästä matkakokoa? Inhoan nimittäin öljyisiä putsareita, jotka helposti sotkevat toilettipussin.

  Vastaa
  • Tätä on vain yhdessä koossa ja purkki on lasia, joten siinä mielessä ei kätevin matkalle. :/

   Vastaa
 3. Itse käytän Yves Rocherin kaksivaikutteista meikinpoistoainetta silmämeikin poistoon. Piikkisuorien ja muutenkin hankalien ripsieni takia käytän aina vedenkestävää ripsiväriä, mutta todella kauan sain tapella sen kanssa, että löysin tarpeeksi tehokkaan meikinpesuaineen joka ei jätä jälkeensä kirveleviä pandasilmiä. Tän löydön jälkeen en olekaan enää muita pesuaineita kaipaillut, mutta toisaalta kyllä kiinnostaisi kokeilla tommoista balm- tyyppistäkin ainetta! 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti